- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.869
- Konu Sahibi Novamber wind
evet tuzlada kampüsTuzladaydi galiba dimi. Tuzladaysan guzeel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tuzlada kampüsTuzladaydi galiba dimi. Tuzladaysan guzeel
ben şimdiden arkadaş edinip notları verecek kişileri buldum fatihte misin yoksa? kafam bir dünya açıklanmadan önce yerleşeyim diyodum açıklandı korkuyorum
evet canım sağlık burslu. okul disiplin dısında bursumu geri almıyor hatta başarılı olursam üstüne kendi veriyor
kafamı kurcalamasının sebebi de bu zaten. sağlık olacağı için çok farkeder mi diye bocalıyorum. ben artık üni ortamından falan geçtim bana meslek lazımBilkent tobb dışında ozel unileri dandik buluyorum açıkçası.dandik biraz bayağı bir kelime olabilir ama, öyle.
Burslu okumanin da parali okumaktan size statu farki kazandirmayacagi bir gercek
Ancak saglikta pek problem olmaz
gelecek yıl zaten puanım kırılacak alamam. okul bana yakın evimin önünden binip okulun önünde inicem. o hislerden banada gönderseneKiz burslu kazandiysan git derim, zaten masraf olmayacakmis ki.
Gelecek yil tekrar hazirlandiginda daha iyi puan alacagin ne malum? Hemsire de olmak istiyorsun zaten, durma git.
Olumsuz yorumlari salla derim, cesit cesit insan var, gitmeden sen bilemezsin nasil oldugunu.
Bence bu sansi kacirma. Saglikta cok kalburustu unvler Hacettepe, Cerrahpasa vb. haric zaten cok fark etmiyor.
Fizandaymis okul:))) 3.sinifta yurda tasinirsin belki? Icimde pozitif hisler olustu diyeyim, ben gitmen taraftariyim.
kafamı kurcalamasının sebebi de bu zaten. sağlık olacağı için çok farkeder mi diye bocalıyorum. ben artık üni ortamından falan geçtim bana meslek lazım
gelecek yıl zaten puanım kırılacak alamam. okul bana yakın evimin önünden binip okulun önünde inicem. o hislerden banada göndersene
yok estağfurullah cahillik değilde ilgi alanı sanırım bir de uzaksanız ondandır. biruni falan varmış mesela bende onları duymamıştımduymadım,hatta burada bahsedilen pek çok üniversiteyi de duymadım.cahil kalmışım.
sağolsunlar kendileri teklif ettilerPffffffffff ne cakalsin
lisansı geçen yıl önlisans olarak girdiğim için dondurmuştum yapamam diye nitekim atanamadım da. bu bölümde olsaydım ilk tercihte gidiyordum. bursu disiplin suçu halinde geri almıyor uzatırsan da +1 yıl süre veriyor.İş imkanı iyi . Sağlık bölümü iki yıllık ise lisansı dondurman iyi olmuş .çünkü kpss ye en yüksek diplomayla başvurabiliyorsun. Geçen sene kamu kurumları 26.000 sağlık memuru almayı planladı çok rahat yerleşir memur olarak atanırsın. Sağlık sektörünü yapmayı vs seviyorsan bursunda sıkıntılı değil se bence doğru yoldasın bende okumak isterdim o bölümü
Yok ya fatihte degilim allah korusun taa hadimkoy gerci ondan farki yok sabahattin zaimdeyim o da kucukcekmecede aralarinda bir saat falan vardir heralde. Ben de saglikciyim. Not isi tamamsa gerisini sikinti etme benceben şimdiden arkadaş edinip notları verecek kişileri buldum fatihte misin yoksa? kafam bir dünya açıklanmadan önce yerleşeyim diyodum açıklandı korkuyorum
ben istediğimi aldım ama büyük konuşmuşum heralde. atananları veya hemşirelik kazananları görürdüm onlarda hep kaygı içinde olurlardı bunlar deli mi ben kazansam mutluluktan kafayı yerdim derdim. o iş öyle olmuyormuş anladım. gelecek kaygısı yedi bitirdi ömrümü zatenLan evine de yakinmis, daha ne istiyorsun bade
amin inşallahİnş güzel bi üniversite hayatı yaşarsınız, dersleriniz de iyi olur inş
bana oralar çok uzak yazamadım. hangi bölümdesin. notlar cepteYok ya fatihte degilim allah korusun taa hadimkoy gerci ondan farki yok sabahattin zaimdeyim o da kucukcekmecede aralarinda bir saat falan vardir heralde. Ben de saglikciyim. Not isi tamamsa gerisini sikinti etme bence
yok estağfurullah cahillik değilde ilgi alanı sanırım bir de uzaksanız ondandır. biruni falan varmış mesela bende onları duymamıştım
sağolsunlar kendileri teklif ettiler
lisansı geçen yıl önlisans olarak girdiğim için dondurmuştum yapamam diye nitekim atanamadım da. bu bölümde olsaydım ilk tercihte gidiyordum. bursu disiplin suçu halinde geri almıyor uzatırsan da +1 yıl süre veriyor.
