Anti-Aging Oht Peptide3 Anti-Aging kapsül kullanan var mı? Bir göz atın lütfen

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

leylek82

çok zor bazen....
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
5.647
22
42
ıÇERıĞı:

ANTıOKSıDANLAR:
Likopen Zarar görmüş hücreleri onarmaya yardımcı olur.
Frenk Üzümü (Yağı) Kurumuş cilt sorununu düzenler
Üzüm tohumu özü Kandaki antioksidanların seviyesini artıran güçlü bir doğal kaynaktır.
Çam Kabuğu Vitamin C 'nin vital fonksiyonlarını arttıran zengin bir flavonoidtir.
Yeşil Çay Yaprağı Metabolizmayı serbest radikallerden ve fazla oksijenden ileri gelen hasara karşı korur.
Alfa Lıpoik Asit Bilinen en etkin yaşlanma geciktirici antioksidanlardan biridir.
Asetil L-Karnitin Güçlü bir hücre onarıcısıdır
Resvaratrol En güçlü cilt anti-oksidanlarından biridir. Hücre yapımını güçlendirir.
Coenzyme Q 10 Özellikle cilt ve damar yaşlanmasını geciktirmektedir.
Balık Kolajeni Omega-3 yağ asitleri içerir. Kan dolaşımını arttırarak, cildin sağlıklı bir ışıltıya kavuşmasına katkıda bulunur.

VıTAMıNLER :
D vitamini
Kalsiyum emilimini artırır. Kuvvetli kemik, tırnak , diş ve deri tabakası,
D vitaminin kalsiyum ile birlikte çalışması ile gerçekleşir
E Vitamini
Deri ve göz için önemlidir. Eksikliği deri ve kalp damar sisteminde erozyonlar neden olur
Vitamin B12
Özellikle sinir sistemi ve kan yapımı için önemlidir.

MıNERALLER:
Kalsiyum
Kemik, tırnak ve saç sağlığı için önemlidir. D vitamini ile birlikte özellikle bayanlarda ihtiyaç duyulan bir vitamindir.
Folik Asit
Suda eriyen bu B vitamini türü, kırmızı renkli kan hücrelerinin (alyuvar) üretimi, büyümesi ve yeniden oluşumu için gerekli olan RNA ve DNA gibi nükleik asitlerin meydana gelmesine yardımcı olur.
Biotin / Magnezyum / Çinko / Bakır / Selenyum / Krom
Sağlıklı bir metabolizma için gerekli olan minerallerdir. Her birinin eksikliği deri, saç, tırnak ve sinir sisteminde önemli hasarlara neden olabilir.
Etken Madde Miktar Etken Madde Miktar
Balık kolajeni 100 gr Niasin (B3) 18 mg
Likopen 0.5 mg Pirodoksin HCL 10 mg
Üzüm tohumu özü 15 mg Folik Asit 400 IG
Çam Kabuğu Ekstresi 8 mg B 12 Vitamini 9 IG
Yeşil Çay yaprağı 20 mg Biotin 150 IG
Frenk üzümü yağı 50 mg D Kalsiyum Pantotenat 40 mg
Alfa Lipoik Asit 40 mg Demir 12mg
Asetil L-Karnitin HCL 50 mg MAGNEZYUM Oksit 50 mg
Resveratrol 4 mg Çinko Oksit 15 mg
Ko Enzim Q 10 5 mg Pasifik Suyosunu 100IG
Betakaroten 2000 IU Bakır Glukonat 1 mg
D vitamini 2000 IU Manganez Sülfat Monohidrat 500 IG
E Vitamini 50 IU Selenyum Aspartat 100 IG
C Vitamini (askorbik asit) 90 mg Krom 50 IG
Tiomin Mononitrat (B1) 8 mg Slikon Dioksit 30 mg
Riboflavin (B2) 4 mg L-kristin FCC 20 mg

OHT peptide 3 Besin Takviyesi kapsülleri, cildinizin gençliğini korumak için gerekli olan etkili içeriğin karışımından oluşur.

1-CANLANMA
ıçerdiği yüksek aminoasitler ile balık kolajeni, cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur, pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm hedefler. Zamanla ciltteki kolajen üretimi azalır. Sağlıklı görünümü sürdürmek için bu temel proteine ihtiyaç vardır.

2-KORUMA
OHT peptide 3 Besin Takviyesi Kapsülleri'nde bulunan antioksidan karışımlar, cildi serbest radikallerden korumak için etkindir. Beta karoten ve likopen, mimik kırışıklıkları ve yaşlanma belirtilerine neden olabilecek UVA ve UVB ışınlarının zararlı etkilerine karşı cildi koruma potansiyeline sahiptir.

