• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ojeyi çabuk kurutan ve aynı zamanda parlak gösteren top coat önerisi

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Kızlar NYC Top Coat Turbo dry'i bilmeyeniniz yoktur büyük ihtimal. Çok iyi bir top coattı. Ojemin üstüne sürdüğümün dakikasında kuruyordu ojem ve 3-4 gün parlak gözüküyordu.
Ama ne yazık ki üretimden kaldırılmış.. Onun gibi iyi olan önerebileceğiniz bir top coat oje var mı?:KK51:

Rimmel Finishing Touch, ultra shine top coat. Gratis'lerde satılıyordu yanılmıyorsam. bittikçe tekrar aldığım bir ürün, tavsiye ederim. Hem günlerce bozulmuyor, hem daha parlak oluyor, hem de saatlerce oje kuruması beklemiyorum sayesinde.

Rimmel Finishing Touch, ultra shine top coat. Gratis'lerde satılıyordu yanılmıyorsam. bittikçe tekrar aldığım bir ürün, tavsiye ederim. Hem günlerce bozulmuyor, hem daha parlak oluyor, hem de saatlerce oje kuruması beklemiyorum sayesinde.
Ben Rimmel'in birtane top coatını kullandım dediğiniz mi bilmiyorum ama; kırmızı ojem bildiğin fırçasına bulaştı sonra ojenin içine karışmıştı sonra bende atmıştım. :( dediğinize bir daha bakıcam şuan pastel'in kini aldım her ne kadar NYC'nin yerini tutmasa da idare ediyor beni.

ben de kırmızı ojenin üstüne kullanınca fırça hafiften renkleniyor ama french üstüne kullanırken o rengi vermiyor. böyle bir sorun yaşamadım yani.
Gratiste değil, Watsonsta satılıyormuş bu arada.

ben de kırmızı ojenin üstüne kullanınca fırça hafiften renkleniyor ama french üstüne kullanırken o rengi vermiyor. böyle bir sorun yaşamadım yani.
Gratiste değil, Watsonsta satılıyormuş bu arada.
Teşekkür ederim canım evet french gibi acık renklerde renk vermiyordu kırmızı,bordo gibi renklerde sanırım sorun oluyor.
Sally Hansen denemeyi düşünüyrm şuan.

Rimmel top coat 6 - 7 tl bişey, bir şans verin dedim. Sally Hansen tırnak güçlendirici almıştım 30 tl verip de, hiçbir işe yaramadı. Meşhur bir marka olmasına rağmen ben pek güvenemiyorum o yüzden.

Rimmel top coat 6 - 7 tl bişey, bir şans verin dedim. Sally Hansen tırnak güçlendirici almıştım 30 tl verip de, hiçbir işe yaramadı. Meşhur bir marka olmasına rağmen ben pek güvenemiyorum o yüzden.
Gerçekten mi? 30 tl veripte sonuç alamamak cidden üzer insanı ya.
Rimmel'e şans vermiştim o kırmızı ojeden sonra korktum bilemiyorum.. Siz kırmızı oje sürdüğünüzde ne yapıyorsunuz?

Aaah ah çok üzülmüştüm gerçekten!
:KK48: 1-2 dakika kurutup sürüyorum yine top coat'ı. dediğim gibi hafif kırmızılık kalıyor fırçada ama şimdi elime alıp baktım şişesine, fırça gayet şeffaf. şişenin içi çoook uçuk pembemsi olmuş ama beyaz üzerinde bile görünmüyor hiç.

NYC'de olmuyor muydu böyle bir şey? yani henüz kurumamış kırmızı oje her yere bulaşabilir gibi geliyor bana.

Sally hansen insta-dri kesinlikle bu konuda başarılı ojeyi parlak gösteriyor ama dediği gibi 30 saniyede kuruttuğunu düşünmüyorum 3-5 dk. beklemek gerekiyor bence bir de nedense china glaze ojelerde koruyucu olarak bir işe yaramıyor oje ertesi gün uçlardan soyulmaya başlıyor. gratisten 35 tl ye aldım tavsiye ederim.

Aaah ah çok üzülmüştüm gerçekten!
:KK48: 1-2 dakika kurutup sürüyorum yine top coat'ı. dediğim gibi hafif kırmızılık kalıyor fırçada ama şimdi elime alıp baktım şişesine, fırça gayet şeffaf. şişenin içi çoook uçuk pembemsi olmuş ama beyaz üzerinde bile görünmüyor hiç.

NYC'de olmuyor muydu böyle bir şey? yani henüz kurumamış kırmızı oje her yere bulaşabilir gibi geliyor bana.
Yok ya NYC o fiyata nasıl o performansı yakalamış ben çözememiştim zaten. Yanarım yanarım stoklamadığıma yanarkm :(

Sally hansen insta-dri kesinlikle bu konuda başarılı ojeyi parlak gösteriyor ama dediği gibi 30 saniyede kuruttuğunu düşünmüyorum 3-5 dk. beklemek gerekiyor bence bir de nedense china glaze ojelerde koruyucu olarak bir işe yaramıyor oje ertesi gün uçlardan soyulmaya başlıyor. gratisten 35 tl ye aldım tavsiye ederim.
Sally hansen düşünüyorum bende bi dediğiniz var birde siyah şişede olan kurutucu+soyulma engelleyici parlak gösteren olanı var siz hangisni kullanıyosunuz?

Sally hansen düşünüyorum bende bi dediğiniz var birde siyah şişede olan kurutucu+soyulma engelleyici parlak gösteren olanı var siz hangisni kullanıyosunuz?
Ben kırmızı şişesini aldım gayet başarılı bir ürün parlak gösteriyor çabuk kurutuyor siyah şişesini hiç kullanmadım ama kırmızı olanı tavsiye ederim.

Sally hansen top coat mega shine i eger denemediysen mutlaka edin derim hem ojeni uzun sure bozulmadan kullanabiliyorsun hem de bir kac dakikada kurutuyor

Sally hansen top coat mega shine i eger denemediysen mutlaka edin derim hem ojeni uzun sure bozulmadan kullanabiliyorsun hem de bir kac dakikada kurutuyor
Mega shine dediğin siyah olan mı?
Ben kırmızı olanı aldım şuanlık baya memnunum 1 dakikada kuruyor ojem ve 2-3 gün falan parlak duruyor

Back