• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ojelerim Neden Ekrandakiler Gibi Parlamiyor ??

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
arkadaşlar yaa bişe sorucam ben ojeyi çok seviyorumm ama merak ettiğim bişey var... sanatçıların flan neden ojeleri çok güzel parlıyoo ne yapıyolar acaba üzerine farklı bişeymi sürüyorlar tırnak cilası diyenler olduu ama emin değilim fikri olan var mı????:uhm:

Nil_su cum sedefli oze kullanırsan daha memnun kalırsın, eğer parlak dursun istiosan.
Bide sanatçılar yoğun ışık altında oluyolar onunda etkisi oluyodur bence.
Ama cila sür mutlaka oze daha çok dayanıyor o zaman, ben öle yapıorum canım

Üzerine bir kat parlatıcı sürersen ve oje tamamen kuruyana kadar bozulmamasını sağlarsan çok parlak durur.

Bir tavsiye daha : Bir renk tonu beğendin onun sedeflisini ve matını al
Önce sedefli olanı sonra matı süre, kurusun, en son bir kat parlatıcı sonuç süper:)

Üzerine bir kat parlatıcı sürersen ve oje tamamen kuruyana kadar bozulmamasını sağlarsan çok parlak durur.

Bir tavsiye daha : Bir renk tonu beğendin onun sedeflisini ve matını al
Önce sedefli olanı sonra matı süre, kurusun, en son bir kat parlatıcı sonuç süper:)

:1shok: 3 kat oje haaaakafamçokkarıştı

ya arkadaşlar benm dediğim çok farklı bende parlatıcı sürüyorum ama genede öyle olmuyo mesela ben simli tarz ojeleri pek sevmiyorum mat,pastel tonlar tercih ediyorum özellikle kırmızı ve siyah kullanıyorum ama mesela bazen görüyorm çok farklı parlıyo ojeler çok düzgün çok hoş duruyo parlatıcıyıda denedm ama öyle olmadı...:(

düzgün sürülmüş ojelerin üstüne bi katta cila sürünce daha da güzel oluyo.özellikle de koyu renklerin üstüne sürünce.tabii iki kat oje sonra bi kat cila sürmek pek zevkli bi iş değil ama :bbo:
zaten hiç bi kozmetik ürünü ekranda göründüğü gibi görünmüyo ki :sm_confused:

avonun berry plum diye parlak ojesi varmis simdi netten baktimda onlari bir dene istersen üstelik bir ytl :bbo:

ojeyi incecik bir kat sürdüğünde parlıyor
ben kuaförden öğrendim, incecik 2 kat şeklinde, dene istersen :)

Canim o isiltili tirnaklarin sirrini ben soyleyeyim. sally hansen mega shine suruyorsun tirnaklarinin uzerine bir kat ve inanilmaz isiltida oluyorlar. arkadaslar da yardimci olmaya calsimis ama mega shine bambaska.

evet oje üzerine sürülen bir tür "top coat" adı verilen bir cila var hem ojenin parlak durmasını hem de kalıcı olmasını sağlıyormuş. parfümeride golden rose markalı böyle birşey gördüm..

uzerine sally hansen insta-dri cila surmeyi dene. fiyati 24 lira ama etkisi senin istedigin gibi:

2-68.jpg

bu cilalar ozel oluyor, 20 saniye gibi bir surede kuruyor.

ojenin üzerine cila çekiceksin canım öyle parıl parıl dolaşıcan sonraaklinialirimsmile

evet oje deil onlar folyo gibi bi ara avonda cıkarmıstı renklilerini fln onun gibi deilde uygulanması ona benzer bişi

Back