Ojelerim ve Ben :)

soldaki çok hoşmuş :) sevilla'nı haki yeşiline benzettim ben.

ben franken için ucuza satılan gabrini, elanor vs. markaların şeffaf ojelerini alıyorum. ojeyi boşaltıp içine karışımlarımı koyuyorum. 75 kuruşa falan satan bir yer var.

ayıptır sorması bu şişeleri ne kadara buluyorsun? bir de o içine konacak boncuklardan kolay bulunabilse ah ne iyi olur.

Şişelerin tanesi shipping ile beraber 1 dolara filan gelmişti sanırım ama berbat ambalajı yüzünden maalesef kırılmış bir kısmı, iyi paketlenmemiş, hiç başıma böyle bir şey gelmemişti (ojeler hep tek tek havalı naylonlarla paketlenmeli ki alışveriş yaptığım tüm satıcılarım da böyle yapar) ama benim sert çıkışmama rağmen satıcı çok anlayışlı ve alttan alan bir tavırla yatıştırdı beni, ben gerek yok artık dedim ama şimdi bir sürü şişe ve oje gönderiyormuş postayla. Belki 4-5 defa da özür diledi. Bizde olsa aynı durum, satıcı zeytinyağı gibi üste çıkardı. İşte bu yüzden seviyorum bu adamları, adalet ve empati duyguları çok gelişmiş, yıllardır gözlemliyorum bunu, içlerinde yaşadığımda da gördüm. Maalesef insan ilişkilerindeki kalite açısından bizim internetteki satıcıların kırk fırın ekmek yemesi gerek onlar gibi olabilmeleri için. Bir defa gittigidiyor'da yurt dışından oje getirten birinden A. Apparel aldım o da dışarda bulamadığımdan, şikayetime bir cevap bile yazma gereği duymadı satıcı, yok saydı. Bu terbiyesizlik değil de nedir? Ama işte bu bahsettiğim insanlar böyle yapmıyor, ürünü sattım bitti gitti diye düşünmüyor, kârına değil insan kazanmaya bakıyor... Bir defa da yerli bir siteden A. Avien alacaktım topluca, kadın beni yalanlarıyla 10 gün oyaladı, yok kargo paketi kaybetmiş de yeniden yollayacakmış da, takip no da veremiyor ama, ilginç değil mi? Sonra milletçe adımız neden yalancı düzenbaza çıkıyor, işye böyleleri yüzünden çıkıyor!

Dediğin yöntem aslında daha akıllıca ve ben de zaten bugüne dek öyle yaptım ama ben isimsiz logosuz şişeler istedim sadece frankenlarıma özel bir şişe modeli olsun istedim, kişisel bir tercih yani. Ama idealimdeki şişeyi bulamadım çünkü fırçasını pek sevmedim.

Evettt, hemen bir karşılaştırma çalışması yaptım çabucak, Sevilla 145 benim son yaptığım haki yeşilden çok farklı.

Soldan sağa: Sevilla 145, benim son yaptığım franken oje, Chanel Khaki Vert... Görüldüğü gibi Sevilla Chanel'in Khaki serisinin Vert'ine daha yakın, benim yaptığım ise Chanel'in Khaki serisinin Khaki Brun isimli ojesine daha yakın, daha toprak tonları var içinde, ama elimde serinin o ojesi olmadığından kıyaslamaya onu da katamadım. :)

Tüm hakiler bir arada... :) 2. ve 4. sıradakiler benim yaptığım ojeler...

zoya sunshine koleksiyonunu aldim, gelmesini bekliyorum... inanilmaz hosuma gitti tam benlik =)

işte bu renk benim rengim
ne övgüler almıştım bu renk için ellerime
tam da tutturmuşsun clariesin civit mavisini
süper olmuş

Hayatım az daha koyu olması lazım, o zaman "tamam" diyeceğim sanki... Hiçbir ton mavi ojeden yeterince tatmin olamayan insan modeli ben.

zoya sunshine koleksiyonunu aldim, gelmesini bekliyorum... inanilmaz hosuma gitti tam benlik =)

İyi günlerde kullan. :) Yeni çıktığı için 12'li set Ebay'de 85 dolar filan, yakında 65 filan olur o zaman almak daha iyi olur sanki... Hem daha Nfu Oh'ların tüm ojelerini almadım. Hâlâ almam gereken bir sürü oje olduğuna inanamıyorum zaten.

hmm farklıymıs baya :) pastel'in 25 nolu ojesi de chanel khaki brun'a benziyor diye biliyorum..
bir de şişeyle alakalı olarak: alix avien ojelerini 1 tl'ye satıyor bazı yerler.. oradan da şeffaf oje alınabilir mesela. ben bir daha şişe ihtiyacım olduğunda öyle yaparım diyorum. çemberlitaş'ta t-shop'ta görmüştüm.

