ok kuru cilt iin hangi nemlendiriciyi nerirsiniz??

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
kızlar mrb ben 25 yaşındayım cildim acayip kuruyor sudan kaynaklanıyor birazda..
yaşadıgım şehirin şuyu çok kreçli..
önerebileceğiniz nemlendiriciler varmı yüz için sebametin gündüz kremini kullanıyorum ama faydası olmuyor yüzümün nem ihtiyacını karşılamıyor......

kimse bi cvp yazmamış ama ben bi öneri yapayım bari :)))
neutrogena spf 15 gündüz kremi[oil free] bana süper geldi çok güzel nemlendiriyor yaglanmadan yüzümde hiç parlama olmuyor..

Dalan'ın zeytinyağlı kremleri var ama su bazlı gibi oluyor sürünce nemlendiriyor yağlılık hissi kalmıyor yumuşacık oluyor. Çok kuru bölgeler için yoğun nemlendirmesi var ama o yağlı. Normal nemlendiricisini al kullan derim ben gerçekten çok güzel. Hem fiyatı da çok uygun. Dalan diye arasan googledan sitesi çıkar ben de resim eklerim birazdan

el ve vücut içni diyor ama aldığım yerdeki kız yüzünüze de kullanabilirsiniz demişti

Eklentiler

• $MEKDL250ZYT0001.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 74
Canım benimde cildim kuru.. Mavi Bepanthen vermişti dr gayette iyi geldi.. Hala Kullanırım

Canım Avon ve Neutrogena öneririm sana benim cildim de aşırı kuru bunları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…