Öğretmenlere hediye??

landemiyoladiyola

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
576
491
Arkadaslar cok sukur dert degil bu sadece birkaç fikre ihtiyacım var. Oglum anaokulundan mezun oluyor :) Orada çalışan, üzerinde emegi olan pekcok insan olmuştur tabii. Simdi ben birkaç kişiye (mutfak, wc sorumlusu teyzeleri gibi) oğluma emeklerinden dolayı küçük birer hediye aldım. Tabi hakları odenemez ama sonra bu insanlara verirken ogretmenine, yardımcı öğretmenlere, branş öğretmenlerine filanda birşeyler alsam mı dedim. ( Ogretmenine farkli iki zamanda iki guzel hediyem olmustu evvelden, biri ogretnenler gunu ve biri gecmis olsun hediyesi) Her biri icin tabi cok büyür is.. Gorgusuzluk yapmakta istemiyorum. Cocugum size emanetti, alın bu küçücük hediye sizinde demek istemem. Ne yapmalıyım sizce, kararsız kaldım.. Fikir veren herkese tesekkurler 😊🎁

Artık herkes öğretmenlere hediye alıyor, bence nazik bir düşünce şekli. Almanız hoş olur. 2 kişilik kahve fincanı seti olabilir mesela, komşum çocuğunun öğretmenine almış da oradan aklıma geldi :)) bekar evli ise ona göre de hediye seçebilirsiniz... Herkese tek tek almak sor ve masraflı da olsa öğretmenine almak hoş olur bence...

Sınıfına ve hocalarına kokulu süslü sabun veya lavanta keseleri. Isme özel çikolata da dağıtabilirsiniz...

Isme özel çikolata da olabilir öğretmene... Öğretmenim seni çok seviyorum yazılı ve birlikte fotoları olan çikolatalar... Netten 50 YTL'ye sipariş vermek mümkün... Ya da paşabahçe outlet lerden şık birşeyleri ucuza bulabilirsiniz günlük seri den...

yoo görgüsüzlük gibi olmaz siz durduk yere almıyorsunuz sonuçta, hediye almak vermek çok güzel... Parfüm hiç şaşmaz bir hediyedir. Alıpta mutsuz olan görmedim, her kadın sever koku... Tabi fiyat aralığını belirtmeniz lazım...

Ben aslında birer havlu alıp sık keselere koyup vermek istiyorum çünkü hesapladigimizda on kisi filan oluyor. Saçma olur mu, abartı görgüsüzluk mu olur bilemedim (kisi sayısı icin)

Ben aslında birer havlu alıp sık keselere koyup vermek istiyorum çünkü hesapladigimizda on kisi filan oluyor. Saçma olur mu, abartı görgüsüzluk mu olur bilemedim (kisi sayısı icin)

Hediyeniz güzel fakat fikrimi söylemeden geçemeyeceğim
O insanlar işlerini yapıyorlar, sizin oğlunuza özel bir durum yapmıyorlar ve bu işten hakları olan parayı zaten alıyorlar.
Ben de bir öğretmenim ve şahsi kanaatim budur.

Haklısınız hocam böylede düşünmüyor değilim ama bütçemi cok zorlamadan birer ani olsun istedim. Yaklaşık iki senedir bir aradaydık..

bir öğretmen olarak hediye aldığımda veya içten bir teşekkür edildiğinde çok mutlu oluyorum.burada hediyenin maddi değeri önemli değil düşünülmüş olmak güzel.sizin gibi düşünceli velileri görmekte güzel..

Nazik bir düşünce, hepsine ayrı ayrı hediye almak yerine güzel bir çiçek aranjmanı yaptırıp ya da kalıcı olması açısından bir saksı çiçeği de olabilir, üstüne teşekkür notu yazsanız:26:

Öğretmenlerimiz görevlerini yapıyorlar tabii ama insan teşekkürde etmek istiyor, bizde kızımın yanında staj yaptığı öğretmenimize minik bir hediye aldık, bir stajyerden çok kardeşi gibi sevdi, öğretmenliği öğretti, emeklerine karşılık olmayacak fakat işte insanın içinden geliyor.

ben de öğretmenim. hediye her insanı mutlu eder küçük büyük olması hiç önemli değil. ama almasanız da olur. öğretmen bana hediye almamış diye düşünmez bence... böyle bir beklentisi de yoktur. Almak zorunda hissetmeyin kendinizi.

Evet evet hatira olarak alinmali bencede

aslinda benimde aklima takilan birsey var
malum.pazar gunu babalar gunu kizimda ogretmenini cok cok sevoyor 6o yaslarinsa kendisi sizce babalar gunu hediyesi alsam nasil olur
hatirladigum kadariyla bayanlara anneler guni icin hediye aliniyor

isterseniz birlikte çekilmiş fotololaınla kupa (bardak) yapalım...özel hediye olur..

yada fotogralı takvim yapılabilir.. özel olur hatırası olur...

isterseniz birlikte çekilmiş fotololaınla kupa (bardak) yapalım...özel hediye olur..

yada fotogralı takvim yapılabilir.. özel olur hatırası olur...

aslında cok cok ıyı bır fıkırmıs ama bırlıkte cekılmıs fotolarıda yokkı
tel ıle cekmıstım format sonucu oda gttı
kendısnın cenazeden dolayı memlekette cumadan once goremıcem de ay ne kadar uzuldum sımdı bu fıkrı uygulayamayacağım ıcın

Son düzenleme:

Kesede havlu da gayet kibar bir fikir. Hiç de görgüsüzce ya da abartı değil... Ben de önerecektim..

Bence kesinlikle parfüm alma. Çok geniş bir sektör ve fiyat kıstası tamamen konu olur ve senin hakkında bilgi verir. Bence parfüm tanımadığımız kişiye alınacak bir hediye değil.
Evliyse porselen ya da nevresim türü şeyler olabilir.. yardımcılara da kahve fincanı alabilirsin. Şimdi Kütahya Porselen’de falan çok ucuz 20-25 TL ye takımlar var.

öğrtemene hediye alınır da okul da görevli çalışanlara hediye almak çok gereksiz geldi bana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…