Anti-Aging Oht Peptide3 Anti-Aging kapsül kullanan var mı? Bir göz atın lütfen

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
evet kızlar ben aldım içmeye başladım
bugün ikinci günüm
günde 2 tane içiyorum
ben karar verene kadar kampanyası bitmiş bile
neyse sağlık olsun artık
gelişmeleri yazarım artık

ben kremını kulanmiştımm güneş lekelerımde acılma olmuştu memnun kalmiş tım oht peptıt 3 de n

Deneyen arkadaşlardan neden ses çıkmamış? :hulya:
Bir sonuç almadıkları için mi unuttukları için mi keşke biz de sonucu bilebilseydik di mi? Konu sahibi bile unutmuş burayı :sinifsinif:

hayır canım unutmadım:1hug:
kapsül bu sonuçta.öyle hemen atıp tutmak istemedim
bişeyler yazmak için en azından uzunca bi süre kullanmam lazım.sonra boş boş atıp çok işe yaradı demenin bi anlamı yok.
krem değilki aman şu oldu bu oldu diyim canıma.s
fakat gönül rahatlığıyla şunu diyebilirim tırnaklarım ve saçlarım çok güçlendi
cildimde ise canlılık falan var mı bunu zaman zaman hissediyorum ama psikolojiktir diye yazmaya çekiniyorum
zaten uzun vadede etki eden bi ilaç olduğu için ben önlem amaçlı kullanıyorum
yani ileriye yatırım
şu an 28 yaşındayım ama ne zaman birine söylesem inanmıyor
ne kadar küçük anne olmuşsun sen diyolar(oğlum 8 yaşına girdi)
inşallah bu durumun böyle kalmasına yardımcı olur
fakat solgardan ya da gnc den bi kaçtane anti acing kapsül alıncaya kadar tek kapsülde metabolizma dahil herşeyi kontrol altına almak mimkün bu hapta.sa
ben memnunum
psikolojik değilse eğer cildimdeki canlılığın sebebi bence bu hap
eşim de sen bu aralar parlıyosun diyo
inşallah o da psikolojik değildirkaydirigubbakcemile3
Deneyen arkadaşlardan neden ses çıkmamış? :hulya:
Bir sonuç almadıkları için mi unuttukları için mi keşke biz de sonucu bilebilseydik di mi? Konu sahibi bile unutmuş burayı :sinifsinif:

hmmm haklısın... sabırsızlıktan herhalde.. dediğin gibi bu tür şeyler ileriye dönük yatırım... ben de almak istiyorum alınca sonuçları paylaşırım.. Teşekkürler.. a.s.

hmmm haklısın... sabırsızlıktan herhalde.. dediğin gibi bu tür şeyler ileriye dönük yatırım... ben de almak istiyorum alınca sonuçları paylaşırım.. Teşekkürler.. a.s.

tamam canım bekliyorumolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar, bende bu tabletlerden almak istiyordum. biraz tuzlu olduğu için maddi açıdan daha rahat olduğum bir dönemde almak istedim. benim yaşadığım yer küçük bir yer, o yüzden bulamadım. internetten de almak istemedim çünkü öyle her sitede satılmıyor, güvenemedim. hemen hemen aynı şeyleri içeren pro-der i aldım bende bugün. fiyatı 100 tl (kampanyadaymış internette 270 tl ye falan geliyordu hepsi). içinde 2 tanede serum var. biri gece kullanılıyor biri de gündüz. bugün 2 tablet aldım. ellerim yumuşacık oldu şimdiden. bakalım faydası çok olursa ayrı bir topik açarım. leylek sende ne gibi değişiklikler var? şimdiye kadar bitmiş olması lazım 1. kutunun. ikinci bir kutu aldın mı?

snm tabletini kullanmadım ama kremi kullanıyorum memmunum. anti aging olarak ta solgar hyaluronic acid kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…