ok beendiimiz nller

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
kızlar paylaşmak istedim geçenlerde nasip oldu sanat, sosyete, sporcu, artist manken artık aklınıza kimler geliyorsa hepsinin katıldığı bir yere davetliydim ve gittim. halktan bir tek ben vardım. tv lerde beğendiğimiz insanları yakından görünce ağzım 5 karış açık kaldı akannehir oo çok beğendiğimiz ünlüler yemin ediyorum aralarında güzel yakışıklı saysam 5 parmağımı geçmez tv de harika görünen birçok insan tam bir felaket vallahi sokakta gördüğüm kızlar çok daha güzel. ayrıca kimse kimseyle muhattap olmuyor yanlarında menajerleri birtek onlarla muhabbet ediyorlar hepsi birbirine kasıntı kameralar yanlarına yaklaşınca hemen en samimi gülücüklerini veriyorlar yani çok şaşırdım güzel desen güzel değiller insan desen insalık yok yani hayret ettim bee. halime şükrettim resmen varlık içinde can çekişiyorlar

alışmışlar tabi kameralara oynamaya ama gerçek sanatçılar öyle değillerdir halktan uzaklaşırlarsa kendileri kaybeder

kimler kız onlarkaydirigubbakcemile3

en azından bi ipucu versen:hulya:

Bak şimdi bende merak ettim

Kim bunlar acaba paylaş bizimle yerimseniben

valla cem yılmazdan tutunda ajda pekkana kadar herkes vardı, valla eski yeni fark etmiyor, hepsi kopmuş bu dünyadan.

aa nerdeydin bak ben de merak ettim şimdi naıl oluyo da halktan bi tek sen vardın??
neresi burası aa çok soru sordum:))

Allah şaşırtmasın kimseyi.Kameralrın karşısına çıkınca en samimimiz olurlar bir anda sıcak sevimli bizden birii nerdeee.Yazık yazıkkk acıdımm onlara

vallahi benim birçok güzel dediğim çok çirkin kısa boylu ve çırpı şekilde çıktı karşıma genelde hepsi 1,50 boyunda 1,70ten uzun 2-3 tane ve suratları aşırı makyajdan yıpranmış. feci yani ben şok oldum. bizim halk saf biz bunları göklere çıkartıyoruz özellikle bir anda parlayan genç oyuncular burunlarından kıl aldırmıyorlar reyting vererek ceplerini dolduruyoruz

geçen uçakta bir tanesi geldi arka sıramıza oturdu,bir asık suratlı ki sormayın,
tamam her an sırıtamaz ama bu kadarda asılmaz ki surat,üstelik komik rollerin adamı,şaşırdım kaldım... ve birazda kandırılmışlık hissi vardı...

biraz şöhret, para derken bi anda kendilerini kaybediyorlar bence. bi çocuğunun da kimseye faydası yok. gereksiz polemiklerle, magazinsel hareketlerle bi yerlere gelmeye çalışıyorlar. ilgiyi ve sevgiyi hakedip ona göre hareket etmek lazım

güzide duran cok güzel bir kadın olmamasına rağmen inanılmaz hoş bir havası var...cok hoş bir kadın bence............

Atilla tasin bir röpörtajini izlemistim, ünlü olmadan evvel bu sanat camiyasini acayip isiltili bir yer saniyordum, ünlülerin aynen filmlerdeki, sarkilarindaki sahnelerindeki gibi cana yakin, samimi oldugnu düsünüyordum, ama hicte öyle degilmis, neler dönüyor neler, kameranin isigi yanmadan önce bir selam vermeyen adam kamera acildiginda cok seviyorum bu cocugu deyip sanki 10 yillik arkadasim gibi samimi pozlar veriyor, burasi cok sahte bir yermis....demisti.

Bazi ünlüler A dese bile alkislaniyorlar, yaptiklari sanat geri planda ünlü olmus ya artik ne yaptigi önemli degil.....

geçen yıl kitap fuarında ebru cündübey oğlunu gördüm. asla rol yapamam . neyse o kıza tv deki görüntüsünden çok daha güzel olduğunu söyledim. kibarca tşk etti. hakkaten harika ince ve güzel.hemde insangibi insandı.

mesela muazzez ersoya gıcıktım. önyargı işte. lösemili çocuklar yararına bir yemekte şarkı söyledi. yok böyle bir sahne ve ses. aslında oda düşündüğümün aksine çok nazik ve güzeldi.ayrıca geceden para almadı.alkisalkisalkis

vallahi açıkça söyliyeyim ben naz elmasa acayip kıl oldum
ceyda düvenciyi beğendim ata demirerer berbattı

3 sene önce Bozcaadada çok sevilen bir komedyen (!) tarafından ailemin yanında sözlü tacize uğramıştım.İnanın hiç biri 5 para etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…