Bebek Beslenmesi ok acil cevap! Stn dondurup zen Anneler!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gurbette1anne

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
2.089
70
363
A.B.D.
Sutumu mayisin 13 unde buzdolabinin dondurucusuna koydum. Dun gece, dondurucudan alip buzdolabina koydum cozulmesi icin, az oncede cozulmus sutumu buharla isittim ama sutumde bir koku var. Ama bozuk sut kokusu degil, fakat iyi bir kokuda degil. Sizdede sutunuzu cozdukten sonra boyle bir koku varmiydi?

Lutfen cok acil!!!

Yoktu cnm, ben çözdürdükten sonra ılık suyun içinde sallayarak ısıtıyodum, buharla nasıl ısıtılıyo, nolur nolmaz at gitsin riske değmez

Son düzenleme:
Bide ben kullanacağım zaman çözüyodum senin çözme işi erken olmuş biraz sankiCADIARZU

Yoktu cnm, ben çözdürdükten sonra sıcak suyun içinde sallayarak ısıtıyodum, buharla nasıl ısıtılıyo, nolur nolmaz at gitsin riske değmez

Canim biberon isitma makinesi var, onda isittim. Su buhari ile isitiyor biberonu. Ama sut isinmadan oncede boyle kokuyordu. Valla zaten sutu iki biberona ayirmistim, birini attim, digerini ise bilmiyorum ki icirsemmi??

Erken derken? Ama okumustum bu sekilde cozuluyormus yani buzluktn alip buzdolabinda cozluyormus, sonrada isitiliyormus. Sen nasil yapiyordun?

bence doğru yapmışsın canım. buzlu sütü direk çözmektense geceden dolaba koyun kendi çözülsün diyolar. ben de öle yapıyorum. ayrıca dolabın normal bölümünde 24 saat bekleyebiliyo. belki de buzluktayken çözülüp yeniden donmuştur. elektrik filan gittiyse. bence dök gitsin. riske atma

Yada ağzı kapalı ısıtmış olabilirsin, kabın kokusu sinmiştir ısınıncakaydirigubbakcemile5

Aynen dondurucudan alıp buzdolabının içine koyuyorum, ama çözülmesi 1 gece sürmüyo

Ay galiba dokucem, riske atmiyim. Diger dondurdugum sutlerimden denicem bakalim, onlardada varmi? Elektrik burda hic gitmiyor, bazen gitse bile hemen geri geliyor, cozulup donmus olamaz. Ay bilmiyorum neden boyle oldu.mafoldumben

taze sağılmış gibi olmuyordu benim sütümde çözülünce değişik bir kokusu oluyordu ama bozuk kokusu değil bozulunce kesik gibi oluyor herhalde

menzil gülü öncelikle çözdürme yöntemin doğru
buzdolabının normal bölümünde de 1 gün durabilir zaten anne sütü, birşey olmaz
çok büyük ihtimalle süt kaplarının kokusu sinmiştir
yanlış birşey yapmamışsın, o kaplar da zaten bu iş için imal edildiğine göre bir problem olacağını düşünmüyorum
belki bundan sonraki kullnaımında kabın kokusu gitmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…