Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ojeyi sürmeden önce tırnakların nemli falan olmasın kuru olsun. ve ojeyi bol alma yani taşırcak kadar. sürmeye önce ortadan başla sonra yanlardan devam edersen taşma sorununu minimuma indirirsin. bu birazda zaman alıyo önceden bende baya bi taşırıyodum sonra törpünün ucuna pamuk koyup aseton döküyodum taşan yerleri siliyodum:87:
burnuna aseton falan birşey sürme . bak bu sitedekilerin hepsinin burun ameliyatı olduğu ne malum. yaşam hastanesinde emel hanım var kbb doktoru onunla beraber kemal hoca yaptı ameliyatımı. emel hanım badem yağı önerdi. istersen kontrole gidince emel hanıma sor. sakın milletin abuk subuk önerilerini dikkate alma
Ustume tanimamm kizlar haha :) bazen gecenin yarisi aseton yokken kirmizi surmeye kalkiyorum yarin disari cikicak oluyorum bide asetonum yok ona gore hata yok diiyip basliom hahaha mecburiyetten tasirmadan suruom byle alistim diye bilirz:)