ok sorunluyum

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
mrb doktor hanım sorunum şöyle takıntılarım fazla örneğin yarın için bir plan yaptım bi mani çıktı ertelemem gerkti ben yarına odaklandığım için o gün kendimi başka bişeyeveremiyorum o gün o plan gerçekleşmeleiydi yoksa takılıyo kafama.sonra heyecanlı bi insanm çok fazla panik bi durumum vardır sürekli panik bi heyecan hali.yanımda biri olduğu zamna yemek falan yapammam ne yapacaktm derim. bi kaç işi bi arada yapamıyorum.örneğin kusr öğreticiliği yaptım aynı zmanda össye hazırlanmmam lazım ve özel ders alıorm 3 ü biarada olmuyo sadece kursa yoğunlaşıyorum .diğerleri olmuyo. kurs çıkışı baş ağrılarım oluyo.iyi öğreteyim derken yada sınıfta hakimiyeti sağğlayım derken gergin oluyo vücudum.başım da.çok sakin görünürüm amam sinir anım çok kötü ellerimin titrediinisöylüyolar sinir anında ahksızlığe gelemiyorm laf kaldıramıyorum.dışardan eve döndüğümde genelde uyma isteği oluyo. bişey yapmasam bile gidip dönmek beni yoruyo.en fazlada heyecanlı oluşumdan rahatsızım.güzel konuşmadığımı insanların beni sevmediğini düşünüyorum.kalabalık ortamlara girince sakinleştirici alıyorum.amam kursta öğreticiyken sorunum yok gayet iyiyim.korkularım çok yüksekten kapalı yerdden yanlız kalmaktan karşıdan karşıya geçerken araba korkusu. falan.cev yazarsnz sevinrm

Doktora gittim bir antidepresan ve başağrılarım için nörölojik etkili bi ilaç verdi çok iyi amam hafif uyku yapıo sanki .1 ay sonra kontrole kendimle ilgili bi yazı ile gidcem

X