Sağol canım. :) Sürdükçe çekerim fotoğraflarını, her sürdüğüm ojeyi çekmiyorum zira hemen her gün değiştiriyorum ama frankenları sürdükçe fotoğraf çekmeyi es geçmemeye gayret edeceğim.
Ben çocuktan önce de gece oturmaya meraklıydım böyle, oldum olası gece çalışırım mesela... Kızım açısından da şöyle bir şansım var, doğduğundan beri gece uykusuna 8 gibi yatar, öyle alıştırdım çünkü büyüme hormonları en iyi gecenin erken saatlerinde çalışıyor. Bu yüzden ben de geceleri genelde rahatım. :)
Tabii an itibarı ile saat sabahın 4'ünü geçiyor ve ben oje sayfamda yazmaktayım, delilik bu noktada devreye giriyor sanırım. :)))))
ehheheheeh bende meraklıyımdır gece oturmaya ki belli oluyordur
hergün 4-5 saat uyku bulsam yeter alıştım zombi moduna
ee yat zıbar işte ama nerdeee ben frankenlere bakıyom :))))))
Tanıtacak onlarca marka, yüzlerce oje var ve benden önce de pek çok arkadaşım benim favorim olan ojelerin önemli bir kısmını tanıttı bloglarında ya da forumlarda... Yine de ben kendimce hepsini anlatmak ve göstermek isterim zaman içinde, mesela bugün tırnağımda daha önce hiç ojesini kullanmamış olduğum yerli bir marka var, Gabrini - Elegant... Yerli ojeler içerisinde sadece Alix Avien'i seven biri olarak, Gabrini'nin birazdan anlatacağım iki ojesini bulunca şaşırıp kalmıştım. Şans eseri bulduğum o iki ojeden yeniden bulursam bir dolu alıp arkadaşlarıma da hediye edeceğim.
Ojelerin ilki, 360 numaralı Gabrini - Elegant... Muhteşem bir yanardönerliğe sahip, Nubar'ın ojelerine çok benziyor, OPI Nicole serisinde çok benzeri bir oje var, bir gün yan yana sürüp kıyaslayacağım ikisini, nerdeyse aynılar. Tabii önemli bir fark var, biri 10 dolar, diğeri 1,5 tl.
Diğeri ise bir foil oje, çok tatlı, yoğun ışıltılı bir pembe, numarası 393. Bulduğunuz yerde kaçırmayın derim. Bu yerli ojelerin kokusu ağır olmasa (yabancı ojelerin kokusu daha iyi hatta bazılarının yok denecek kadar az, benimki gibi alerjik bir bünye için önemli bir mevzu bu) sahiden içlerinde muhteşem tonlarda ojeler bulunabiliyor. Gabrini ojelerin de kokusu ağır ve yoğun maalesef. Havalar güzelleşti, açık balkonunuz varsa, özellikle yerli ojelerinizi açık havada sürmenizi öneririm böylece çok fazla solumaz ve zarar görmezsiniz.
Şimdi fotoğrafları ekliyorum... :)
Eki Görüntüle 159501
Eki Görüntüle 159502
No: 360... Yanardönerliğini gösterebilmek için tırnaklarımı şekilden şekile soktum. :)) Yeşil ve pembe tonları arasında dans ediyor bu oje...
Eki Görüntüle 159504
No: 393... Tek katta opak bir görüntü sağlanıyor bu oje ile; foil olduğundan, ama tabii ben yine iki kat sürdüm. Işıltılarını çok sevdim bu ojenin... Bana aslında açık pembe ojeler pek yakışmaz, fuşya tonları yakışır ama bu ojeyi yakıştırdım kendime. :)
Eki Görüntüle 159500
Eki Görüntüle 159503
flamencammm şu renk değiştiren ojelerden bulamadım ben ankarada... nerde vardır acaba
yahu maşallah ne güzel tırnakların varmış :)
Flamenca şimdiye kadar seni severek takip ediyodum. Ojelerin ve özellikle tırnakların çok güzel ve bakımlıSenin kadar olmasa da ben de çok seviyorum ojeyi ama çok sık süremiyorum. Tırnak bakımsızken oje de yakışmıyor. Birşey sormak istiyorum füme bir takım aldım işyerinde giyinmek için acaba ne renk oje sürsem güzel olur? Bir de bulabileceğim markalardan söylersen çok sevinirim Şimdiden teşekkürler.
bir blog acip aramiza katilsana flamenca =)
oyy maşallaahhhacayip güzel tırnakların var. geçen seneye kadar epey tırnak problemi çektiğim için ve daha yeni yeni tırnaklarım kendine geldiği için içimde bakımlı tırnağa hasretlik vardı ve böyle güzel tırnaklara da acayip zaafım var :26: 41.5 kere maşallah diyorum ojelerin de çok güzel :82: ilk sayfadaki o törpüleri nereden temin ettiğini öğrenebilir miyim acaba? çok güzellermiş ya yerim onları
Teşekkür ederim. :) Benim tırnaklarım ne yazık ki çok sık bakım istiyor, ben haftada 2 defa manikür yapmak zorunda kalıyorum. tırnaklarım hızlı uzuyor, kütiküller de birkaç gün içinde çıkıyorlar.
Törpüler Ebay'deki bir satıcıdan ama metal törpü önermiyorum, ben çok beğendiğim için aldım, alıp saklarım diye. Kağıt törpü kullanıyorum ben, mesleğim gereği kullandığım üç boy zımpara kağıdından oluşan setlerim var müzisyenler için üretilmiş olan, artık onları başka amaçlarla kullanıyorum.
metal törpüyü niçin önermiyorsun? bende her iki törpüden de vardır ve ikisiyle de törpülüyorum. aynen ben de çok sık bakım yapıyorum. tırnaklarım çok kısa, güçsüz ve uzayamayan hatta uzayamamasına rağmen kırılan yapısı vardı. tırnak yeme alışkanlığım olmamasına rağmen bu sıkıntıyı çektim. sürekli ellerimi saklama ihtiyacı duyuyordum. neyse ki şimdi öyle değil seninkiler kadar güzel olmasalarda gayet güzel tırnaklarım oldu sonunda
Sağol canım deneyeceğimOnlar Türkiye'de yok canım. Ben sadece Ebay'de bulabildim...
Teşekkür ederim. :)
Güzel sözlerin için teşekkür ederim. :)
Koyu kırmızı güzel olur bence... Ama tamamen senin zevkine kalmış, benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir.
Ben tırnak yapımı çok beğenmem, ince uzun gibi, geniş olsalardı daha keyifle oje sürebilirdim. :)
Metal törpüyü sevmiyorum çünkü tırnağı hırpalıyor ve zayıflatıyor, mümkün olduğunca kullanmamaya çalışırım.
Bugünkü tırnaklarım.Kendi yaptığım lila oje ve üzerinde fimo çiçekler...
Eki Görüntüle 173154
Eki Görüntüle 173155
kendi yaptığın mınasıl yaniiii...:26::26:
fimolar çok güzeller ama ben onları ne zaman tırnağıma yapıştırsam hemen koparıp atmak istiyorum =DD