Benim bildiğim kadarıyla aktaramaz.izinleri sonraya aktarabilmek için o dönemi fiilen çalışarak geçirmemiz gerekiyor. Öğretmenler için de ağustos ayı tatil olduğu için çalışabilir raporu alsa da çalışmadığı bir döneme denk geldiği için doğum öncesi izni yanar maalesef.Merhaba kızlar. Soruyu arkadaşım için soruyorum çünkü çok dertli bu konuda. 32.haftası ağustos başlarına denk geliyor. O zaman iş görebilir raporu alacak. Kendisi öğretmen ve 4 Eylül 2015'te 37.haftasına girmiş olacak ve doğum iznine ayrılacak kısmetse. Bu durumda doğumdan sonraki iznine +5 hafta ekletebilir mi? Düğün yüzünden borçları var ve sağlığı el verdiği sürece çalışmak istiyor. fakat doğum izni ile ilgili net bilgiye ulaşamadık. Yaz tatiline doğum denk gelince izin aktarılmıyor ama ya Eylüle gelince??? Bu konuda bilgisi olan ve bu yazıyı okuyan canlar, lütfen cevap yazın
Hiç sorma canım yaa!yönetmelik bir tane uygulama milyon tane...eşitsizlik oluyor böyle işte.ilden ile uygulama mı değişirmiş!?? Bende 24 haziranda doğum yaptım. Benimde doğum sonrası iki ayım Güme gitti.o zaman benim ki de eklenseydi eylülden sonraya.vallahı yapan var yapamayan var nasıl bır sıstem içindeyız anlayamadım...
slm benim de arkadasim eylul basinda dogum yapti ve oncesini dogum sonradina ekletti yani aktarabiliyorsunuz . arkadasiniz calisabilir raporu alsin doktordan sonra idareye versin . boyle yapan cok arksdasim var . hepsi de kabul oldu .sorun cikmadi yaniMerhaba kızlar. Soruyu arkadaşım için soruyorum çünkü çok dertli bu konuda. 32.haftası ağustos başlarına denk geliyor. O zaman iş görebilir raporu alacak. Kendisi öğretmen ve 4 Eylül 2015'te 37.haftasına girmiş olacak ve doğum iznine ayrılacak kısmetse. Bu durumda doğumdan sonraki iznine +5 hafta ekletebilir mi? Düğün yüzünden borçları var ve sağlığı el verdiği sürece çalışmak istiyor. fakat doğum izni ile ilgili net bilgiye ulaşamadık. Yaz tatiline doğum denk gelince izin aktarılmıyor ama ya Eylüle gelince??? Bu konuda bilgisi olan ve bu yazıyı okuyan canlar, lütfen cevap yazın
Bak Urfa'nın bir ilçesinde görev yapan bir arkadaşım geçen sene haziranda doğum yaptı. Ama o aktardı eylüle gelince. fakat Kayseri'de aynı ayda doğum bir arkadaşım aktaramadı... Eşitsizlik, adaletsizlik... Bana sorarsan herkes aktarmalı... Bunun tatili, izni olmamalı... Biz keyfimizden değil zorunlu olarak yazın ay tatil yapıyoruz...Hiç sorma canım yaa!yönetmelik bir tane uygulama milyon tane...eşitsizlik oluyor böyle işte.ilden ile uygulama mı değişirmiş!?? Bende 24 haziranda doğum yaptım. Benimde doğum sonrası iki ayım Güme gitti.o zaman benim ki de eklenseydi eylülden sonraya.
çalıştığın kadar kısmı sonraya aktarabiliyorsun. Ama araya tatil girince o tatile gelen kısımlar maalesef izne eklenmiyor...merhaba arkadaşlar bende 16 ocakta çalışabilir raporu aldım 2.dönemden 2hafta daha çalışmam gerekiyor.fakat baya ağırım inşallah gidebilirm bende sonraya aktarılabiliyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?