• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb olanlar bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.826
347
333
Arkadaşlar okb için takintilarinizi nası yeniyorsunuz takinti geldigi zaman nasıl o anı nasıl atlatiyorsunuz

Kendinizi rahatlatmak için ilaç kullanabilirsiniz doktora gittiniz mi? Nasıl takıntılarınız var

Kendinizi rahatlatmak için ilaç kullanabilirsiniz doktora gittiniz mi? Nasıl takıntılarınız var
Evet doktora gidiyorum kaç yıldır ilaç verdi gercekten rahatlatiyor ama ilaç içmeden de atlatabilmenin yollarını da arıyorum bir şeyi tekrarlama emin olmak için sayma

Sayma dürtünüz geldiği zaman kendinizi oyalayacak bir şey bulabilirsiniz seni saymak istemiyorum deyip kendinize komutta verebilirsiniz. Zor biliyorum ama hem ilaç hem de kendinize komut vererek durumu yaşanır hala getirebilirsiniz bu sizin elinizde iradenize bağlı.

Sayma dürtünüz geldiği zaman kendinizi oyalayacak bir şey bulabilirsiniz seni saymak istemiyorum deyip kendinize komutta verebilirsiniz. Zor biliyorum ama hem ilaç hem de kendinize komut vererek durumu yaşanır hala getirebilirsiniz bu sizin elinizde iradenize bağlı.
Evet haklısınız bilimsel terapi hakkında bir bilginiz var mı

Back