- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
-
- Konu Sahibi AdventureTime
Dilekçe lazımsa yazarız babamla.Anadolu lisesindeyim iyi bir okuldayım yaşadığım şehirde adı bayağı duyulmuş.sınıfta yer varsa değiştirir mi müdür yardımcısı?Ne kadar sürer yeni sınıfa gitmemVelini al yanına giderken belki dilekçe yazmak gerekir. Bizim lisede rica edince değiştirirlerdi dilekçe falan istemeden kontenjan varsa.
Biz direkt yeni sınıfa giderdik. Kapıda bakardık sınıf listesine. Öbür sınıftan biri ile anlaşıp müdür yardımcısına giderdik. O da listede değişikliği yapar yollardı bizi yeni sınıfa. Ayıptır söylemesi ben de türkiyenin en iyi 3 lisesi var ya, onlardan birinden mezunumDilekçe lazımsa yazarız babamla.Anadolu lisesindeyim iyi bir okuldayım yaşadığım şehirde adı bayağı duyulmuş.sınıfta yer varsa değiştirir mi müdür yardımcısı?Ne kadar sürer yeni sınıfa gitmem
Biz direkt yeni sınıfa giderdik. Kapıda bakardık sınıf listesine. Öbür sınıftan biri ile anlaşıp müdür yardımcısına giderdik. O da listede değişikliği yapar yollardı bizi yeni sınıfa. Ayıptır söylemesi ben de türkiyenin en iyi 3 lisesi var ya, onlardan birinden mezunum
aynı liseden mi mezunuz acaba diye düşündüm. ben de en iyi liselerden birinden mezunum, her sene karma olur kapıya listeler asılırdı ordan öğrenirdik. ama en iyi 3 lise hangi liseler onu bilmiyorum o yüzden emin olamadımBiz direkt yeni sınıfa giderdik. Kapıda bakardık sınıf listesine. Öbür sınıftan biri ile anlaşıp müdür yardımcısına giderdik. O da listede değişikliği yapar yollardı bizi yeni sınıfa. Ayıptır söylemesi ben de türkiyenin en iyi 3 lisesi var ya, onlardan birinden mezunum