• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ojede kıvam koyulaşması yardım lütfen ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
merhaba arkadaşlar..geçenlerde flormar marka oje almıştım ve sadece 2 kere sürdüm..bugün 3. kez kullanmak istedim ancak kıvamı o kadar koyulaşmış ki sürerken çok zorlandım..
oje altında calcium gel baz sürmeme rağmen kıvam koyuluğundan ötürü sürdüğüm ojede fırça izleri kaldı ?

ojelerin kıvamları niçin koyulaşır..bunu önlemenin geciktirmenin bir yolu varmı ? yada şu şu tip renklerin kıvamları daha koyudur gibi birşey sözkonusu olabilir mi ?
bu arada bahsettiğim oje flormar plus quartz no 079..ten rengi tonlarında ve örtücü tarzda rengi olan bir oje..

tek yapman gereken ojenin icine bir miktar oje cozucu dokmek. eminonu'ndeki kozmetikcilerde falan bulabilirsin, kalyon marka ya da baska bir marka, hepsi olur. aseton sakin dokme, asetonun amaci ojenin yapisini bozmak oldugu icin faydadan cok zarari dokunur
ama oje cozucu ojeden ucan maddeleri yerine koyar =)

tek yapman gereken ojenin icine bir miktar oje cozucu dokmek. eminonu'ndeki kozmetikcilerde falan bulabilirsin, kalyon marka ya da baska bir marka, hepsi olur. aseton sakin dokme, asetonun amaci ojenin yapisini bozmak oldugu icin faydadan cok zarari dokunur

çok teşekkür ederim araştırayım oje çözücüyü bakalım nasıl birşeymiş :10:

ne kadar koyucaz oje çözücüyü?eski haline gelinceye kadar mı yoksa bi kaç damla yeter mi?

ben 10 damla kadar dokuyorum dokup dokup calkalarsaniz, dogru kivami gorursunuz fazla kacirdiysaniz ojenin kapagini 10 dk kadar acik birakin, o zaman fazlasi ucar. her ojeye dokebilirsiniz =)

Back