Öğretmenlik mesleğini geleceği ,Kpss hazırlanmak boşuna mı?

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Merhaba öğretmen arkadaşlarım ,

Sayın bakanımız hergün yeni birşey söylüyor.
144 bin atama yapılacak
4 branş hariç ihtiyaç yok. Onlarda ortaokul branşı..
Peki ne olcak lise ve diğer branşlar ,boşuna mı okuduk ..
Kpss halen ümit bağlamak gererkiyor mu? Çalışmak zor geliyor boşa kürek çekmek istemiyorum ((

2010 aralıkta atandım ben de
Kpss ye deliler gibi çalıştım.Öğretmenlik için tek yol kpss...

Ne yazık ki....

2010 aralıkta atandım ben de
Kpss ye deliler gibi çalıştım.Öğretmenlik için tek yol kpss...

Ne yazık ki....

Lise branşlarının durumu ümitsizliğe sürüklüyor en az 90 almam lazım...
Köyün cami imamını şehire meb din kültür öğretmeni yapmışlar ..Biz boşuna mı kafa çatlattık ama malsefe yapcak bişey yok....

Hizmet içi eğiitmle bizde din kültürü dersi verebilirz olabilirz aslında meb niye bu yola gitti.Hepimiz müslamanız sonuçta,Din kültürü ağır bir din eğiitm değil sonuçta

Son düzenleme:
Maalesef devlet için tek yol kpss.Ben bu sene tekrardan hazırlanıyorum.İnsanın hevesi kırılıyor,4 yıl eğitim fakültesinde okumuş,okulumu uzatmamışım,şimdi yine sınava hazırlanmak zorundayım.Yapacak birşey yok maalesef.

Bende BÖTE 3. sınıf okuyorum ama gelecek beni ÇOOOOOKKKK korkutuyor gerçekten boşa okuyormuş gibi hissediyorum... (

Bence ygsye gir ve başka bi bölüm tercih et, mesela hemşirelik.. Ya da sağlık alanında herhangi bi bölüm.. Onlarda atanma endişen olmaz.. Özel hastaneler bile çok iyi iş imkanları sunuyor..

ingilizce öğretmeniyim matematikte hiçbirşey yapamadığım için atanamıyorum. Özel kurumlarda da çile çekmekten bıktım.

Bence ygsye gir ve başka bi bölüm tercih et, mesela hemşirelik.. Ya da sağlık alanında herhangi bi bölüm.. Onlarda atanma endişen olmaz.. Özel hastaneler bile çok iyi iş imkanları sunuyor..

Açıköğretimden başka bir bölüm daha okuyorum bakalım artık hayırlısı ya...

eğer hali hazırda eğitim fakültesine devam eden arkadaşlar varsa tez elden bıraksın, başlamayı düşünenler de kesinlikle başlamasın... öğretmenliği bitiren bir ülkede yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…