merhaba arkadaşlar.
aşılama sonucu hamile kaldım allaha şükürler olsun.şuan hesaplamaya göre 6+3 hamileyim.daha doktoruma gitmedim.ctesi günü çağırdı.çok heycanlıyım.ve 1 haftadır her an her dakika büyük bir sevinç büyük bir korku ile yaşıyorum. belki daha içimde olduğunu görmedim kalbinin attığını duyamadım ya o yüzden. inşallah ctesi çok mutlu çıkarım doktorumdan.acaba kese görünücek mi acaba kalp atışı duyulcak mı herşey normal mi düşük tehlikem varmı derken sakin olmaya çalışıyorum bi yandan da.çok bekledim kaybetmek istemiyorum allahım.
ayrıca hamile olduğumu öğrendiğimden bugüne ne bulantım nede başka bir belirtim yok.kiminde ağızda pas tatı olurmuş kiminde uyku kiminde bulantı ama bende göğüslerim ve karnımdaki şişlik dışında bir belirti yok.aynı durumda olanlar varmı arkadaşlar:CüvCüv:
canım ne güzell allah bebişinizi size bagışlasınn
allah tamamına erdirsinn
güzell şeyler düşünn canım düşünki herşeyy çok güzell olsunnnyerimseniben
darısı benim gibi tüm bebek isteyenlere inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar.
aşılama sonucu hamile kaldım allaha şükürler olsun.şuan hesaplamaya göre 6+3 hamileyim.daha doktoruma gitmedim.ctesi günü çağırdı.çok heycanlıyım.ve 1 haftadır her an her dakika büyük bir sevinç büyük bir korku ile yaşıyorum. belki daha içimde olduğunu görmedim kalbinin attığını duyamadım ya o yüzden. inşallah ctesi çok mutlu çıkarım doktorumdan.acaba kese görünücek mi acaba kalp atışı duyulcak mı herşey normal mi düşük tehlikem varmı derken sakin olmaya çalışıyorum bi yandan da.çok bekledim kaybetmek istemiyorum allahım.
ayrıca hamile olduğumu öğrendiğimden bugüne ne bulantım nede başka bir belirtim yok.kiminde ağızda pas tatı olurmuş kiminde uyku kiminde bulantı ama bende göğüslerim ve karnımdaki şişlik dışında bir belirti yok.aynı durumda olanlar varmı arkadaşlar:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar.
serbey tebrikler allah kucağına bağışlasın akıntı yoğunluğu varmı benim de 13 adet günüm onun için kusura bakma canım merak ediyorum göğüslerinde damarlar varmı
öncelikle tebrikler..bende aşılama ile hamile kalmıştım,29 gün öncede doğum yaptım çok şükür...hiiiiiç telaş yapma benimde aynen senin gibiydi hatta 9.haftaya kadar hiç bi belirtim yoktu kasık ağrısı dışında..inş keseyide kalp atışını da görürsün tez zamanda ama kaygı hiç bitmiyor,giderek artıyor,acaba organları tammı acaba kilosu normalmi,neden hareket etmiyor,erken doğarmı acaba.........kendini hazırla bence,herşey güzel olacak diye...:)))
canım öncelikle hayırlı olsun.bendede ilk zamanlar göğüsteki şişlikle karındaki şişlikten başka belirti yoktu.midem hiç bulanmamıştı.ama son 15 gündür bulantım çok kişiden kişiye değişir belirtiler.kendine evham yapma hamişliğinin tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?