- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.829
- 63
a neden ben bugün yine gördüm yakından tonu baya hoşŞu geçen gün bu oje ile beraber aldığım mor renkli golden rose ojeyi beğenmedim ama ya. Rengi,yapısı falan çok güzelde rengini yakıştıramadım kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a neden ben bugün yine gördüm yakından tonu baya hoşŞu geçen gün bu oje ile beraber aldığım mor renkli golden rose ojeyi beğenmedim ama ya. Rengi,yapısı falan çok güzelde rengini yakıştıramadım kendime
Flormar pearly PL314Eveet burada deneyimlediğim ve en sevdiğim ojeleri paylaşmayı düşünüyorum. Gönül isterdiki buraya boy boy nailart yapıp atayım ama o kadar başarılı değilim malesef. Aynı zamanda sizde beğendiğiniz ojeleri paylaşabilirsiniz,fikir olur.
Başlıyorum
Öncelikle bundan başlamak istiyorum.
Flormar 489 Hot Sun. Bu var ya öyle bir renk ki gerçekten kim görse ojenin rengi ne güzelmiş diye tepki alıyorum. Kiremit rengi. Ama 2 kat sürünce kırmızıyada dönüyor. Kısa tırnaktada,uzun tırnaktada ayrı güzel duruyor. Çok güzel ve iddialı bir renk. Sürüşü de güzel,kolay sürülüyor. Fırçası kalın ama ucu oval geldiği için sürerken zorlanmıyorsunuz. Dayanıklılığını 10 üzerinden değerlendirirsem 7 verebilirim. Ve 2 kat sürünce kuruması baya uzun sürüyor.
Oo çok iyiymiş duruşu nasıl acaba?Flormar pearly PL314
cook iyi tıpkı şişedeki gibiOo çok iyiymiş duruşu nasıl acaba?