buraya kadar olay tamamda ben niye korkuyorum bilmiyorum
evet içimdekiler tam olarak bunlar. ben yıllarca bu mesleği hayal ettim. sonunda kavuştum. şimdiyse ya başaramazsam korkusu sardı. kendimden kücüklerin arasında yapabilir miyim diye bile düşünüyorum. garip saçma düşünceler. alışırım değil mi başlayınca.Kendine güvenemiyorsun bu konuda kararsızsın kendin de demişsin aileme mahçup olmak istemıyorum bir şeyleri başaramaktan korkuyorsun ya da yeni bir sorumluluk almaktan olabilir kendine okangitmemek için bahaneler arıyor da olabilirsin ama denemeden bilemessin meslek seçimi de evlilik gibi bir ömür etkili her sabah oflayarak gideceğin bir iş olmamalı.Kendine güven zararı olmaz yaraı olur kendine yatırım yapacaksın sonuçta.
evet içimdekiler tam olarak bunlar. ben yıllarca bu mesleği hayal ettim. sonunda kavuştum. şimdiyse ya başaramazsam korkusu sardı. kendimden kücüklerin arasında yapabilir miyim diye bile düşünüyorum. garip saçma düşünceler. alışırım değil mi başlayınca.
evet içimdekiler tam olarak bunlar. ben yıllarca bu mesleği hayal ettim. sonunda kavuştum. şimdiyse ya başaramazsam korkusu sardı. kendimden kücüklerin arasında yapabilir miyim diye bile düşünüyorum. garip saçma düşünceler. alışırım değil mi başlayınca.
haklısın hepsi zamanla oturuyor. beni gören üniversite görmemiş sanacak. meğer hepsinde aynı heyecan oluyormuş :) sağol tatlım özenle cevapların içinBadecan, herkes okul baslamadan once becerebilecek miyim korkusuyla dolu oluyor zaten.
-Dersleri ya beceremezsem
-Arkadas bulabilecek miyim
...
...
liste uzar gider, kim korkmuyor ki, herkes korkuyor.Sonra derslere de alisiyorsun, arkadas da buluyorsun...zamanla hepsi oluyor.
çok teşekkür ediyorum sanada güzel cevapların için. ailemle yaşıyorum tuzlaya yakınım. yurt sorunum olmıcak. okul zaten üç gün falan olacak haftada. 4 dersten falan muaf oluyorumalışırsın tabi canım zaten herkez ilk girişte kazanmıyor ki üniversiteyi onlarda çok küçük değildir yni İnsan hep hayalini kurar ulaştıktan sonra değersizleşir yeni ve büyük şeyler istemeye başlar küçüklük hayalin hep istediğin bir şey ayrıca sadece iki yıl durucaksın kaldı ki tek çevren orası değil ortam sarmassa farklı çevreler edinirsin yaşı küçük insanlarla anlaşmak daha kolay . son olarak yer uzak vs demişsin sen ordakilere göre olgunsun bir adım öndesin bir şekilde bir yurt vs bulursun başlamak bitirmenin yarısıdır kaydını yaptırdıktan sonra büyük bir yük kalkıcak üstünden emin ol. ne kadar büyütmüşüm diyeceksin
Hemsirelik benim. Senin de hemsirelikse benim notlari da seyapabilirizamin inşallah
bana oralar çok uzak yazamadım. hangi bölümdesin. notlar cepte