ok zor durumdaym:(

suskunseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
561
2
33
:enbuyukkk:allahımmmmmm-ben-bu-cıltle-yasamak-ıstemıyorum-yusum-kuruyor-onu-gectım-cıldımde-osellıkle-bacaklarımda-kırmızılıklar-var-cok-beyazım-acaba-ondanmı-ya-bronzlasınca-gecıyor-ama-ya-neden-boyle-anlamadım-arkadaslar-cok-fecı-sorunluyum-delırmemek-ıcın-kendımı-zor-tutuyorum-en-azından-su-kırmızılıklar-ıcın-bır-care-yokmu-bu-arada-kırmızılıklar-tuylerle-alakalı-dııl-lutfennn-yardımınıza-ıhtıyacım-var:KK43:

bence bir eczaneye git canım cilt tipini analiz etsinler ona uygun temizleyici nemlendiri falan al eczaneden olsun ama mutlaka

kırmızılıklar nasıl bide yüzünde elmacık kemiklerinin olduğu bölgemi kuruo ?son olarak yüzünde kızarıklık varmı varsa sivilce gibi mi ?

hım bi arkadaşımda yukarda yazdığım belirtiler vardı demk aynısı deil senin durumuna bi fikrim yok psikolojiktir belki inş gecer

o kırmızılıkların çatlak olmadığından eminmisin? Bacaklarına keseyle soğuk suyla masaj yap ve her banyoda sonra mutlaka nemlendirici sür bütün vücuduna buna yüzünde dahil. Ayrıca bol su içmeyide unutma. Unutma susuz vücud kurur.

benim ergenlik zamanında yüzümde tam sivilce değil de kocaman kırmızı şişkin lekeler vardı,annem bana basit ama çok faydalı bir şey öğretti(hala da kulanıyorum) bir demet yıkanmış maydanoz bir litre kaynamış su da demleğin,soğutup günde iki kez bu su ile yüzünüzü yıkayın,bende ne leke kaldı ne sivilce,maliyeti de az fayda çok,bazen ben bu suyu içiyorum böbrek temizliyor,ve bağırsaklara daha iyi çalışmalara yardımcı oluyor:nazar:

Şikayetlerinin sebebi kuru hassas bir cildinin olması ve beyaz tenli olman. Cilt tipiyle alakalı bu. Dikkat edersen diğer başlıklara, genelde bu tarz şeylerden yakınanlar kuru ve beyaz ciltliler.

Son düzenleme:
arkadasım kan dolaşımını hızlandıran yiyecekler yemelisin. çilek , böğürtlen gibi.. onlarla yüzüne düzenli maske yaptığnda , düzelmeyi kendinde farkediceksin. ama bu kadar takma kafana . doktordan yardım iste . bakalım ne dicek . ama bence kan dolasımın düzensiz. bunun için spor yap ve düzenli su iç ..

X