- 17 Ekim 2023
- 137
- 6
- 16
- 25
- Konu Sahibi Gokceyaren41
-
Teşekkür ederim peki bu düşünceye sahip olmak istemiyorum nasıl kurtulurumBilgi sahibi olmayan insanlardan bu şekilde akıllar almayın lütfen. Bir psikolog ya da psikiyatriye gitmenizi tavsiye ediyorum.
Sanırım diye bir hastalık yok ama. Doktor mu dedi onayladı mı?Arkadaşlar tekrar merhaba bugün daha kötü hissediyorum kendimi sanırım okb hastasıyım belirtileri bende var çünkü arkadaşımla konuştum bugün bir tanıdığında da varmış yüksekten atlama korkusu kendine zarar verme korkusu ama ilaç kullanma diyor bana antidepresan ilaçlarının yan etkilerinde intihar a teşebbüs yazıyormuş daha çok korkuttu beni kendime tam atlarken o düşünceler ne olur diye düşünüp iyice korkutuyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bu durumuu yaşayıp düzelen arkadaşlar varsa lütfen yazın çok korkuyorum kendime zarar verip intihar edecek diye
İyili vardınız ben böyle konuşulunca kendimi çok daha cesur hissediyorumSanırım diye bir hastalık yok ama. Doktor mu dedi onayladı mı?
Hepimiz zorlu ruh hallerine giriyoruz herkesin dayanma gücü farklı destek alın çok iyi geliyor
Sanırım diye bir hastalık yok ama. Doktor mu dedi onayladı mı?
Hepimiz zorlu ruh hallerine giriyoruz herkesin dayanma gücü farklı destek alın çok iyi geliyor
Haklısınız evet ama insanın psikolojisi bozukken bide bu konungelincr ilaç kullanmak daha köyü yapar mı diye düşündüm sanırım ben bu ilacı hayatım boyunca bırakmayacağım mıArkadasiniz bu kadar bilgi sahibi madem doktor olsaymış keşke inanin herkes doktor olmuş.bende antideprasan kullanıyorum fakat hiç böyle bisey olmadı yani bu şeker tansiyon hastaları nasıl ilaç kullanıyor ya da hasta olduğumuzda nasıl ilaç aliyorsak bu da onun kadar doğal yani
Aynı şeyleri yaşadım hatta bunun üzerine konu açtım kaç kez korkularım yüzünden konularıma bakabilirsin . İlaç içmekten korkma doktoruna durumu izah ettiğinde zaten ona göre ilaç veriyor. Ama sana şunu söylim insan korktuğu şeyi yapmıyor 4 yıldır tecrübe ile sabit konuşuyorum, diyorsun evet kesin yapacağım şimdi diye daha çok korkuyorsun ama o kafandaki canavar sadece konuşuyor olan insanın ruh sağlığına oluyor.Arkadaşlar tekrar merhaba bugün daha kötü hissediyorum kendimi sanırım okb hastasıyım belirtileri bende var çünkü arkadaşımla konuştum bugün bir tanıdığında da varmış yüksekten atlama korkusu kendine zarar verme korkusu ama ilaç kullanma diyor bana antidepresan ilaçlarının yan etkilerinde intihar a teşebbüs yazıyormuş daha çok korkuttu beni kendime tam atlarken o düşünceler ne olur diye düşünüp iyice korkutuyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bu durumuu yaşayıp düzelen arkadaşlar varsa lütfen yazın çok korkuyorum kendime zarar verip intihar edecek diye
Aynı şeyleri yaşadım hatta bunun üzerine konu açtım kaç kez korkularım yüzünden konularıma bakabilirsin . İlaç içmekten korkma doktoruna durumu izah ettiğinde zaten ona göre ilaç veriyor. Ama sana şunu söylim insan korktuğu şeyi yapmıyor 4 yıldır tecrübe ile sabit konuşuyorum, diyorsun evet kesin yapacağım şimdi diye daha çok korkuyorsun ama o kafandaki canavar sadece konuşuyor olan insanın
Abla şimdi nasılsın daha iyi misin sende bana umut oluyorsunAynı şeyleri yaşadım hatta bunun üzerine konu açtım kaç kez korkularım yüzünden konularıma bakabilirsin . İlaç içmekten korkma doktoruna durumu izah ettiğinde zaten ona göre ilaç veriyor. Ama sana şunu söylim insan korktuğu şeyi yapmıyor 4 yıldır tecrübe ile sabit konuşuyorum, diyorsun evet kesin yapacağım şimdi diye daha çok korkuyorsun ama o kafandaki canavar sadece konuşuyor olan insanın ruh sağlığına oluyor.
Teşekkür ederim :/Suda öldürür insanları su içmekten vazgeçiyor musun? Doktorun ne diyorsaonu yap
Naptınız nasılsınız ilaç kullaniyormusunuzArkadaşlar tekrar merhaba bugün daha kötü hissediyorum kendimi sanırım okb hastasıyım belirtileri bende var çünkü arkadaşımla konuştum bugün bir tanıdığında da varmış yüksekten atlama korkusu kendine zarar verme korkusu ama ilaç kullanma diyor bana antidepresan ilaçlarının yan etkilerinde intihar a teşebbüs yazıyormuş daha çok korkuttu beni kendime tam atlarken o düşünceler ne olur diye düşünüp iyice korkutuyorum sizinle konuşmak iyi geliyor bu durumuu yaşayıp düzelen arkadaşlar varsa lütfen yazın çok korkuyorum kendime zarar verip intihar edecek diye
Nasılsınız ne ilaç kullandınız atlattiniz miAynı şeyleri yaşadım hatta bunun üzerine konu açtım kaç kez korkularım yüzünden konularıma bakabilirsin . İlaç içmekten korkma doktoruna durumu izah ettiğinde zaten ona göre ilaç veriyor. Ama sana şunu söylim insan korktuğu şeyi yapmıyor 4 yıldır tecrübe ile sabit konuşuyorum, diyorsun evet kesin yapacağım şimdi diye daha çok korkuyorsun ama o kafandaki canavar sadece konuşuyor olan insanın ruh sağlığına oluyor.
Naptınız nasılsınız ilaç kullaniyormusunuz
Henüz atlatamadımNasılsınız ne ilaç kullandınız atlattiniz mi
İlaç kullanmaya başladınız mı durumunuz nasilHenüz atlatamadım
Başlamadım doktor bulamıyorum kötüyüm sizİlaç kullanmaya başladınız mı durumunuz nasil
Ben ilaçlara başladım biri iyi gelmedi değiştirdim bir nebze daha iyiyim mutlaka ilaca başlayın hangi sehirdesiniz uzun süre oldu nasıl bulamadıniz ki doktorBaşlamadım doktor bulamıyorum kötüyüm siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?