Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okb var bende hamileyimokb olupta bebek düşünen varmi
Takintilariniz neler ilac kullaniomusunuzOkb var bende hamileyim
Eksik yapma kontrol bulaşma dürtüsü obsesyonlar işte ilaç icmiyorum takintilara maruz bırakıyorum kendimi iki gündür bugün çok daha fazla geçecek inşallahTakintilariniz neler ilac kullaniomusunuz
Benimde cok ben surup kullaniyoeum doktor verdi sakinlestirici ayrica psikologa yonlendirdi gitmedim insallah geçerEksik yapma kontrol bulaşma dürtüsü obsesyonlar işte ilaç icmiyorum takintilara maruz bırakıyorum kendimi iki gündür bugün çok daha fazla geçecek inşallah
Bak bugün bir belgesel izledim OKB konusu o kadar kotu durumda takıntılı bir bayan vardı ki maruz bıraktı terapist 12 haftada tamamen iyileşti takıntıları son buldu denemek zorundayız hayatimizi insanlara layık bir şekilde yaşayabilmek icinBenimde cok ben surup kullaniyoeum doktor verdi sakinlestirici ayrica psikologa yonlendirdi gitmedim insallah geçer
Kesinlikle evet inslalah atlatacagiz bu gunleriBak bugün bir belgesel izledim OKB konusu o kadar kotu durumda takıntılı bir bayan vardı ki maruz bıraktı terapist 12 haftada tamamen iyileşti takıntıları son buldu denemek zorundayız hayatimizi insanlara layık bir şekilde yaşayabilmek icin
Bana şurup onermedi ilaç veriyorlar çokta güvenilir değil bebeğin akciyerleri olusuyo doğuma kadar sanırım ya birşey olursa bilmiyom ben çok çok korkuyorum şurup iç ilaç alma iyi olmaya çalış kitap oku bak aklına geleni yapma sıklığı azaliyo devam edince bitiyor denemeliyiz başarabiliriz inanmak başarmanın yarısıdırBenimde cok ben surup kullaniyoeum doktor verdi sakinlestirici ayrica psikologa yonlendirdi gitmedim insallah geçer
İnşallah cnm ben iyi olmak istiyorum artık kaldıramıyorum bizde bitiyoKesinlikle evet inslalah atlatacagiz bu gunleri
Evettt yaa bende surubu sık sık icmiyorum ama bazen cok kasiliyorum stresten alma ihtiyaci duyuyorumBana şurup onermedi ilaç veriyorlar çokta güvenilir değil bebeğin akciyerleri olusuyo doğuma kadar sanırım ya birşey olursa bilmiyom ben çok çok korkuyorum şurup iç ilaç alma iyi olmaya çalış kitap oku bak aklına geleni yapma sıklığı azaliyo devam edince bitiyor denemeliyiz başarabiliriz inanmak başarmanın yarısıdır
PasifloramiEvettt yaa bende surubu sık sık icmiyorum ama bazen cok kasiliyorum stresten alma ihtiyaci duyuyorum
EvetPasiflorami
O doğal bir şurup cnm bildiğim kadarıyla eczaneden dahi alinabiliniyor etkilimi cnm sureklimi iciyorsun
Gunde 3 alabilirsin dedi doktor ama benim istedigim etkiyi vermiyor tabiO doğal bir şurup cnm bildiğim kadarıyla eczaneden dahi alinabiliniyor etkilimi cnm sureklimi iciyorsun
Anladım cnm kötü olursam bende alırım bitkiselmis zaten diye biliyorum ilaçtan doğal en azındanGunde 3 alabilirsin dedi doktor ama benim istedigim etkiyi vermiyor tabi
Aynen evet canimmAnladım cnm kötü olursam bende alırım bitkiselmis zaten diye biliyorum ilaçtan doğal en azından