- 3 Mart 2017
- 1.471
- 3.487
- 133
- 28
- Konu Sahibi CocoParisien
Kızlar, benim derdim bir garip. Bakımlı biriyim, özellikle oje kullanmayı çok seviyorum. Hani "ojesiz bakkala gitmem" modelinden değilim ama yine de sık sık sürüyorum. Fakat son 4-5 aydır sağ el yüzük parmağımda bir tuhaflık var. Oje durmuyor resmen o tırnakta. Sürdükten sonra en geç 2-3 gün içerisinde sol kenardan açılmaya başlıyor, ama öyle böyle açılmak değil, siliniyor resmen oje. Hani böyle birkaç gün içerisinde uçlardan kazınmaya başlar, o normal, ama bahsettiğim tırnağımda tamamen gidiyor. En sonunda o tırnağımın yarısı ojeli yarısı ojesiz durumda kalıyorum. Aşırı sinir bozucu bir şey. İlk olduğunda sürdüğüm ojedendir, bozulmuştur dedim ama değil. Hangi marka, hangi renk sürersem süreyim birkaç aydır durum böyle. O kadar garip ki, hani oje tam kurumamışken böyle yapış yapış olur ya, resmen o hale geliyor. Elimi ıslak mendile filan sildiğimde mendile çıkıyor mesela. Anlamadım ben ne olduğunu. Herhangi bir tırnak hastalığım yok. Manikürümü hep kendim yapıyorum. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?