E .ebru Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2009 209 93 27 Nisan 2015 Konu Sahibi .ebru #1 Ojeyi sadece tırnaklarınızı renklendirmek için kullanmayın. Bir şişe oje ile yapabileceğiniz yapın öneriler... Topuklu ayakkabılarda oluşan çatlakları maskeleyin Arabanızın çiziklerini kapatın Ayakkabıları tamir edin. Kaçan çorabınızın daha fazla kaçmasını engelleyin Anahtarları renklendirerek karışmasını önleyin Bilekliklerinizi renklendirebilirsiniz Düz renk cüzdan veya çantaları yeniden yapar Kolyelerin dökülen boyalarını yenileyin Kıyafetlerinize uygun renkte saç tokaları yapın Telefon kılıfını boyayın Oje İle Yapabileceğiniz Müthiş Şeyler Tıklayınız
Ojeyi sadece tırnaklarınızı renklendirmek için kullanmayın. Bir şişe oje ile yapabileceğiniz yapın öneriler... Topuklu ayakkabılarda oluşan çatlakları maskeleyin Arabanızın çiziklerini kapatın Ayakkabıları tamir edin. Kaçan çorabınızın daha fazla kaçmasını engelleyin Anahtarları renklendirerek karışmasını önleyin Bilekliklerinizi renklendirebilirsiniz Düz renk cüzdan veya çantaları yeniden yapar Kolyelerin dökülen boyalarını yenileyin Kıyafetlerinize uygun renkte saç tokaları yapın Telefon kılıfını boyayın Oje İle Yapabileceğiniz Müthiş Şeyler Tıklayınız
cansumeryem kocacığım ,bebeğim ve ben Kayıtlı Üye 9 Haziran 2014 1.153 1.693 32 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi .ebru #2 waw süper teknik bardaklar süper olmus
mahperi hatun Nirvana Kayıtlı Üye 2 Haziran 2015 18.789 216.230 3 Haziran 2015 Konu Sahibi .ebru #3 bardaklar muhteşem olmuş
HAMBOSPARA gülümse Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2007 939 153 43 8 Haziran 2015 Konu Sahibi .ebru #4 Kıyafetlerinize uygun renkte saç tokaları yapın kısmı cok başarılı :) kırmızı tel tokalar her renk sac rengınede uyar bu fıkır cok guzel :)
Kıyafetlerinize uygun renkte saç tokaları yapın kısmı cok başarılı :) kırmızı tel tokalar her renk sac rengınede uyar bu fıkır cok guzel :)
S SIrmayel Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 11 2 44 18 Haziran 2015 Konu Sahibi .ebru #5 ben ojeyle okulda maketlerimdeki metalleri boyardım.
HAMBOSPARA gülümse Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2007 939 153 43 19 Haziran 2015 Konu Sahibi .ebru #6 gecen servis şöförüde servisin köşesi cizikti oje ile boyarken gördum :)
jullyet Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2014 1.806 224 22 Haziran 2015 Konu Sahibi .ebru #7 bardaklar harika olmuş gerçekten yıkamaya karşı dayanıklı olur mu acaba
gizemliafra Hayatı bazen kulak ardı etmek en iyisi ;)☺ Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 583 1.614 16 Temmuz 2015 Konu Sahibi .ebru #8 Gümüş kolyelerin kararmaması için şefaf oje sürüyorum ben
eyluldogan Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2013 1.919 405 34 20 Temmuz 2015 Konu Sahibi .ebru #9 jullyet .!.: bardaklar harika olmuş gerçekten yıkamaya karşı dayanıklı olur mu acaba Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum dayanıklı olacaklarını. Belki seffaf oje ya da vernikle falan sağlamlaştırmak lazım. Ama güzeller gerçekten de.
jullyet .!.: bardaklar harika olmuş gerçekten yıkamaya karşı dayanıklı olur mu acaba Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum dayanıklı olacaklarını. Belki seffaf oje ya da vernikle falan sağlamlaştırmak lazım. Ama güzeller gerçekten de.