Ojelerim ve Ben :)

ehheheheeh bende meraklıyımdır gece oturmaya ki belli oluyordur
hergün 4-5 saat uyku bulsam yeter alıştım zombi moduna
ee yat zıbar işte ama nerdeee ben frankenlere bakıyom :))))))

ehheheheeh bende meraklıyımdır gece oturmaya ki belli oluyordur
hergün 4-5 saat uyku bulsam yeter alıştım zombi moduna
ee yat zıbar işte ama nerdeee ben frankenlere bakıyom :))))))

Oldum olası uykuyu sevemedim ben, aynen ben de günü ortalama 5 saatlik uykuyla geçiriyorum. Uyanık ve "farkında" olmayı seviyorum, uykuda olmak, yarı ölü halinde olmak gibi geliyor bana. Tabii çok renkli ve mesajlı rüyalar gördüğüm zamanlar hariç.

Flamenca şimdiye kadar seni severek takip ediyodum. Ojelerin ve özellikle tırnakların çok güzel ve bakımlı Senin kadar olmasa da ben de çok seviyorum ojeyi ama çok sık süremiyorum. Tırnak bakımsızken oje de yakışmıyor. Birşey sormak istiyorum füme bir takım aldım işyerinde giyinmek için acaba ne renk oje sürsem güzel olur? Bir de bulabileceğim markalardan söylersen çok sevinirim Şimdiden teşekkürler.

yahu maşallah ne güzel tırnakların varmış :)

flamencammm şu renk değiştiren ojelerden bulamadım ben ankarada... nerde vardır acaba

Onlar Türkiye'de yok canım. Ben sadece Ebay'de bulabildim...

yahu maşallah ne güzel tırnakların varmış :)

Teşekkür ederim. :)

Güzel sözlerin için teşekkür ederim. :)
Koyu kırmızı güzel olur bence... Ama tamamen senin zevkine kalmış, benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir.

Son düzenleme:
Her zaman aynı coşkuyla oje seçip sürmeyebiliyorum. Tırnağımda bir oje olsun, boş kalmasın diye sürdüğüm zamanlar da oluyor yani. :) Yine öyle bir ruh halindeyim dünden beri, bu yüzden dün gece öylesine bir oje seçtim, seçerken sevdiğim ve bana yakışan bir renk seçtim ki hemen sıkmasın beni. :)

Etude House'un az renk seçeneği var ama olanlar da mükemmel. Kore ojelerini daha önce uzun uzun anlatmıştım zaten, ilk sayfalardan okuyabilirsiniz. Bu ojeyi çok seviyorum, özensiz sürdüm biraz, bugün de kızımla birlikte fimolara bakarken birkaç çiçek yapıştırdım yüzük parmağımın tırnağına. :)

Gece... :)

Gündüz... :)

Bir de, sayfa takipçilerinden özellikle rica ediyorum, ben her ojeyi uzun uzun anlatıyorum normalde, ama bazılarınız sadece fotoğraflara bakıyor, bir fotoğrafı beğenip alıntılayıp bana ojeyi ve nerden alabileceğini soruyor, her defasında aynı şeyleri yeni baştan anlatacak vaktim sahiden yok, eğer okursanız özellikle ilk sayfalarda yurt dışından oje alışverişi hakkında detaylı açıklamalar var. Bu problemi başka sayfa sahibi arkadaşlarım da yaşıyor. Sadece fotoğraflara bakmayalım, aynı zamanda yazılanları da okuyalım arkadaşlar olur mu? :) Herşeyden önce emeğe saygı adına...

oyy maşallaahhh acayip güzel tırnakların var. geçen seneye kadar epey tırnak problemi çektiğim için ve daha yeni yeni tırnaklarım kendine geldiği için içimde bakımlı tırnağa hasretlik vardı ve böyle güzel tırnaklara da acayip zaafım var :26: 41.5 kere maşallah diyorum ojelerin de çok güzel :82: ilk sayfadaki o törpüleri nereden temin ettiğini öğrenebilir miyim acaba? çok güzellermiş ya yerim onları

bir blog acip aramiza katilsana flamenca =)

Bu konuda bütün arkadaşlarım çok ısrarcı Chocolate, zaten 2. mesleğim yazarlık olduğu için benden öyle bir atılım bekliyorlar ama ben bu konularda çok tembel ve üşengeç olduğumdan düzenli olarak ilgilenebileceğimden emin değilim. :)

Teşekkür ederim. :) Benim tırnaklarım ne yazık ki çok sık bakım istiyor, ben haftada 2 defa manikür yapmak zorunda kalıyorum. tırnaklarım hızlı uzuyor, kütiküller de birkaç gün içinde çıkıyorlar.

Törpüler Ebay'deki bir satıcıdan ama metal törpü önermiyorum, ben çok beğendiğim için aldım, alıp saklarım diye. Kağıt törpü kullanıyorum ben, mesleğim gereği kullandığım üç boy zımpara kağıdından oluşan setlerim var müzisyenler için üretilmiş olan, artık onları başka amaçlarla kullanıyorum.

metal törpüyü niçin önermiyorsun? bende her iki törpüden de vardır ve ikisiyle de törpülüyorum. aynen ben de çok sık bakım yapıyorum. tırnaklarım çok kısa, güçsüz ve uzayamayan hatta uzayamamasına rağmen kırılan yapısı vardı. tırnak yeme alışkanlığım olmamasına rağmen bu sıkıntıyı çektim. sürekli ellerimi saklama ihtiyacı duyuyordum. neyse ki şimdi öyle değil seninkiler kadar güzel olmasalarda gayet güzel tırnaklarım oldu sonunda

Ben tırnak yapımı çok beğenmem, ince uzun gibi, geniş olsalardı daha keyifle oje sürebilirdim. :)
Metal törpüyü sevmiyorum çünkü tırnağı hırpalıyor ve zayıflatıyor, mümkün olduğunca kullanmamaya çalışırım.

Sağol canım deneyeceğim

katılıyorum canım kağıt törpü ya da cam törpü en iyisi
metal kullanırsam eğer kırılıyo çıt çıt tırnaklar hemen

Son fotoğrafta elim; özellikle küçük parmağım tombul tombul çıkmış. :) Kiloma göre incedir benim parmaklarım ama; her fotoğrafta değişik çıkıyorlar. :44:

fimolar çok güzeller ama ben onları ne zaman tırnağıma yapıştırsam hemen koparıp atmak istiyorum =DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…