okadar güvendim karsılığı buymuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

göz_yaşım

Ziyaretçi
selam arkadaslar 17 yasındayım 3.5yıllık bir ilişkim vardı taki 2 ay öncesine kadar erkek arkadasım 6aydır manısadaydı gelmeden birkaç gün önce netlog üyeliği (arkadaslık sitesi)oldugunu öğrendım fotografları kızlara olan yorumları oralarına buralarına bunları gözümle gördüm yazıs sekline kadar emındım.aradım senmısın dedim ya 2yıl önce açmıstım falan filan silinmiştir dedi bende ben anladım anlayacagımı bitti dedim yalvardı birazcık sonra geldi manısadan yüzyüze hiç gelmedik ama msnelerimiz birbirimizde vardı sildim karsıma çıktı kandırma kendını dedi ...gece2lere kadar msnede ne işler ceviriyo anlayamadım facebook almıs bende arkadasımın listesine eklettirdim suan su dk fotografındakı yorumunda bir kız ona aşkım benım ya yazmıs çok zoruma gitti ...hiç beklemezzdim soktayım msnesi hala duruyo açık ama konusmuyoz genelde ona hayatında unutamayacagı bir pismanlığımı bildirmek istiyorum vicdanı sızlasın istiyorum hem o aldatıyo benı suclu durumuna getiriyo onu çok seviyorum ama biyandanda nefret ediyorum ne yapmalıyımsenağlama

at gitsiin at gitsin aldatmışsa at gitsiiinnnn

güzelim seni bu kadar üzmüş bana kalırsa daha onun vicdanını sızlatmaya çalışma vicdanı sızlasa

aldatmaz zaten uğraşma ne hali varsa görsün madem diğer kızlara meraklıysa bırak gitsin..

dersen ben barışıcam affederim ozman burnunu sürt yapıcak bişey yok..

hiççç gözyaşı dökmene gerek yok cnmm bi hafta üzülürsünn sonra elini sallasan ellisii sallama hiçççç daha çok küçükmüşsünnn allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınn:teselli:

erkek de 17 yaşında ise ne beklersin ki sen bundan. bi de 3.5 yıllık diyorsun

anlamıyorum bir turlu anlamıyorum nedir bu erkek arkadaş sevdası

aklın varsa bitir, bitir bir daha kalkışma böyle şeylere taa ki buyuyene kadar. daha kişiliği oturmamış insanlarla muhattap olmamak için biraz daha büyü sende

haklısınız ...gelsede istemem artık bana koyan suskunlugu

vay terbiyesiz vayyy !!
canım netlogta falan mesajları yazdığı tarihlere bak öncelikle .. ama emin ol daha ciddi bir ilişki için yeterince olgun değilsiniz. güzel hoş flörtler yaşa boşver şimdi bi heyecanlı ergen için kendini hasta etme şu genç yaşındasengözlerimebaksanab

en buyuk tepkı tepkısız kalmadık dene işe yarayacak

erkeklere hiç guvenmemek lazim cnm gerçekten, bizler gibi degiler bi çok sadik kaliriz onlara ister en yakisikli çiksin karsimiza umursamayiz, ama onlar oyle degiler açik saçik bi kiz gorsunler tatmin etsinler onlari hemen onlara donerler kiz arkadaslarina bakmadan, sonra yakalaninca boyle boyle bahaneler tuketirler..Yillarca aglasakta umursamazlar, erkek erkektir çabuk unutur ve çabuk birini bulur..
Ama su an vicdani sizlamiyorsa bile mutlaka ilerde sizliyacak onun pismanligini yasayacak, her genç kizin ahi çikarmis o yuzden sen içini ferah tut tatlim diyecegim bu

bırak suskun kalsın.yaşın çok ufak canım daha nelerle karşılaşacaksın hayatta.unut demek zor ama ,boşver takma sakın bir an önce kafandan sil.düşünme.haberleşme de sakın.

17 yaşında 3.5 yıllık ilişki
yani 13.5 yaşında çıkmaya başladınız daha çocukken denebilir
bence hala çok küçüksün aşk acısı çekmek için uzun vadeli ilişkiler için
ve zamanını böyle şeylerle harcamak için
şimdi şu söylediklerimize kızıyorsundur belki
ben aşkı bilecek yaştayım yaşadığım acı dünyanın merkezi sanki diyeceksin ama
bi kaç ay sonra alışırsın unutursun geçer gider
sen arkana bakma

ilkim ya yıkıldım resmen bu interneti facebooku netlogu çıkarana ne kargış ediyim:( önceden böyle biri değildi

bazı erkekler böyle aç gözlü malesef hem sevgilisi var hem arkadaşlık sitelerine üye olup millete msj atıyo :mymeka: facebook unda suçu yok ki canım ne sevdiğine sadık erkekler var içinde olmasa yapmazdı sonuçta silah zoruyla msj atmadı kızlara.... boşver sen daha kimler gelir kimler geçer :içelim:

selam arkadaslar 17 yasındayım 3.5yıllık bir ilişkim vardı taki 2 ay öncesine kadar erkek arkadasım 6aydır manısadaydı gelmeden birkaç gün önce netlog üyeliği (arkadaslık sitesi)oldugunu öğrendım fotografları kızlara olan yorumları oralarına buralarına bunları gözümle gördüm yazıs sekline kadar emındım.aradım senmısın dedim ya 2yıl önce açmıstım falan filan silinmiştir dedi bende ben anladım anlayacagımı bitti dedim yalvardı birazcık sonra geldi manısadan yüzyüze hiç gelmedik ama msnelerimiz birbirimizde vardı sildim karsıma çıktı kandırma kendını dedi ...gece2lere kadar msnede ne işler ceviriyo anlayamadım facebook almıs bende arkadasımın listesine eklettirdim suan su dk fotografındakı yorumunda bir kız ona aşkım benım ya yazmıs çok zoruma gitti ...hiç beklemezzdim soktayım msnesi hala duruyo açık ama konusmuyoz genelde ona hayatında unutamayacagı bir pismanlığımı bildirmek istiyorum vicdanı sızlasın istiyorum hem o aldatıyo benı suclu durumuna getiriyo onu çok seviyorum ama biyandanda nefret ediyorum ne yapmalıyımsenağlama

daha yaşın çok genç be gülüm boşver değermi:kızgın:

daha çok gençsin küçüksün be tatlım boşver kimler çıkar karşına bukadar erken kafanı ağrıtma bence

Ugraşmaya bile değmez.
Sil gitsin msnesini iyi koyar:delphin:

kaç yaşında çıkmaya başladınız kuzum
10 muuu

daha 17 yasında kımden ne beklıyorsun yada kime ne kadar ven asıl güvenebiliyorsun oncce bu soruların yanıtlrını ver derim yaşın çok genç daha neler gelırrrr geçerrr

ya 17yasım bitcek 13.5yasında falan basladık suan o 20 yasında

Back
X