- 17 Ekim 2023
- 137
- 6
- 16
- 25
- Konu Sahibi Gokceyaren41
-
Umarım en yakın zamanda geçer ne zamandan beri var ?Ben de metrodayken ya metronun önüne atlarsam diyorum saçma span uzak duruyorum ordan yapmam ama bilincimi ya kaybeder atlarsam tam metro gelirken diye kafamın içinden geçiy
Ne bilim hep vardı ilk kadımöy metrosundayken geldi ama hani beni rahatsız eden bi durum değil. Biraz uzakta bekliyorum. Ben herkeste bu var sanıyordumUmarım en yakın zamanda geçer ne zamandan beri var ?
merhabaBen de delireceğim diye korkuyordum. Bi anda kontrolü yitirip her yere saldıracağım kendimi balkondan atacağım diye korkuyordum. Balkon kapılarını kitli tutup anahtarları uzak yerlere koyuyordum. Doktorumla bunu konuştuğumda bana dedi ki kontrolü yitirmekten korktuğuna göre kontrol senin elinde demektir balkondan atlamaktan korktuğuna göre de balkondan atlamayacaksın demektir demişti. İlaç kullanmaktan lütfen korkmayın. 10 aydır ilaç kullanıyorum arada kendimi yokluyorum delirecek miyim balkondan atlar mıyım vs diye yok zorlasam da olmuyor. Sadece fazla uykusuz kalınca ay delircem galiba diyorum uyuyup uyanınca aklıma bile gelmiyor
Öncelikle çok geçmiş olsun aynı rahatsızlık ablamın kayınvalidesinde de var ilaç kullanıyor çok da iyi sakın kimseyi dinleme rahatsızlığın geçici ve tedavisi var git bir doktora sana ilaç verecek ve eski haline döneceksin ayrıca o ilaçlar tedavi için var kötü yada zararlı olsa olmazlar sadece alışma süreci zorluyor sonra rahatlarsinArkadaşlar tekrar merhaba bugün daha kötü hissediyorum kendimi sanırım okb hastasıyım belirtileri bende var çünkü arkadaşımla konuştum bugün bir tanıdığında da varmış yüksekten atlama korkusu kendine zarar verme korkusu ama ilaç kullanma diyor bana antidepresan ilaçlarının yan etkilerinde intihar a teşebbüs yazıyormuş daha çok korkuttu beni kendime tam atlarken o düşünceler ne olur diye düşünüp iyice korkutuyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bu durumuu yaşayıp düzelen arkadaşlar varsa lütfen yazın çok korkuyorum kendime zarar verip intihar edecek diye
Teşekkür ederiiiiiiiimmmm , şu aralar iyiyim fakat gideceğim doktor aÖncelikle çok geçmiş olsun aynı rahatsızlık ablamın kayınvalidesinde de var ilaç kullanıyor çok da iyi sakın kimseyi dinleme rahatsızlığın geçici ve tedavisi var git bir doktora sana ilaç verecek ve eski haline döneceksin ayrıca o ilaçlar tedavi için var kötü yada zararlı olsa olmazlar sadece alışma süreci zorluyor sonra rahatlarsin
Antidepresan intihara sebebiyet vermez psikolojik destek alınArkadaşlar tekrar merhaba bugün daha kötü hissediyorum kendimi sanırım okb hastasıyım belirtileri bende var çünkü arkadaşımla konuştum bugün bir tanıdığında da varmış yüksekten atlama korkusu kendine zarar verme korkusu ama ilaç kullanma diyor bana antidepresan ilaçlarının yan etkilerinde intihar a teşebbüs yazıyormuş daha çok korkuttu beni kendime tam atlarken o düşünceler ne olur diye düşünüp iyice korkutuyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bu durumuu yaşayıp düzelen arkadaşlar varsa lütfen yazın çok korkuyorum kendime zarar verip intihar edecek diye
Nasıl oldunArkadaşlar tekrar merhaba bugün daha kötü hissediyorum kendimi sanırım okb hastasıyım belirtileri bende var çünkü arkadaşımla konuştum bugün bir tanıdığında da varmış yüksekten atlama korkusu kendine zarar verme korkusu ama ilaç kullanma diyor bana antidepresan ilaçlarının yan etkilerinde intihar a teşebbüs yazıyormuş daha çok korkuttu beni kendime tam atlarken o düşünceler ne olur diye düşünüp iyice korkutuyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bu durumuu yaşayıp düzelen arkadaşlar varsa lütfen yazın çok korkuyorum kendime zarar verip intihar edecek diye
Hala yokluyorNasıl oldun
İlaç tedavisine başlanmadı mı? Başlanmadıysa gitmemişsinizdir. O zaman da diyeceğim şu: Siz doktora görünmemek için niye direniyorsunuz?Hala yokluyor
Hayır toplam 3 ay a yakın ilaç kullanımına başladım ama etkisi pek yokİlaç tedavisine başlanmadı mı? Başlanmadıysa gitmemişsinizdir. O zaman da diyeceğim şu: Siz doktora görünmemek için niye direniyorsunuz?
Doktorunuza belirttiniz mi? Belki ilaç değişikliğine gider veya terapi de ekler.Hayır toplam 3 ay a yakın ilaç kullanımına başladım ama etkisi pek yok
Çok teşekkür ederim belirti em bi 10 gün sonra randevum var nasipse gideceğimDoktorunuza belirttiniz mi? Belki ilaç değişikliğine gider veya terapi de ekler.
Tez zamanda şifa bulasınız
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz nasılsınızÇok teşekkür ederim belirti em bi 10 gün sonra randevum var nasipse gideceğim
Lustral yeni olarak bi ilaca daha başladım siz nasılsınızHangi ilaçları kullanıyorsunuz nasılsınız
Ben 6 aydır paxera kullanıyorum akşamları da rexapin sizin akşam ilaciniz var mı nasıl hissediyorsunuz kendinizLustral yeni olarak bi ilaca daha başladım siz nasılsınız
Akşam ilacımda var evetBen 6 aydır paxera kullanıyorum akşamları da rexapin sizin akşam ilaciniz var mı nasıl hissediyorsunuz kendiniz
Sizinde mi böyle korkularınız vardı benim de var ilaç kullanıyorum düzelmiştim tekrar nüksetti şu an ilacımın dozunu arttırdı doktorAynı şeyleri yaşadım hatta bunun üzerine konu açtım kaç kez korkularım yüzünden konularıma bakabilirsin . İlaç içmekten korkma doktoruna durumu izah ettiğinde zaten ona göre ilaç veriyor. Ama sana şunu söylim insan korktuğu şeyi yapmıyor 4 yıldır tecrübe ile sabit konuşuyorum, diyorsun evet kesin yapacağım şimdi diye daha çok korkuyorsun ama o kafandaki canavar sadece konuşuyor olan insanın ruh sağlığına oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?