• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmenlik uygulaması stajı

kimbocia

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
961
2.149
333
Merhaba kk hatunları

Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. Öğretmenlik uygulaması dersi alıyoruz ve staj yapıyoruz bu ersin kapsamında.

Derdim şu ki ben valilik tarafınfan onaylı olan milli eğitimin belirlediği okulda yapmıyorum stajımı. Başka bir arkadaşla değiştik. Şimdilik hiç bir konuda sıkıntı yok. Benim korkum dönem sonunda tekrar milli eğitime herhangi bir evrak gidecek mi okul adına. Böyle bir şey yaşayan duyan karşılaşan var mı? İlerde sorun olur da mezun olamamazsam diye de bi korku var şimdi. :26::26:

merhaba,
staj okullarını sizin üniversitede okuduğunuz bölüm belirlemiyor mu? benim bildiğim öğretmenlik için yapılan stajlarda staj okulları bu şekilde belirlenir. ve bu stajların meb ile bi alakası yok diye biliyorum. okulda her staj grubundan sorumlu bölümünüzden bir hoca vardır. bu sorumlu hoca, bazen staj okuluna gelir sizi denetler. hatta sizden ders anlatmanızı da isteyebilir sizi dinlemek, görmek için. dönem sonunda da hem performansınız hem de devam durumunuza göre yine sorumlu hocanın notu ile geçer ya da kalırsınız

Son düzenleme:
danışman hocamız var bizimle ilgilenen ve denetime gelecek olan fakat kimin nerde yapacağına dair ayarlamaları milli eğitimin bilişsel işlem bilmem nesi yapmış. staj yerlerini onlar belirliyor ve belgeyi valiliğin imzasına sunuyorlarmış. Onaylanan belge de belirlenen okullara dağıtılıyormuş. Bazı okullar kendi ayarlasa da bizim dönemimizi milli eğitim ayarldı. :5:

Back