- 25 Eylül 2008
- 576
- 491
-
- Konu Sahibi landemiyoladiyola
Arkadaslar cok sukur dert degil bu sadece birkaç fikre ihtiyacım var. Oglum anaokulundan mezun oluyor :) Orada çalışan, üzerinde emegi olan pekcok insan olmuştur tabii. Simdi ben birkaç kişiye (mutfak, wc sorumlusu teyzeleri gibi) oğluma emeklerinden dolayı küçük birer hediye aldım. Tabi hakları odenemez ama sonra bu insanlara verirken ogretmenine, yardımcı öğretmenlere, branş öğretmenlerine filanda birşeyler alsam mı dedim. ( Ogretmenine farkli iki zamanda iki guzel hediyem olmustu evvelden, biri ogretnenler gunu ve biri gecmis olsun hediyesi) Her biri icin tabi cok büyür is.. Gorgusuzluk yapmakta istemiyorum. Cocugum size emanetti, alın bu küçücük hediye sizinde demek istemem. Ne yapmalıyım sizce, kararsız kaldım.. Fikir veren herkese tesekkurler 😊🎁
Ben aslında birer havlu alıp sık keselere koyup vermek istiyorum çünkü hesapladigimizda on kisi filan oluyor. Saçma olur mu, abartı görgüsüzluk mu olur bilemedim (kisi sayısı icin)
Hediyeniz güzel fakat fikrimi söylemeden geçemeyeceğim
O insanlar işlerini yapıyorlar, sizin oğlunuza özel bir durum yapmıyorlar ve bu işten hakları olan parayı zaten alıyorlar.
Ben de bir öğretmenim ve şahsi kanaatim budur.
Evet evet hatira olarak alinmali bencede
aslinda benimde aklima takilan birsey var
malum.pazar gunu babalar gunu kizimda ogretmenini cok cok sevoyor 6o yaslarinsa kendisi sizce babalar gunu hediyesi alsam nasil olur
hatirladigum kadariyla bayanlara anneler guni icin hediye aliniyor
isterseniz birlikte çekilmiş fotololaınla kupa (bardak) yapalım...özel hediye olur..
yada fotogralı takvim yapılabilir.. özel olur hatırası olur...
Ben aslında birer havlu alıp sık keselere koyup vermek istiyorum çünkü hesapladigimizda on kisi filan oluyor. Saçma olur mu, abartı görgüsüzluk mu olur bilemedim (kisi sayısı icin)
Kesede havlu da gayet kibar bir fikir. Hiç de görgüsüzce ya da abartı değil... Ben de önerecektim..