3-BESLEME
Karışımdaki frenk üzümü tohumu yağı ve çam kabuğu ekstresi sayesinde, ince çizgi ve kırışıklık görünümünde gerileme ve cilt görünümünü sıkılaştırmaya destek olur.

KULLANIMI:

GÜNDE 3 KAPSÜL YEMEKLE BERABER ALINMALIDIR.

FıYATI: 129 TL

Son düzenleme:
arkadaşlar içeriği çok güzel.30 ml de yüz ve boyun kremi hediyesi var
fakat fiyatı pahalı biraz
ama bi taşta 2 kuş vuruyosunuz
saç için kullandığımız bütün vitaminler de var içinde .ben 27 yaşındayım
günde 3 tane yerine iki tane kullanmayı düşünüyorum böylece hemen de bitmez
ama kullanan var mı hiç fayda gören oldu mu
lütfen hayrınıza bi cevap yazın ya da en azından bi fikir verin kızlar noluurr

kızlar anlaşıldı bilen yok ama bari bana bi fikir verin
şimdi priorin kullanıyodum saç için daha önce 3 ay pantogar kullandım ama bu ara benim yoğun strese dayalı aynı zamanda kanımdaki hastalıkdan dolayı da saçlarım çok azaldı ve cildim matlaştı
artık pek bişe fayda etmiyo
aslında benim sarımsaklı kürüm fayda eder ama bu ara onun ne kokusuna dayanacak psikolojim ne de zamanım var
bu ilacın dikkatimi çekme nedeni priorinden sadece 9 ytl pahalı ama içinde zaten çinko ve biotin de var ayrıca bisürü şey var işte
üstelik yüz kremi de hediyesi
malum nükhet durunun başlattığı ve türkiyede tanıttığı bi ürün
ama kronik hastalığım olduğu için ürünü danıştığım bayan ,doktor kontrolünde kullanmam gerektiğini ve günde 2 kere ya da bi kere kullansam da etki edeceğini söyledi.böylece daha uzun süre gider ilaç hem de 2-3 ay kadar.en azından artık aynaya bakınca mat bi yüz ve cansız saç görmem inşallah
diye ümüt ediyorum
sizce alıyımmı yoksa biraz da ha bekliyimmi kafam karıştı ya:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bende coenzim Q10 ve alfa lipoik asit almak istiyordum :hulya:. Bunun içinde ikiside varmış . Alsam mı acaba :sinifsinif: ?

Birde markası ne bunun ?, fiyatıda bayaa pahalıymış. şutarafagitti

canım markası oht peptide3 işte
valla bilmiyorum şu doktor kontrolünü yaptırıyım bi eğer sakınca görmezse almak istiyorum

valla bilmiyorum canım ayrıca l-karnitine de var metabolizmayı da düzenliyor benim de kafama yattı
netten o dediklerinin fiyatına bi baksana çok pahalı ya
ikisini alınca daha tuzluya geliyo
yani yanında yüz kremini de veriyo bu
kendi sitesi de var bi bakın bana da fikir verin ya bilmiyorumkismile
Bende coenzim Q10 ve alfa lipoik asit almak istiyordum :hulya:. Bunun içinde ikiside varmış . Alsam mı acaba :sinifsinif: ?

Son düzenleme:
aa bunun kapsülüde mi var? Çok güzelmiş yaa... Kullanan olursa bilgilendirirse sevnrz

Metabolizmayı düzenliyor... Hızlandırısa kiloda verdirir daa çok işime gelir boshayallersmile

Ayyy cilt ve saç güzelliği, metabolimayı güçlendirmesi boshayallersmile, çok iyi bişeye benziyo ohaoldumsmile, yarın bi eczaneye sorayım bayanssulusmile

Leylek senin bi rahatsızlığın vardı galiba, yada aklımda öyle kalmış, akdeniz anemisi miydin sen?

Eczaneye sordum. Bana Pro-der adında bir ilaç gösterdi. İçinde 2 küçük kremde vardı. Fiyatı 270 taleden 135 taleye düştü dedi. Benim banka kartıma taksit yapamadığı için almadım. O kadar parayıda bir anda vermek zoruma gitti yasakkelime, cimriliğim tuttu galiba kaydirigubbakcemile3 . Birde aynı ilaç mı değil mi emin olamadım. Birde eczacı senin için erken dedi :hulya: ama bilmiyorum almakda istiyorum aslında boshayallersmile, bende kararsız kaldım bilmiyorumkismile. Başka alan kullanan var mı?

canım kaç gündür modem yoktu yazamadım ya kusura bakma
yok bende anemi yok da karaciğer problemi var kronik rahatsızım yani
o yüzden doktora danışmadan kullanamıyorum
gelçi içeriğini yazdım bi kağıda gidince sorucam
valla hangi eczaneye sorsam bana da elinde olan başka şeyleri kakalamaya çalıştı
ama bunu araştırmaya devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…