Öğretmenlere hediye??

aslında cok cok ıyı bır fıkırmıs ama bırlıkte cekılmıs fotolarıda yokkı
tel ıle cekmıstım format sonucu oda gttı
kendısnın cenazeden dolayı memlekette cumadan once goremıcem de ay ne kadar uzuldum sımdı bu fıkrı uygulayamayacağım ıcın

Ayrı çekilmiş foto varsa da kolajlar birleştitiriz...en azından deneriz isteerseniz...bir öğretmenin birde çocugunuzun foto gerekli..

Arkadaslar cok sukur dert degil bu sadece birkaç fikre ihtiyacım var. Oglum anaokulundan mezun oluyor :) Orada çalışan, üzerinde emegi olan pekcok insan olmuştur tabii. Simdi ben birkaç kişiye (mutfak, wc sorumlusu teyzeleri gibi) oğluma emeklerinden dolayı küçük birer hediye aldım. Tabi hakları odenemez ama sonra bu insanlara verirken ogretmenine, yardımcı öğretmenlere, branş öğretmenlerine filanda birşeyler alsam mı dedim. ( Ogretmenine farkli iki zamanda iki guzel hediyem olmustu evvelden, biri ogretnenler gunu ve biri gecmis olsun hediyesi) Her biri icin tabi cok büyür is.. Gorgusuzluk yapmakta istemiyorum. Cocugum size emanetti, alın bu küçücük hediye sizinde demek istemem. Ne yapmalıyım sizce, kararsız kaldım.. Fikir veren herkese tesekkurler 😊🎁

Hediye alacağınız kişi sayısı toplam 10 kişi civarındaymış,hepsine tek tek hediye almanıza gerek yok aslında saksı çiceği alıp sınıfa koyabilirsiniz yada yaş pasta ve tatlı alıp okulun son günü ikram edebilirsiniz.

X