- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
Okb olup cocuk dusunen varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadim cnYa yapmayın şunu
Evet ben dusunuyorum takintilarim var ama yaptimmi yapmamdimmi artik yoruldum cocukda istiyorudaOkb pskilojik rahatsızlık degıl mı sıkıntı yok düşünelebilir
Evwt ama omrumuzun sonuna kadar bu rahatsizlik yakamizida birakmicak bu sorunu asmamiz gerekiyor benceSizin cocugunzun da okb Dogma olasılıgu cok buyuk biliyorsunuz değilmi
Okb li arkadaşım var 2 evladı var. Ben de de takıntı var azıcık. Doktora gidiyor musunuz?Evwt ama omrumuzun sonuna kadar bu rahatsizlik yakamizida birakmicak bu sorunu asmamiz gerekiyor bence
Evet artik dusundugum aklima gelip unuttugum seyleride takinti yapmaya basladimOkb li arkadaşım var 2 evladı var. Ben de de takıntı var azıcık. Doktora gidiyor musunuz?
Bu arada 3yu dusunuyorumEvet artik dusundugum aklima gelip unuttugum seyleride takinti yapmaya basladim
Bol şans ozaman ıkı cocugunuz da varmı okbEvwt ama omrumuzun sonuna kadar bu rahatsizlik yakamizida birakmicak bu sorunu asmamiz gerekiyor bence
Yok cok sukur canimBol şans ozaman ıkı cocugunuz da varmı okb
Kusura bkmayın bugün kafam yerinde değil ben bu rahatsızlığı epilepsi ile karıstırdımYok cok sukur canim
Olabilir insanlik hali canımKusura bkmayın bugün kafam yerinde değil ben bu rahatsızlığı epilepsi ile karıstırdım