Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrhaba arkadaslar.bsy ogrenmek ıstıyorum.oje kurutucu sprey hakkına bilgi verırmısınz işe yarıyormu ve hangi markayı önerirsiniz?cevaplarınız ıcın smdıden tesekkur ederm
ben de sprey arıyordum ama, karar veremeyince oje gibi sürülen kurutucular var, onlardan aldım. beklediğimden iyi çıktı, memnunum ama, bitince sally hansen spreyi denemeyi düşünüyorum.
süper işe yarıyo ben kalyon kullandım epey bi zaman sonra bulamadım onu şimdi golden rose var o baya da büyük daha bereketli özellikle koyu renk ojelerde çok başarılı normalden daha uzun sürede kurur onlar ben memnunum.
Birkaç marka denedim.açık arayla essence quick dry drops en iyisi.anında kurutuyor.damla şeklinde, küçük bir şişesi var ama merak etmeyin hemen bitmiyor.6 tl idi son aldığımda.