1.99 her yerde, 1 tl çok iyiymiş A.Avien için ama Çemberlitaş bana uzak, oraya gidip almam bana aynı fiyata gelir. :)
Evet dediğin gibi Pastel 25 benziyor Khaki Brun'a, Pastel'inki biraz daha koyu sanki...
Şeffaf ojede de ben dökmeye kıyamıyorum, onlar da toz farlarla oje yapılabilir, yani genel olarak kullanılabilecek bir şeyin atılmasına zaten karşıyım ama oje özel ilgi alanım olduğundan belki daha fazla dikkat ediyorum yani şişe şişe şeffaf tırnak cilasını alıp içindekini dökemem gibi geliyor bana... Şöyle büyük cam bir şişe olsa, bildiğimiz oje şişelerinin epeyce büyük boylarından mesela, ona boşaltsak şeffaf cilaları... Yazık atılmasın... :)

Sevgili postacım geldi, birkaç haftadır beklediğim Essie ojelerimi getirdi. Bu markada inanılmaz güzel renkler var.Bende Essie'nin bordo, yeşil ve pembe tonlarında ojeleri vardı şimdi coral tonlarında da oldu. :) Fiyatlar satıcıdan satıcıya değişiyor öyle ilk bulduğunuzdan almayın derim Ebay'den bakacak olanlara. İyice araştırın, kıyaslayın... Ben her birini 4,5 dolara bulabildiğim bir satıcıdan aldım. Coral tonlarında ne kadar Essie oje varsa özellikle seçip aldım çünkü bence bu tonların en güzelleri sadece bu markada var. Bir-iki tanesi daha pastel, biraz somona çalıyor gibi ama hemen hemen hepsinin isimlerinde 'coral' var, bence bunları seri olarak satsalar daha iyi olurdu, ben tek tek seçmekle epey uğraştım zira Essie renk skalası hayli geniş bir marka, aldığım satıcıda sadece Essie'nin yüzlerce farklı ojesi vardı. :)

ay çok güzeller ben bir türlü beceremiyorum bu oje işini

Sürmeyi mi, yeni renkler yapmayı mı? İkisi de kolay aslında. Herkes yapabilir. Sürme işi biraz el alışkanlığı istiyor, sık sürmek lazım o zaman el iyice alışıyor. :)

Ekrana yapışmış durumdayım, hatta elimde şemsiye ile dans ediyorum

Hahahahaha yerim seni ben! Sana da alalım bütünnnnn corallardan! :82:

Bu kadar ders çalışmaktan ve başarılı geçeceğini ümit ettiğim sınavlardan sonra bir hediye lazım tabii kendime Ama hediyelerin sayısı bir hayli fazla olacak sanırım, sayı gitgide artıyor hahahaha

Bu kadar ders çalışmaktan ve başarılı geçeceğini ümit ettiğim sınavlardan sonra bir hediye lazım tabii kendime Ama hediyelerin sayısı bir hayli fazla olacak sanırım, sayı gitgide artıyor hahahaha

Boşver sayıyı, ben artık saymaktan vazgeçtim. İnsanın kendisini ödüllendirmesi kadar güzel bir şey olamaz, sen sınavlardan sonra önce bir Nfu Oh sitesine dal derim, sonra Ebay. Hatta bir de Cherry.

Boşver sayıyı, ben artık saymaktan vazgeçtim. İnsanın kendisini ödüllendirmesi kadar güzel bir şey olamaz, sen sınavlardan sonra önce bir Nfu Oh sitesine dal derim, sonra Ebay. Hatta bir de Cherry.

Cherry'deki milaniler ve L.A serilerine kafayı takmış durumdayım Nfu'lar ise zaten gönlümün fatihi oldu

Cherry'deki milaniler ve L.A serilerine kafayı takmış durumdayım Nfu'lar ise zaten gönlümün fatihi oldu

Milani ve L.A. Girls de alınması elzem olan oje markaları. Nfu Oh zaten bambaşka bir olay, tapılası ojeler yapmış adamlar. Her bir ojesini almadan bana kesinlikle rahat yok. Holoların ve flakeylerin çoğunu aldım ama düz renkler de olağanüstü güzel, şu an elimde sadece grisi var ama yavaş yavaş hepsinden alacağım inşallah. Postada kaybolur korkusundan (ne de olsa Ebay güvencesi de yok orada) üçer beşer getirtiyorum, şimdilik bir sorun yaşamadım umarım yaşamam. Flakeylerin çoğu sold out olmuş ama nisanda gelecek bence nisanda kaçırma, buradan da anlatıyorum o ojeleri, 170 bin üyesi olan bir forum burası, 30 kişi okusa alsa stok biter hemen yine. Zaten nasıl bir tesadüf bilmem ama, sadece 2 ojesi sold out iken geçen hafta yarıya yakını sold out olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…