Ojelerim ve Ben :)

Birbirimizi cesaretlendirelim yeni şeyler denemek adına. Profil albümüne geçende baktım göremedim bir daha bakayım gözümden kaçmış galiba....

Kesinlikle cesaretlendirmek gerek Yalasın oce ve franken kardeşliği...Amonra neredesin kız

Ne yürümüşüm ama, her yerim ağrıyor! Bu AVM'ler beni bir başka yoruyor, bence extra spor yapmaya gerek yok, her gün bir AVM gezilse ip gibi olunur iddia ediyorum!

Onu da yazdıydım aslında... :) Link vermek yasak, Google'da Ebay diye yazarsan bir site çıkacak oraya üye olup alışveriş yapabilirsin. Bu markalar Türkiye'de yok, yani Kore markaları.

tmm cnm saol anlamamışım demekki böle daha i oldu sanada zahmet werdim

Ne yürümüşüm ama, her yerim ağrıyor! Bu AVM'ler beni bir başka yoruyor, bence extra spor yapmaya gerek yok, her gün bir AVM gezilse ip gibi olunur iddia ediyorum!

bende bu görüşteyim canım
ayrıca yanında 2 yaşında bi sıpayla gidiyosan 1 aylık platese eşdeğer

Hımmmm nereye gittin bakalım, yeni mahsül var mı?

Kılıçbalığım, Amonra'nın sayfasında da yazdım dün anne baba çocuk üçlemesi şeklinde bizim eve yakın AVM'lerden birindeydik, pek bir şey bulamadım, frankenlarda kullanmak için birkaç oje aldım, bir de Amonracığımın önerdiği el kremlerinden. :) Bu gece yine ojelerle uğraştım, çok tatlı bir mavi yaptım jean mavisi ile azur mavisi arası bir renk oldu, bir de gri yaptım. Maviyi sürdüm üstüne matlaştırıcı, çok hoş oldu ama foto çekmedim üşengeçlikten. :) Bende şimdilik haberler bunlar. :))
Aaa bu arada, Watson'da Rimmel'in acayip tatlı bir coral rengini gördüm ama almadım, Essie'nin mevcut tüm coral tonlarını sipariş etmiştim geçenlerde, daha gelmediler, bekliyorum... Onlardan birinin tamamen aynısıydı ondan almadım ama hakikaten çok güzeldi.

Günaydınnn! :) Dün gece yaptığım mavi frankenı eklemeden evden çıkmayayım dedim. :) Tabii matlaştırılmış hali bu. Güzel olmuş, değil mi?
Güzel bir hafta olsun hepimiz için!

Bugün ojelerim dışarıda çok güzel iltifatlar aldı, hiç tanımadığım bir kadın durup tırnaklarıma bakıp "hiç böyle bir renk görmemiştim çok güzelmiş, çok da yakışmış" dedi, kendim yaptım deyince iyice şaşırdı. :)) "Yarım şişe beyazla biraz koyu laciverti karıştırın istediğiniz tonda maviyi elde edin" dedim, dener mi bilmem ama bugüne dek hiç böyle bir şey duymamış yani ojeleri karıştırıp başka renkler elde etmeyi. :) Yalnız sanırım tırnaklarıma nazarı değdi çünkü 5 dakika sonra tırnaklarımdan birini araba anahtarıma sıkıştırdım, neyse ki kırılmadı. İstemeden nazarı değmiştir herhalde, ondan bir şey olmaz, asıl insanın yüzüne gülen, onlara gösterdiğimiz iyi niyete rağmen içleri fesat ve kıskanç olan, insanın arkasından iş çevirenlerin nazarından korusun Allah, benim öyleleri için sürekli tekrarladığım bir dua vardır: "Allah'ım şerlerini kendilerine döndür." Döndürür de nitekim.
Eve geldikten sonra ojelerimi değiştirip kırmızı tonlarında sürmeyi planlıyordum ama son anda tırnağımdaki franken ojemin üzerine bir kat Sally Hansen Shooting Star sürmeye karar verdim. Bu çok tatlı bir ojedir, ince gümüş sim ilaveli saydam bir mavi, bu yüzden mutlaka başka bir oje üzerine sürmek gerekiyor. (Ben renklendirilmiş saydam ojelerin tırnağa tek başına sürülmesinden ve tırnak çizgisinin ortada olmasından hoşlanmıyorum ama tek başına da kullanabilir tabii. Revlon'da simsiz olarak var öyle ojeler ve altına uyumlu bir oje sürünce glossy bir hava veriyor çok hoş duruyor.) Benim mavi frankenım ile çok uyumlu oldu.

Aaaa olmaz ama üşenme çünkü merakla bekliyoruz seni
Rimmelin o rengini bende çok beğendim gelgör ki bir türlü bulamadım, bana yakın olan hiç bir watsons'da yok kendileri neyse kısmet artık rastlarım herhalde...

Harika görünüyor, matlaştırıcı ilede çok tatlı olmuş...Eline sağlık

Nazar bu, deveyi kazana insanı mezara koyar derler Mevzu derin, ağzımı açıp bir başlarsam durum kötü Bende hemen hemen seninkine benzer bir laf söylerim...Benim hakkımda ne konuşuluyor, ne düşünülüyor ne tür eylemlerde bulunuluyorsa allah onlara 10 katını versin...İyisini de kötüsünü de...Amin...

Sally Hansen Shooting Star'ı öğrendiğim iyi oldu...Bir kaç simli ojem var bu şekilde ama içindeki simler bu kadar küçük değil...İstek listesine eklendi bile...Bakalım şu 2 ay epey cici alınacak gibi, vizeleri bir atlatayımda geniş geniş bakınacağım

Amin canım... Zaten şerefi onuru olan insan arkadan konuşmaz cesareti varsa yüzüne karşı söyler derdini. Sinsilik kadar midemi bulandıran bir şey yoktur. Bir de alemi salak bir kendisini akıllı sanan tipler var ki onlara hem gülüyorum hem de acıyorum. Neyse mevzu sahiden derin. :)

Benim de istek listemde bir sürü oje var hâlâ, şaka gibi, saymaya korkar oldum, ama hâlâ oje alabiliyorum bu araya Zoya 2011 yaz koleksiyonunu çıkardı, çok benzer ojeleri var bende ama yine de alacağım, hatta galiba ilk onu alacağım.

Eee ne demişler, küçük insanlar sadece insanları konuşur...

Koleksiyoncunun hali başka tabii...Ben kendimi biraz frenlemeye başladım artık yani hiç değilse artık buradan alacağım bir şey kalmadı artık artık yurtdışına açılmanın vakti geldi...Zoya 2011 yaz kolleksiyonunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum o güzel ellerine kimbilir nasılda yakışacak...

Son düzenleme:

Sana daha çok yakışır canım, ince uzun parmaklara maaşallah... Hakikaten güzel ojeler çıkarmış dur foto çalayım Ebay'den de ekleyip göstereyim. :)

Özellikle ilk fotoğraftaki birkaç oje bendeki birkaç Zoya ile nerdeyse tamamen aynı görünüyor renk tonları açısından ama yine de bunları almam lazım. Normalde ben bir koleksiyonun tüm ojelerini almam, içlerinden seçip alırım, sadece bir defa C.Glaze'in 12'li bir koleksiyonunu aldım, bu da 2. olacak alırsam ama belki sadece yarısını alırım.

Bu mesaj arka sayfada kalmış şimdi gördüm, teşekkürler canım.

İşte en son yaptığım bebeler. :)))) Soldaki şu an tırnaklarımda... Şişeler de franken için aldığım şişeler ama fırçalarını beğenmedim pek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…