- Konu Sahibi minikkuzum
bugün 3 yaşındaki oğullarımı anaokuluna yazdırdım..içim öyle buruk kii.okul başladığında 3,5 yaşında olacaklar.kendimi suçlu hissediyorum.5,5 aylık hamileyim ekimde doğum yapacam inşallah.burda ne komşum,ne arkadaşım ne ailem var o yüzden yavrularımı yarım gün okula gönderecem üçüyle birden ilgilenemeyeceğimi düşündüğüm için..ikizlerimi ihmal etmek zorunda kalacam, bebek anlamaz çünkü..e azından öğlene kadar bebek uyuduğunda onların yemeklerini hazırlar gelince yedirir uyuturum dedim.bi de acıyorum evin içinde her günü aynı geçen yavrularıma..biraz da çekingenler açılırlar dedim topluıma girerler,bişeyler öğrenirler...ne bileyim kızlar yaaa...yetersiz miyim ben diyorum kendi kendime şimdi,vicdanım rahat değil..onlar çok seviniyorlar okulu gördüler oyuncaklar,çocuk bahçesi filan görünce bayıldılar tabi oraya..yanlış mı yaptım ben..iyi kötü hepsine bir mi bakmalıydım yoksa böyle mi yapmalıydım..ne dersinizz...bu arada madem öyle 3. çocuğu niye yaptın derseniz hiç düşünmezken ve korunurken hamile kaldım ve o da benim canımın parçası olduğu için kıyamadımm
Son düzenleme: