öğretmenlikte ilerleme veya diğer mesleklere geçiş

sheylaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
1.480
0
116
45
Ankara
selamlar arkadaşlar öğretmenlik ne uzayıp ne kısalan bir meslektir hepimiz biliriz.bir ara uzman öğretmenlik çıkardılar ondada bişey olmadı.bu kadar kutsal bu kadar meşakkatli bir mesleği yapıyoruz ama bizleri motive eden malesef maddi açıdan veya kariyer açısından herhangi bir imkanımız yok en azından çok iyi imkanlar yok.ya da acaba ben mi eksik biliyorum.işte bu başlığı dsa bunun için açtım.sizler bu konuda herhangi bir fikre sahipseniz lütfen paylaşın.öğretmenlikte gelinebilen son nokta nedir?açıköğretim de okuyabileceğimiz bir bölüm bir işimize yarar mı,ve hangi bölümler?en çokta şunu merak ediyorum başka bir memuriyete geçişimiz varmı?mesela ne bileyim diyelim ki işletme okuduk ve devlete girmek istedik geçiş imkanı oluyor mu?şimdiden teşekkürler...

dil öğrenene 600 TL ek maaş veriliyor diye duydum
iki dil x 2
öğretmenken sınavlara girip müdür vs olunmuyor mu

dil öğrenene 600 TL ek maaş veriliyor diye duydum
iki dil x 2
öğretmenken sınavlara girip müdür vs olunmuyor mu
600tl mi akannehir

Bu kadar yüksek bir atış olsaydı eminim herkes canla başla çalışırdı sınava =))

Bazı özel kurumlar yüksek rakamlar ödüyor ama milli eğitimde ya da devlet kurumlarında en fazla 100tl ödeniyor.

bilmem bi söylenti işte =)
100 TL de azmış yaniakannehir

Gülmekten öldürdünüz beni! Ne 600'ü ne 100'ü... En fazla 50 küsur bir şey. O da 90'ın üzerinde alırsan. Gerçi kurumuna göre değişiyor ama MEB'de böyle. Uzmanlık için de 10 yıl şartı var. Millet 10 yılda doçent oluyor, prof oluyor... 100 lira fazla almak için 10 yıl bekle, sınava gir, KPDS'den bilmem ne kadar al, sicil notun bilmem ne kadar olsun... falan filan işte. Bu kurumdan da bu meslekten de sıkıldım artık iyice. Artık koridorlarda filan itilmeler, omuz atmalar... Bu yaşımızda öle bayıla günü kurtarıyoruz. 10, 15 yıl sonrasını düşünmek bile istemiyorum. İşletme, iktisat filan okuyup da başka bir yere geçiliyorsa, ben de hemen kolları sıvayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…