- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.869
-
- Konu Sahibi Novamber wind
sanırım ünlü sevgili kadar büyük bi dert değil :)
bilmiyorum ki takip etmedim sonra :) dersler konusunda zorlanmazsın diyorlar elimden gelenin fazlasını yaparımCidden o konu ne oldu ya? Kaldirilmis sanki goremedim
Ya Okan Universitesiyle ilgili ben de pek iyi seyler duymadim. Egitimi falan pek iyi degilmis. Ama bence sen calisirsan gayet başarılı olabilirsin
evet cherry aynen. ben yazarken hep olumlu şeyler okudum okulun sayfalarına da yazdım olumsuz yorumlara bakma diyorlar ama bilemedim vallahi ya. maddiyat problem değil yaşım 24Bolum nedir? Hemsire olmak istiyordun sanirsam, hemsirelik mi?
Girip kazanmissin anladigim kadariyla, peki bu insanlar ulvi!!! fikirlerini neden o zaman beyan etmemisler?! Madem kazandin gidiceksin.
Ailen maddiyat isine yazarken ne dedi? Alternatifin nedir, gitmezsen tekrar mi hazirlanicaksin, kac yasindasin?
evet işte bu yüzden bu şansı kaybedersem bir daha girmem kazanmam zor olur yaşım 24 çünküHiçbir fikrim yok ünivle ilgili ama ileride iş bulmana engel olmayacaksa iyi yada kötü hiç farketmez senin için. çok masraflı olur altından kalkamayız diyorsa orasını bilemem, 4 yıl dişini sıkabilirsen git. bir daha sınava çalışmak zor gelebilir. Bazen fırsat bir defa gelir değerlendirmek lazım.
evet canım sağlık burslu. okul disiplin dısında bursumu geri almıyor hatta başarılı olursam üstüne kendi veriyorsen burslu kazanmısınz zaten canım çok pahalı olması seni ilgilendirmez ama dersleri yüksek getirmessen bursun kesilirse parayda devam ediyorsun diye biliyorum sağlık bölümü hemşirelik bildigim kadarıyla kpss de yerleşmesi kolay 2 yıllık mı sağlık bölümün canım
bende o fizanda yaşıyorum :))Şu saatten sonra yaşayıp görmeden yani tecrübe etmeden bilemeyeceksin.Okan Üniversitesinin teee fizanda olduğunu biliyorum o kadar.
hiç duymadınız mı 99 da kurulmus bir okulne çok bilinmedik üni varmış
Tuzladaydi galiba dimi. Tuzladaysan guzeelbende o fizanda yaşıyorum :))
evet cherry aynen. ben yazarken hep olumlu şeyler okudum okulun sayfalarına da yazdım olumsuz yorumlara bakma diyorlar ama bilemedim vallahi ya. maddiyat problem değil yaşım 24
evet işte bu yüzden bu şansı kaybedersem bir daha girmem kazanmam zor olur yaşım 24 çünkü
duymadım,hatta burada bahsedilen pek çok üniversiteyi de duymadım.cahil kalmışım.hiç duymadınız mı 99 da kurulmus bir okul
ben şimdiden arkadaş edinip notları verecek kişileri buldumCanim zaten uni de egitimin iyi olmasi kotu olmasi bisey degistirmiyo. Sinavdan bikac gun once tum notlari aliyosun bir iki gecede hatim ediyosun sinava giriyosun sistem buokulda simarik tipler var evet ama okan uni eglencelidir. Cok ilginc tipler bir aradadir cunku. İstedigin gibi giyinebilirsin acik sacik bile giyinsen kimse laf etmez. Kirmizi rugan platform topuk bile giyip gitsen aa suna bak demezler. Egitim sistemini bilemem. O onemli degil zaten ama sagliksa uygulamali ders isletirler diye dusunuyorum. Bizim okul da tam tersi mesela. Her istedigini giyemezsin garip karsilaniyo cunku kizlarin yuzde 70 i kapali. İnsanlarin tepkisinden cekinenler de her istedigini giymiyo o yuzden. Fazla etkinlik olmaz mesela. Cok fazla kaynasmaz kimse birbiriyle. Cok sessiz sakindir. Bence okanda cok egleniceksiin. Bi defa kampuslu yanii. Bizimki kampuslu ama bisey oldugu yok o ayri