• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje trendi: Beş tırnak beş oje

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
Kim demiş bütün tırnaklara aynı oje sürülür diye! Başta Lauren Conrad olmak üzere Hollywood yıldızları her tırnağına bir rengin farklı tonlarını sürüyor.
Gölgeli ojeler 2012'de öne çıkacak bir trend...
Yapmanız gereken şey ise sadece bir rengin farklı tonları almak...

$detayoje.jpg ombre tırnaklarrr

alıntı:16:

Son düzenleme:
ben sadece tonlama şeklinde olan değil her biri birbirinden tamamen farksız olanları da çok seviyorum.

ama parlak yeşil yanına simli mor gibi değil. mavi sarı turuncu vs gibi.:69:

Son düzenleme:
Çok Güzel Gerçekten Çok Beğendim..:21:
Fakat Aynı Rengin Farklı Tonlarını Almak Saçma Geldi..:9:

Paylaşım İçin Teşekkürler..
Turuncuya Bayıldım..
Ama Bende Yapacağım.. :12:

Çok güzel duruyor gerçekten.. :1:
Bende ayrı renkler diye düşünmüştüm bakarken :34:
Harika bu yıl bu moda ise herkeste görürürz demektir :37:

Ben her tırnağa alakasız farklı renkler sürerim bazen
Bu çok orjinal güzel bir fikirmiş deneyeceğim
Gerçekten çok hoş duruyor

Son düzenleme:
Kim demiş bütün tırnaklara aynı oje sürülür diye! Başta Lauren Conrad olmak üzere Hollywood yıldızları her tırnağına bir rengin farklı tonlarını sürüyor.

Eki Görüntüle 330170 ombre tırnaklarrr

harikasın gerçekten:kkk: ama benim aklıma farklı ton oje kullanmak değilde uygulanıcak tek bi ojeyle siyah ve beyaz renkleri karıştırıp tonlarla oynamak geldi..buda bi alternatif

Uwww bunlar harika olmuş haha bayıldımmm:) ama her parmaga garip garip renkleri sürenler midemi bulandırıyor.Kızlar sununda denemenizi isterdim sıyah mat ojeye parlak sitah ojeyle french yapmanızı harıka duruyor siyah mat ojeyı golden rosedan bulabilirsiniz

kızlar neon ojelerde gelmiş buraya ama markasını hatırlamıyorum taneside 12 buçuk lira:53:resmen kazıklıyolar ya

Son düzenleme:

çok güzel duruyor iyi fikir kardeşimde bir ara gümüş ve siyahı sürmüşdü sıra sıra giyimine göre o bile dikkat çekdi hemen moda olur dediler:))) değişiklik arayanlara öneririm

Back