• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok acil yardm dis teli fiyat mahvoldum :(

papatyaesra

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
337
286
323
arkadaslar cok acil
bugun disciye gittim tel için fiyatı euro olarak söyledi dolar zannediyordum ben biraz indirim filan yaptı ama cok fena pahalıya patladı ve hadi hadi dedi kadın taktırmıs bulundum telleri eve geldim annem kıyameti kopardı o kadar borc hemde euro diye yarın öbürgün euro 3lira olsa ne olacak :((
ayrıca bu tel parasını öderken euro yada dolar olarak mı ödüyorsunuz yoksa ilk basladıgınız günkü tl karsılıgını mı ödüyorsunuz? adam hiç önemli degil ödersin filan diye gecistirdi ama yardım edin arkadaslar :((

Bu durumda yardım edemeyiz ki canım bende $ olarak ödüyorum insallah euro cıkmaz ne diyim :/ Ne kadar tuttu bu arada?

normalde o gunun kuru neyse onu tlye cevirip taksitlendirmis olmaniz gerekiyordu. eger direk euro olarak odeyeceksen, dusuk oldugu gunlerde euro alip odemelisin... buarada dollara cevirince ayni paraya denk gelmior mu??? daha mi pahali oldu normalden? hakkaten kac euro tuttu?

keşke taktırmadan önce oturup enine boyuna konuşsaydınız fiyatı nasıl ödeyeceğini vs. ,ne yazık ki bu saatten sonra istesende geri dönemezsin..

bi hesap yapalım nasıl ödeyecegim filan yaparsın yaparsın hiç önemli degil bi baslayalım dediler hiç düsünmeye fırsat kalmadı yaptırdım iste yaptırdıktan sonra düsündükce off off :(

ALLAH ödeme kolaylığı versin canım :Saruboceq: elimizden gelen senin için dua etmek olacak keşke yapabileceğimiz bişeyler olsaydı :çok üzgünüm:

Back