• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri OHT Peptide 3 adlı nemlendirci kremi kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Diamant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2007
59
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
OHT Peptide 3 adlı kremi kullananlar varsa aranızda acaba bana işe yarayıp yaramadığını yazabilirler mi? Bu krem Nükhet Duru'nun kremi olarak da biliniyor.
Biraz pahalı bir krem ama dendiği bigi mucizeler yaratıyorsa annem kullanmak istiyor. Sizin de görüşleriniz almak istedim yerimseniben

ben aldım. dr.a danıştım yaşım genç olmasına rağmen sadece ifade kırışıklığı oluşabilecek kısımlara sürmem için tavsiye etti. çok düzenli kullanmıyorum. ama kesinlikle iyi bir krem. kokusuz, çabuk emilen bir krem. fakat oht peptide bir nemlendirici değil diye biliyorum. aldığım eczanede çalışan kişi(tam bilgi sahibi mi bilemiyorum)cildi kurutabileceğini ve bir nemlendiriciye de ihtiyaç duyabileceğimi söylemişti. ben 2 ürün birden kullanmıyorum tabi. bu konuyu netten araştır istersen. fiyatına gelince keşke daha ucuz olsa ama kalitesi piyasadaki hiçbir ürünle kıyaslanamaz.

arkadaşım anneme kremini adım çok memnun yüzünü oldukça toparladı :) ben de göz kremini, yenileyici serumunu ve peelingini kullanıyorum güzeller ben de memnunum ama dediğin gibi fiyatları yüksek biraz .

Back
X