Okan Kurt'tan Demet Akalın'a Duygusal Mesaj

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, bu ayın 23'ünde de geleneği bozmayarak yolladığı beyaz güllere duygusal bir not ekledi.

okan-kurt-tan-demet-akalin-a-duygusal-mesaj-8289887_x_9780_o.jpg

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, özel hayatlarıyla gündeme gelmekten çekinmiyor. Hatta Kurt'un özel günlerde hazırladığı sürprizler ve aldığı hediyeler uzun süre gündemde kalıyor.

''BENİM YÜREĞİ KOCAMAN SEVGİLİM''

Evliliklerinin üzerinden dört yıl geçmesine rağmen, Okan Kurt , romantik sürprizlerine devam ediyor. Demet Akalın eşinin gönderdiği beyaz gülleri Instagram'dan ''her ayin 23′ü'' notuyla paylaştı. Kurt'un gönderdiği çiçeklerin arasındaki notta ise, "Benim yüreği kocaman sevgilim, seninle evlendiğim güne şükürler olsun. Seni çok seven kocan" notu yazılıydı.

okan-kurt-tan-demet-akalin-a-duygusal-mesaj-8289887_7978_m.jpg

kaynak:sondakika

Bu gibi özel ,duygusal şeyleri sosyal medyada nasıl paylaşıyorlar anlamam .
Ben hayatta paylaşmam yazdığı notu,aldığı çiçeği,hediyeyi.Bana saçma geliyor .o_O

Ilgi cekmeye calisiyor deseeem, bir sürü hayranin var..
E seviliyorsun da cevrende falan.
Nasil bir psikoloji kadinlarimizi bunlari paylasmaya itiyor merak ediyorum.
Ya isvicreli bilim adamlari bir arastirsin bulsun bu olayin gercek yüzünü.
Merak ediyorum.

Her ayin 23umu? Her ayin?
Buna canmi dayanir be?
Ayrica ciceklerin bazen zaruri koparildigini dusunuyorum.
Keske dalinda kalsa cicekler.
Dalinda daha guzeller.
Birisi her ayin 23 une sosyal medyada cirit aticak diye öluyorlar o cicekler.

Maşallah evliliklerini güzel şekilde yürüten ünlülerden inşallah hep böyle mutlu devam ederler :)

Sevgisini Demet Akalın'a mı ispat etmeye çalışıyor,yoksa millete mi?Bak biz birbirimizi seviyoruz demek istiyorlar gibi.:cool:

Ibrahim kutluaydan sonra cok sarsilmisti 2 evliligide yurumedi
Okan kurt buyuk bir sans demet akalin icin ömur boyu mutlu surer insallah kizlariyla beraber

Back
X