Öğretmenler,lisede görev yapanlar bu liseliye yardım lütfennn:(((

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
Meraba ablalarım ben lise 2 ye geçtim yarın okul var ve ben sınıfımdan memnun değilim sevmediğim tipler var kendini üstün gören.Kavga etmedik şu ana kadar ama sevmeyiz birbirimizi.Samimi olduğum arkadaşım da yok tek kalıcam ortam güzel değil.Geçmek istediğim bir sınıf var orada galiba sınıf değişen olmuş boş yer var yani büyük ihtimal.O sınıfta arkadaşım da var ve geçersem her şey daha iyi olabilir derslerime de daha iyi adapte olabilirim.
Aslında okul açılmadan söyleyecektik bir takım özel şeyler oldu bayram tatili girdi fırsat olmadı.yarın okulun günü babamla gideceğiz.
Sizce değişirler mi sınıfımı?Seçtiğim sınıfın seçmeli dersleri farklı sorun ederler mi? İdareye ne demeliyim?
Kaç gündür içime dert oldu bu konu

Bolumler farkli degilse sorun olmaz.
Insan sevmedigi ortamda basarili olamaz. Is hayatinda da okul hayatinda da bu boyledir. Aynen boyle soyleyin. Derslerime odaklanmami ve basarili olmami engelliyor diyebilirsiniz.
Ote taraftan siz de surekli kacma yoluna basvurmayi aliskanlik haline getirmeyin.

Velini al yanına giderken belki dilekçe yazmak gerekir. Bizim lisede rica edince değiştirirlerdi dilekçe falan istemeden kontenjan varsa.

Velini al yanına giderken belki dilekçe yazmak gerekir. Bizim lisede rica edince değiştirirlerdi dilekçe falan istemeden kontenjan varsa.
Dilekçe lazımsa yazarız babamla.Anadolu lisesindeyim iyi bir okuldayım yaşadığım şehirde adı bayağı duyulmuş.sınıfta yer varsa değiştirir mi müdür yardımcısı?Ne kadar sürer yeni sınıfa gitmem

bu tamamen idarenin insiyatifinde olan bir şey. mesela biz 1570 öğrencisi olan bir liseyiz; sınıflar her sene karma olur. muhakkak sınıfından memnun olmayan öğrenciler çıkar her sene. velileriyle gelip dilekçe vermek isteseler dahi sınıf değişikliği taleplerini kabul etmiyoruz. çünkü bir kişininki kabul edildi mi büyük karmaşa yaratacak bir durum bu kalabalık okullarda. ama idare daha önce bu tarz talepleri dikkate alan bir politika izlediyse değiştirebilirler elbette.

Dilekçe lazımsa yazarız babamla.Anadolu lisesindeyim iyi bir okuldayım yaşadığım şehirde adı bayağı duyulmuş.sınıfta yer varsa değiştirir mi müdür yardımcısı?Ne kadar sürer yeni sınıfa gitmem
Biz direkt yeni sınıfa giderdik. Kapıda bakardık sınıf listesine. Öbür sınıftan biri ile anlaşıp müdür yardımcısına giderdik. O da listede değişikliği yapar yollardı bizi yeni sınıfa. Ayıptır söylemesi ben de türkiyenin en iyi 3 lisesi var ya, onlardan birinden mezunum :KK66:

Aynen idareye bagli biraz ama ben soyleyeyim cok sicak bakmiyorlar nedeni de su ki; bir kisiyi degistirirsen herkes en ufak sorunda gelip sinif degistirmek ister. Okul idaresinin zaten isi basindan askin hele liselerde bir suru problemlerle ugrasiyorlar. Yok ben siniftaki arkadaslarimi sevmiyorum gibi sacma bir sebeple ben okul idaresi olsam asla degistirmem. Butun sinifin sana uyum saglamasini bekleyemezsin, senin cogunluga uyum saglaman lazim. Sinif degistirmek icin de gecerli ve belgeli bir sebebin yoksa hic sanmiyorum. Velinle gidip dilekce verirsin ama ise yarayacagini sanmiyorum. Yine de git dene bakalim.

Biz direkt yeni sınıfa giderdik. Kapıda bakardık sınıf listesine. Öbür sınıftan biri ile anlaşıp müdür yardımcısına giderdik. O da listede değişikliği yapar yollardı bizi yeni sınıfa. Ayıptır söylemesi ben de türkiyenin en iyi 3 lisesi var ya, onlardan birinden mezunum :KK66:

Oo,tebrik ederim zeki ve başarılıymışsınız:)
Umarım benim de sınıfımı değişirler

aynı liseden mi mezunuz acaba diye düşündüm. ben de en iyi liselerden birinden mezunum, her sene karma olur kapıya listeler asılırdı ordan öğrenirdik. ama en iyi 3 lise hangi liseler onu bilmiyorum o yüzden emin olamadım

Buna idare karar verecek nihayetinde güzellik ama bölümler aynıysa iki sınıf arasında ve boş yer de varsa, üstelik de velinle gidiyorsun bence sorun çıkarmayacaklardır. Kafaya takma ve ilk günün tadını çıkar ilk günler çok güzeldir :)

7 yıl okunan bir okuldan mezunum

5 yıl aynı sınıf ile okuyup lise iki ve sonda fen tm sözel diye ayrıldık

Çok sevilen, sınıfla ilişkileri de çok iyi olan birisi değildim ama hiçççç aklıma sınıf değiştireyim demek de gelmedi

Kimseyi takmadım oturup dersimi çalıştım ilk tercihime de girdim

Sınıf değiştirsen de sen kendinle olacaksın bunu unutma

Canim Gerçekten bunu yapmak istiyor musun..

Belki sınıfında kalmalı ve varolan durumla mücadele etmelisin..

Belki sandigindan farklı olacak ve kendini daha güçlü hissedeceksin..

Derslere odaklananayacak kadar seni etkilemelerine izin vermeden..
Teneffüste diğer sınıftaki arkadaşlarınla olabilirsin..

Yanlış anlama beni sakın..

ben de öğretmenim idareci iken böyle bi istekle babası ile bi kız ogrencim gelse mutlaka gerçekten önce sorunu gidermek mücadele etmek istemeyisini konuşurum onunla..

Hayatı da öğreniriz okulda sadece ders değil.. is hayatında ya da uni. De böyle bi Şansın olmayacak.. hep çekip gidemeyiz..

Son kararı öğrenciye bırakırım tabiki benim ki sadece bi hatirlatma olur..
Güzel başarılı bir ders yılı dilerim sana..
Umarım hersey istediğin gibi olur..

Herkese teşekkür ederim sınıfım değişti bugün :)
Mücadele konusunda haklısınız,ama sevmediği ve sevilmediği bir ortamda haftada 40 saat geçirmek insana zor geliyor gerçekten kaldıramazdım.Yanımda destek olacak kimsem de yoktu.
Yeni sınıfım daha iyi,ilişkilerim daha iyi ve kendimi derse daha iyi verebiliyorum

X