ok korktum...

burekaru

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
39
1
merhaba arkadaşlar ben 33 hafta içerisindeyim ve dün gece asansörde kaldık size anlatamıycağım kadar korktum bir an doğurcam zannettim benden tavsiye kesinlikle asansöre binmeyin çok kötü bir tecrübeydi allahım kimsenin başına vermesin hamile olmasam bu kadar korkmazdım ama çok ürktüm hala inanamıyorum...allahtan anahtar varmış apartmanda hemen açtılar..15 dakika sonra çıktık ama ömrümden ömür gitti.neyseki geçti dığurana kadar bir daha asansöre falan binmeyeceğim.kesin karar verdim.:CüvCüv:

canım geçmiş olsun.inşallah bir daha aynı korkuları yaşamazsın

gecmis olsun umarim kimsenin basina gelmez ama ben
merdiven inip cikamiyorum pek bebek hemen asagiya dogru iniyor
yani mecburen asansor kullanacagim allah yardimcimiz olsun

bende de asansör fobisi var.hayatta tek başıma binemem.24 haftalık hamileyim,ancak eşimle birlikte biniyorumm.hatta bazen 4. kattaki evime merdivenle inip çıkıyorumm.

geçmiş olsun canım...bende bu hamileliğimde 2 kere asansörde kaldımakannehirilkinde yengem yanımdaydı ve 13.kattaydık mecburen bindim aslında asansörden hiç korkmam ama yengem panik atak hastası asansör durunca fenalaştı ben hamile halimle birde onunla uğraştım,sonra anahtarla açtılar.birde en son hastaneye kontrole gittiğimde hastanenin asansöründe kaldık eşimle onu da hemen açtılar...hazır hastaneydeyken doğuracaktım...:CüvCüv:

X