G
göz_yaşım
Ziyaretçi
- Konu Sahibi göz_yaşım
selam arkadaslar 17 yasındayım 3.5yıllık bir ilişkim vardı taki 2 ay öncesine kadar erkek arkadasım 6aydır manısadaydı gelmeden birkaç gün önce netlog üyeliği (arkadaslık sitesi)oldugunu öğrendım fotografları kızlara olan yorumları oralarına buralarına bunları gözümle gördüm yazıs sekline kadar emındım.aradım senmısın dedim ya 2yıl önce açmıstım falan filan silinmiştir dedi bende ben anladım anlayacagımı bitti dedim yalvardı birazcık sonra geldi manısadan yüzyüze hiç gelmedik ama msnelerimiz birbirimizde vardı sildim karsıma çıktı kandırma kendını dedi ...gece2lere kadar msnede ne işler ceviriyo anlayamadım facebook almıs bende arkadasımın listesine eklettirdim suan su dk fotografındakı yorumunda bir kız ona aşkım benım ya yazmıs çok zoruma gitti ...hiç beklemezzdim soktayım msnesi hala duruyo açık ama konusmuyoz genelde ona hayatında unutamayacagı bir pismanlığımı bildirmek istiyorum vicdanı sızlasın istiyorum hem o aldatıyo benı suclu durumuna getiriyo onu çok seviyorum ama biyandanda nefret ediyorum ne yapmalıyımsenağlama