Arkadaslar öcelikle hepinizi selamliyorum benim takintilarim var doktor randevum da var gidecegim doktora bu gün google de bir sey gördüm diyorlarki okb sizofreniye dönüse bilir ve okb de kulaniıan antidepresan ilaclar sizofreniyi tetikliyor bu ne kadar dogru acaba varmi aranizda okb si olub ilac kulannanlar ben ilaca karsi deyilim ama bu okudugum sey beni kprkuttu tedavi edilmezse okb sizpfrene dönusuyor diyorlar ve birde ilaclar sizofreniyi tetikliyor diyorıar bu ne kadar dogru acaba ha tabii doktora gidince bu konuyu soracagim onada
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OKB Şizofreniye dönüşür mü? OKB’de kullanılan ilaçlar şizofreniyi tetikler mi?
- Konu Sahibi Nastiya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet googlede okb sizofreniye dönusur diye yazinca cikiyor ve bu bana son olsun ki bi daha hoc bir sey arastirmayacagim ve bakmayacagiçNerde okudunuz bunu paylaşır mısınuz?
OKB ile şizofreni arasında düşünce süreci, algı ve klinik gidiş açısından örtüşmeler olabileceği ve birinden diğerine geçişin mümkün olduğuna dair birçok yayın vardır. Böyle yaziyor belki benim türkcem yetmedigi icin yalnis anladim?Nerde okudunuz bunu paylaşır mısınuz?
- 23 Ağustos 2012
- 49.901
- 1
- 231.574
- 798
Canm bende tedaviye gidicem o yüzdün dü böyle görunce cok korkuyorum en azindan okb olan biri si. Yalnis deyince rahatliyorumHiçbir alakası yok, tamamiyle farklı hastalıklar. Hangi sayfaysa sağlık bakanlığına şikayet edin bence yanlış bilgiler yayıp insanları korkutuyorlar. Tedavi olmak isteyen insanları tedaviden alıkoyunca hastalar iyileşiyor muymuş yani
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
- 19 Nisan 2014
- 4.396
- 12.808
- 498
Haklisiniz ama almancada ne ruscada nede Azerbaycanca hic okb sizofrene dönusur bulmadim ama bide boyle rahat yazip derstelecek bir chat da bulmadim diye kusura bakmayinSizin diğer konunuzu da okudum. Türkçeniz yeterli değilse neden kendi dilinizde yapmıyorsunuz araştırmalarınızı?
Kaldı ki uzman olmadığımız alanlarda okuduklarımızı doğru yorumlamamız zor. Hele konu sağlıksa. Doktora gidin bir an önce.
Tesekür ederim cevabiniz icinOkb farklı, Şizofreni farklı. Şizofreni çok ağır bir psikolojik rahatsızlık. İlacı kullanmayla şizofreni tetiklenmez. Öyle olsaydı ilaç kullanan tüm okb hastaları şizofreniye dönerdi.
- 12 Temmuz 2006
- 56.090
- 215.651
- 1.223
- 52
Cok tesükur edarim beni anlayib geri cevap yazdiginiz icin hayir hic tedavi görmedim iki hafta sonra gidecegim doktora burada yazmamin nedenide böyle dertıese bilecegim bi ortam yok ve ayni sorunu yasamis yada yasayan insanlardan fikor almak da önemli yalnis yazdisam kusura bakmayin
- 12 Temmuz 2006
- 56.090
- 215.651
- 1.223
- 52
Rica ederim kusurluk bir şey yok, okb’niz var sanırım, o yüzden araştırıyorsunuz değil mi?Cok tesükur edarim beni anlayib geri cevap yazdiginiz icin hayir hic tedavi görmedim iki hafta sonra gidecegim doktora burada yazmamin nedenide böyle dertıese bilecegim bi ortam yok ve ayni sorunu yasamis yada yasayan insanlardan fikor almak da önemli yalnis yazdisam kusura bakmayin
Google’daki yazılara inanıp güvenmeyin, en sağlıklı bilgiyi doktor verir size, hem Google ‘da okuduklarınız takıntılarınız varsa yenilerini eklemeye neden olur.
Sitede okbli arkadaşlar var, konunuzun linkini duvarınıza ekleyeyim, akışta görürler bilgisi olan yardımcı olur
- 23 Ocak 2016
- 32.915
- 49.300
- 598
- 1 Aralık 2021
- 12.780
- 43.642
- 548
- 34
İnternet üzerinden hastalık araştırması yapmayın bu size iyi gelmez aksine daha çok stres yaparsınızCok tesükur edarim beni anlayib geri cevap yazdiginiz icin hayir hic tedavi görmedim iki hafta sonra gidecegim doktora burada yazmamin nedenide böyle dertıese bilecegim bi ortam yok ve ayni sorunu yasamis yada yasayan insanlardan fikor almak da önemli yalnis yazdisam kusura bakmayin
Evet ve ilk defadir böyleyimevet dr a gidecegim ama biletleri 2 hafta sonrasi icin aldim o iki hafta bana cok uzun geliyo ve cok sıklyorum böyle hic ama hic olmamisdim ilginiz icin cok tesekürRica ederim kusurluk bir şey yok, okb’niz var sanırım, o yüzden araştırıyorsunuz değil mi?
Google’daki yazılara inanıp güvenmeyin, en sağlıklı bilgiyi doktor verir size, hem Google ‘da okuduklarınız takıntılarınız varsa yenilerini eklemeye neden olur.
Sitede okbli arkadaşlar var, konunuzun linkini duvarınıza ekleyeyim, akışta görürler bilgisi olan yardımcı olur
O kadar haklisinizkiİnternet üzerinden hastalık araştırması yapmayın bu size iyi gelmez aksine daha çok stres yaparsınız
Cok haklisiniz ama bende son verdim hic arastirmam dahaGoogleda hastalık araştırması yapmayın tecrübeli biri olarak söylüyorum size artık araştırma yapmıyorum.
- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63
Böyle bir şey yok inanmayın lütfen ben psikologları da dinledim ikisi birbirinden farklı rahatsızlık.Canm bende tedaviye gidicem o yüzdün dü böyle görunce cok korkuyorum en azindan okb olan biri si. Yalnis deyince rahatliyorum
- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63