ok acil yardm...

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
arkadaşlar en aktif forum burası olduğu için buraya yazıyorum. nişanlım hasta ve bir tek ben varım başında. 1 saattir ateşi 38 derece. evde ağrıkesici-ateş düşürücü olarak sadece apranax fort var. onu aldı ama bir işe yaramadı. sirkeli su yaptım. alnına ve el bileklerine koydum o da pek fayda etmedi. sürekli ateş 38 ne düşüyor ne iniyor.

başka ne yapabilirim çok acil bilgisi olan arkadaşlardan cevap rica ediyorum

ateş düşrücü ilaç vermen lazım
o zaten 1 saate akdar etkisini gösterir ama çok korktuysan doktor çağır ya da doktora götür

ya öyle çok ağır gibi görünmüyor ama ateş düşmüyor ondan sıkıntıya girdim

sirkeli su atesi daha cok körüklüyomus canlarım haberiniz Olsun .. bencde doktora gidin atesi dahada yükselmeden .. gecmis olsun smdiden ..

bence vakit kaybetmeden kalkın gidin doktora.. allah korusun domuz gribi falan olmasın.. çünkü en belirgin belirtisi düşürlemeyen ateş :1no2:

ılık duş ve buzları bez gibi şeylere sar eklem yerlerine, kollarının ve bacaklarını arkasına yani diz ve dirseklere koy. 38 çok fazla değıl. kardeşımın başına hep gelen şey olduğu için bılıyorum 38.3 ü geçerse doktora gıdın serum verebılırler.

ılık duş ve buzları bez gibi şeylere sar eklem yerlerine, kollarının ve bacaklarını arkasına yani diz ve dirseklere koy. 38 çok fazla değıl. kardeşımın başına hep gelen şey olduğu için bılıyorum 38.3 ü geçerse doktora gıdın serum verebılırler.

ılık duş aldı 37,7 şuan . bezlere devam edeyim ben. olmadı gidicez doktora iğne falan olacak :KK43:

Buzları bezlere sar koltuk altı,alnı,kasıkları,kulakarkası,bacaklarının içleri o bölgelere koy..
Çoook geçmiş olsun canım :KK43:

canım şu salgın hastalık olmasa karabiberli suyla heryerini sil alnını fln derdim ama düşmeyen ates hemen bi acile gidin bence

arkadaşlar en aktif forum burası olduğu için buraya yazıyorum. nişanlım hasta ve bir tek ben varım başında. 1 saattir ateşi 38 derece. evde ağrıkesici-ateş düşürücü olarak sadece apranax fort var. onu aldı ama bir işe yaramadı. sirkeli su yaptım. alnına ve el bileklerine koydum o da pek fayda etmedi. sürekli ateş 38 ne düşüyor ne iniyor.

başka ne yapabilirim çok acil bilgisi olan arkadaşlardan cevap rica ediyorum

bu ilaç zararlarından dolayı yasaklanmamış mıydı:uhm:

bakalım yarım saat daha bekleyip olmadı doktora gideceğiz :KK43:

bu arada apranax yasaklı değil

hemen ılık bi duşa sokun, bisüre kalsın suyun altında.çok geçmiş olsun

canim pamugu sirkeli suya batir bacak kisiklarina kol altina yani kisik bölgelerine koy! birde patatesi kabugunu soy sonra yuvarlak yuvarlak dilimle ve basina koy!

arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim hepinize.

dün ateş düşmedi. doktora gidelim dedim inat etti. yok kafam kalkmıyor yok iğne yiyemem ben...vs bir türlü götüremedim doktora. en sonunda ben çıktım nöbetçi eczane aradım buldum. ateş düşürücü ilaç aldım. onu kullandı. bir süre sonra ateşi düştü.

bu sabah aradım nasıl oldun diye. gayet iyiymiş. biraz ağrısı varmış ama ayaklanmış.

apranax işe yaramazki ateş için bence oda sıcaklığında suyla duş alsın,bide düşmüyo diye kafaya takmayın, ateş mikroplarla virüslerle savaşmak için bi savunma mekanizması, düşmesede olur yani, zaten yetişkin insan 38 derece ateşle havale falan geçirmez, ateşten bişey olmaz yani, bence düşürmeye çalışmayınki, vucud savunsun kendini

nekadar güzel ilgileniyosun nisanlinla duygulandim:gitme:

çok teşekkür ederim.

apranax işe yaramazki ateş için bence oda sıcaklığında suyla duş alsın,bide düşmüyo diye kafaya takmayın, ateş mikroplarla virüslerle savaşmak için bi savunma mekanizması, düşmesede olur yani, zaten yetişkin insan 38 derece ateşle havale falan geçirmez, ateşten bişey olmaz yani, bence düşürmeye çalışmayınki, vucud savunsun kendini

apranax ın üzerinde antienflamatuar görünce iyi gelir sandım, başka ilaç yoktu çünkü. ama eczacı da söyledi o bi işe yaramaz diye. neyse ki iyi oldu şimdi.

X