Evvet o kadar seyler yaziyorlarki insan gercekten korkuyorBöyle bir şey yok inanmayın lütfen ben psikologları da dinledim ikisi birbirinden farklı rahatsızlık.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OKB Şizofreniye dönüşür mü? OKB’de kullanılan ilaçlar şizofreniyi tetikler mi?
- Konu Sahibi Nastiya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sadece bilmek istedim antidepresanlar gercektenmi sizofreni tetikliuor yada insanlar hic okb oldugunu bilmeden yasiyorlar onıar noye sizofren olmuyor ben şu ana kadar hiç kullanmadim ve az kaldı dr a gidince soracagim hepsiniGoogle baktıkça yeni takıntılar oluşabilir doktora sorun olur mu , uzak tutun kendinizi Google da yazılanlardan.Çok geçmiş olsun tedaviye başlayınca her şey daha iyi olacak inşallah.
- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63
Size özel mesaj atıyorum şimdiSadece bilmek istedim antidepresanlar gercektenmi sizofreni tetikliuor yada insanlar hic okb oldugunu bilmeden yasiyorlar onıar noye sizofren olmuyor ben şu ana kadar hiç kullanmadim ve az kaldı dr a gidince soracagim hepsini
- 19 Ağustos 2024
- 33
- 92
- 3
- 27
Ben 5 senedir Okb ile mücadele ediyorum . Zaman zaman artıyor zaman zaman kayboluyor uzun süre ilaç kullandığım zamanlar da oldu . Ama böyle bir etki görmedim . İkisi birbirinden çok farklı rahatsızlık . Bende başlarda internetten çok araştırma yapıyordum ama bıraktım .Sadece bilmek istedim antidepresanlar gercektenmi sizofreni tetikliuor yada insanlar hic okb oldugunu bilmeden yasiyorlar onıar noye sizofren olmuyor ben şu ana kadar hiç kullanmadim ve az kaldı dr a gidince soracagim hepsini
Teşekkür ederim yorumunuz icin ben de ilk defa böyle oldu düşünce şeklinde çok korkuyorum yakinda doktora gidecegim konusmalardan tedavi ediliyor ve terapide dediama hiç bilmiyorum ilk defa doktora gideceğimBen 5 senedir Okb ile mücadele ediyorum . Zaman zaman artıyor zaman zaman kayboluyor uzun süre ilaç kullandığım zamanlar da oldu . Ama böyle bir etki görmedim . İkisi birbirinden çok farklı rahatsızlık . Bende başlarda internetten çok araştırma yapıyordum ama bıraktım .
Kesinlikle git ihmal etme canım . Ben hem ilaç tedavisi alıyorum hem de terapi . İnşallah hepimiz de atlatırızTeşekkür ederim yorumunuz icin ben de ilk defa böyle oldu düşünce şeklinde çok korkuyorum yakinda doktora gidecegim konusmalardan tedavi ediliyor ve terapide dediama hiç bilmiyorum ilk defa doktora gideceğim
Çok teşekkür ederim yorumunuz icin ve cok haklisinizHanımefendi lütfen doktorunuz dışında bir şeylere inanmayın. İnternetteki bilgi kirliliğine odaklanmayın. Geçmiş olsun
Amin Allahim hepimize fark etmez ne sıkıntımiz varsa yardim olsunKesinlikle git ihmal etme canım . Ben hem ilaç tedavisi alıyorum hem de terapi . İnşallah hepimiz de atlatırız
Bu yorumunuzu okumam cok güzel oldu yani kullanmis birisinden duymak bunun için size ne kadar teşekkür etsem azBen rahat 25 yildir antidepresan kullaniyorum.Hamile kaldigim emzirdigim donemlerde ara verdim birtek.Anksiyete var ben de oda okb.Kendimi iyi hissettigim icin birakmayi dusunmedim hic
Inan ilaclarla sizofren olunsaydi ben olurdum o kadar uzun suredir kullaniyorum.Ne demek rica ederimBu yorumunuzu okumam cok güzel oldu yani kullanmis birisinden duymak bunun için size ne kadar teşekkür etsem az
Bide denildiği gibi bu antidepresanlar sinirlilik hali yapiyormu? Bazıları hep kötülemiş o yüzden soruyorum bilgilendirirsen cok sevinirimBen rahat 25 yildir antidepresan kullaniyorum.Hamile kaldigim emzirdigim donemlerde ara verdim birtek.Anksiyete var ben de oda okb.Kendimi iyi hissettigim icin birakmayi dusunmedim hic
Allah sizede sağlıklı ömürler versinInan ilaclarla sizofren olunsaydi ben olurdum o kadar uzun suredir kullaniyorum.Ne demek rica ederim
Inan ilaclarla sizofren olunsaydi ben olurdum o kadar uzun suredir kullaniyorum.Ne demek rica ederim
Benimde cocuklarim var o yüzden soruyorum ve böyle korkuyorum kusura bakmayınInan ilaclarla sizofren olunsaydi ben olurdum o kadar uzun suredir kullaniyorum.Ne demek rica ederim
Hayir tam tersi daha olumlu bakiyorsunuz hayata baş edemediginiz seylerle baş etmenizi kolaylastiriyorBide denildiği gibi bu antidepresanlar sinirlilik hali yapiyormu? Bazıları hep kötülemiş o yüzden soruyorum bilgilendirirsen cok sevinirim
Cok sükür bu yorumlar beni gerçekten umutlandırıyor insAllah bende iyi olurumHayir tam tersi daha olumlu bakiyorsunuz hayata baş edemediginiz seylerle baş etmenizi kolaylastiriyor