- 16 Haziran 2010
- 120
- 0
İşte en son yaptığım bebeler. :)))) Soldaki şu an tırnaklarımda... Şişeler de franken için aldığım şişeler ama fırçalarını beğenmedim pek...
Eki Görüntüle 169256
Eki Görüntüle 169255
soldaki çok hoşmuş :) sevilla'nı haki yeşiline benzettim ben.
ben franken için ucuza satılan gabrini, elanor vs. markaların şeffaf ojelerini alıyorum. ojeyi boşaltıp içine karışımlarımı koyuyorum. 75 kuruşa falan satan bir yer var.
ayıptır sorması bu şişeleri ne kadara buluyorsun? bir de o içine konacak boncuklardan kolay bulunabilse ah ne iyi olur.
Franken ikiz kardeşler...Sen bundan böyle oce alma kendi oceni kendin yap derim o derece başarılı...Al sana benden bir kupa
Günaydınnn! :) Dün gece yaptığım mavi frankenı eklemeden evden çıkmayayım dedim. :) Tabii matlaştırılmış hali bu. Güzel olmuş, değil mi?
Güzel bir hafta olsun hepimiz için!
Eki Görüntüle 168828
Amin canım... Zaten şerefi onuru olan insan arkadan konuşmaz cesareti varsa yüzüne karşı söyler derdini. Sinsilik kadar midemi bulandıran bir şey yoktur. Bir de alemi salak bir kendisini akıllı sanan tipler var ki onlara hem gülüyorum hem de acıyorum. Neyse mevzu sahiden derin. :)
Benim de istek listemde bir sürü oje var hâlâ, şaka gibi, saymaya korkar oldum, ama hâlâ oje alabiliyorum bu araya Zoya 2011 yaz koleksiyonunu çıkardı, çok benzer ojeleri var bende ama yine de alacağım, hatta galiba ilk onu alacağım.
işte bu renk benim rengim
ne övgüler almıştım bu renk için ellerime
tam da tutturmuşsun clariesin civit mavisini
süper olmuş
zoya sunshine koleksiyonunu aldim, gelmesini bekliyorum... inanilmaz hosuma gitti tam benlik =)
Evettt, hemen bir karşılaştırma çalışması yaptım çabucak, Sevilla 145 benim son yaptığım haki yeşilden çok farklı.
Soldan sağa: Sevilla 145, benim son yaptığım franken oje, Chanel Khaki Vert... Görüldüğü gibi Sevilla Chanel'in Khaki serisinin Vert'ine daha yakın, benim yaptığım ise Chanel'in Khaki serisinin Khaki Brun isimli ojesine daha yakın, daha toprak tonları var içinde, ama elimde serinin o ojesi olmadığından kıyaslamaya onu da katamadım. :)
Eki Görüntüle 169267
Tüm hakiler bir arada... :) 2. ve 4. sıradakiler benim yaptığım ojeler...
Eki Görüntüle 169268
Eki Görüntüle 169266
hmm farklıymıs baya :) pastel'in 25 nolu ojesi de chanel khaki brun'a benziyor diye biliyorum..
bir de şişeyle alakalı olarak: alix avien ojelerini 1 tl'ye satıyor bazı yerler.. oradan da şeffaf oje alınabilir mesela. ben bir daha şişe ihtiyacım olduğunda öyle yaparım diyorum. çemberlitaş'ta t-shop'ta görmüştüm.
ay çok güzellerben bir türlü beceremiyorum bu oje işini
Sevgili postacım geldi, birkaç haftadır beklediğim Essie ojelerimi getirdi.Bu markada inanılmaz güzel renkler var.Bende Essie'nin bordo, yeşil ve pembe tonlarında ojeleri vardı şimdi coral tonlarında da oldu. :) Fiyatlar satıcıdan satıcıya değişiyor öyle ilk bulduğunuzdan almayın derim Ebay'den bakacak olanlara. İyice araştırın, kıyaslayın... Ben her birini 4,5 dolara bulabildiğim bir satıcıdan aldım. Coral tonlarında ne kadar Essie oje varsa özellikle seçip aldım çünkü bence bu tonların en güzelleri sadece bu markada var. Bir-iki tanesi daha pastel, biraz somona çalıyor gibi ama hemen hemen hepsinin isimlerinde 'coral' var, bence bunları seri olarak satsalar daha iyi olurdu, ben tek tek seçmekle epey uğraştım zira Essie renk skalası hayli geniş bir marka, aldığım satıcıda sadece Essie'nin yüzlerce farklı ojesi vardı. :)
Eki Görüntüle 169458
Ekrana yapışmış durumdayım, hatta elimde şemsiye ile dans ediyorum
Hahahahaha yerim seni ben!Sana da alalım bütünnnnn corallardan! :82:
Bu kadar ders çalışmaktan ve başarılı geçeceğini ümit ettiğim sınavlardan sonra bir hediye lazım tabii kendimeAma hediyelerin sayısı bir hayli fazla olacak sanırım, sayı gitgide artıyor hahahaha
Boşver sayıyı, ben artık saymaktan vazgeçtim.İnsanın kendisini ödüllendirmesi kadar güzel bir şey olamaz, sen sınavlardan sonra önce bir Nfu Oh sitesine dal derim, sonra Ebay. Hatta bir de Cherry.
Cherry'deki milaniler ve L.A serilerine kafayı takmış durumdayımNfu'lar ise zaten gönlümün fatihi oldu