- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
Topicini ancak gördüm tatlım ve bayıldım...Nfu oh ve Claire's mood ojelerden tez zamanda istiyorum bende bakalım gelecek ay yine bir oce çıkartması yapabilirim...
Tırnaklarımda hâlâ dün tanıttığım Skin Food - Pedicure Sparkle var...
Ve bu da gün ışığındaki hali, dün eklediğim fotoğraflar gece çekilmişlerdi, bir de gündüz nasıl göründüğünü göstermek istedim. :) Hava kapalı olmasa daha güzel olurdu.
Eki Görüntüle 164457
çok güzel bir renk bayıldım.nerde var bu oje? ama tırnaklar da süper
açıklama yapmışsın görmedim pardon:)
Hoşgeldin canım. :) Ben de Nfu Oh Flakey serisini tamamlamadan rahat edemeyeceğim gibi... :) Yalnız bazıları birbirine çok benziyor mesela sarı ve turuncu tonların hepsini almaya gerek yok, bir 44 yeter gibi... Ama 51'den itibaren hepsini mutlaka almak lazım. 51 sold out görünüyor sitede, görünce sakın üzülme, ben maille sordum, nisan ayında yeniden gelecek dediler. 51 en en en alınması gereken flakey oje diyebilirim. :) Yani nerdeyse elimde şişesiyle yatıp kalkacağım o derece seviyorum. :))
Biraz zamanım var, Nisan'a kadar beklerim zaten bu arada seni takip eder hangilerini alacağıma karar veririm diye düşünüyorum :) Bu arada benim Cnd Shellac'lar yalan oldu hala süremedimAma eldekilerden ona sıra gelmiyor ki...2. partiyide yeni almıştım ne yapsam gg de satsam mı ne
Satmak iyi fikir aslında, satıp başka ojeler alırsın, zaten öyle 15 gün değil 1 hafta bile tırnağında tutmaz değiştirmek istersin sen de benim gibi, eminim. :) Ben 2 gündür tırnağımda aynı ojeyle geziyorum, rengi deli gibi sevmeme rağmen şu anda batıyor bana, zaten şu çivit mavisini denemem lazım diğer sayfada konuştuğumuz... :)
Aynen öyle...Daha rimmel sky high'i yeni sürdüm ve üzerinde değişiklik yapasım var...Anlıyorum ruhum aç benim...En son aldığım orly cosmic fx space cadet'i bile o kadar hoş bir renk olmasına rağmen sadece 5 saat tutabildim anla yani..Durum vahimBirde nedense ben opak ojeleri daha çok seviyorum sanki...Bu önyargımı yıkmam lazım...
Ben de cosmicler ilk geldiğinde her bir parmağıma bir rengini sürmüştüm sabredip sırayla hepsini ayrı ayrı görmek yerine ve tüm gün öyle dolaşmıştım. :))) Çok iyi anlayabiliyorum seni...
Delilik çeşit çeşit, tek çeşit olsa tedavisi olurdu işte
Amaaannn ne güzel işte her gün başka renk...Ruh halimize göre oje..Daha ne...
Haklısın valla, biz de böyle mutluyuz.
Bizi kendi halimize bıraksınlar...Amonra sağolsun hayatıma renk geldi...Ben neden daha önce rengarenk ojeleri denememişim ki
Ruhu renkli olanın tırnakları da renklidir derim ben.Bir alışınca vazgeçilemez oluyor maviler yeşiller morlar...
Öyle gerçektende...Eskiden ne sıkıcı bir insanmışım...
Bence değildin, ama sonra, ruhundaki renkleri tırnaklarına da yansıtmaya başladın.
Yok yok son 4 aydır falan bildiğin negatif bir insan olup çıkmıştım...Ders çalışmaktan beynim sulandı amaaaa sonunda oceler imdadıma yetişti veee artık amannnn diyorum...Benim durumuma kendi düşen ağlamaz derler :82:
Öğrenci misin? :)
Profesyonel öğrenciyimDiploma kolleksiyonu yapıyorum da Bizimkiler bana böyle diyorlar...