OKB HASTAYIM İNTİHAR EDİCEM DİYE ÇOK KORKUYORUM YARDIM EDİN YAŞAYANLAR VARSA DETAYŞARINI ANLATABİLİR Mİ 😢🥺

Ben de metrodayken ya metronun önüne atlarsam diyorum saçma span uzak duruyorum ordan yapmam ama bilincimi ya kaybeder atlarsam tam metro gelirken diye kafamın içinden geçiy
Umarım en yakın zamanda geçer ne zamandan beri var ?

merhaba
doktorunuzun adı ne acaba

Öncelikle çok geçmiş olsun aynı rahatsızlık ablamın kayınvalidesinde de var ilaç kullanıyor çok da iyi sakın kimseyi dinleme rahatsızlığın geçici ve tedavisi var git bir doktora sana ilaç verecek ve eski haline döneceksin ayrıca o ilaçlar tedavi için var kötü yada zararlı olsa olmazlar sadece alışma süreci zorluyor sonra rahatlarsin

Teşekkür ederiiiiiiiimmmm , şu aralar iyiyim fakat gideceğim doktor a

Bendede başkalarına zarar verme takıntısı oluşmuştu doğumdan sonra bu düsuncelerle baş edemeyip doktora gittim ve iyileştim ama ilaç ismini veremem bı uzmani olanla görüş psikiyatriyie gitmeden iyilesemezsin

Antidepresan intihara sebebiyet vermez psikolojik destek alın

Nasıl oldun

Sizinde mi böyle korkularınız vardı benim de var ilaç kullanıyorum düzelmiştim tekrar nüksetti şu an ilacımın dozunu arttırdı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…