öğretmenler için maddi manevi sosyal kültürel yaşanacak en güzel yer

akillibidikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
1.425
11
öğretmenler için maddi manevi sosyal kültürel yaşanacak en güzel yer

eşim ve ben van da öğretmeniz bu sene il dışı tayin istemeyi düşünüyoruz ama öyle bir yer olmalı ki gittiğimizde herşey güzel olmalı örneğin:
* kendi evimizi alana kadar kirada olacağımız için kiralar çok pahalı olmamalı van da 600 kira bizi çok sarsttı
* ulaşım yönünde şehir merkezine hastaneye yaşamın gerektirdiği her türlü ihtiyaçlara uzak olmamalı
* doğudan geldiğimiz için sıcak bir yer olmalı özellikle kışın çok soğuk olmamalı artık dünyanın yakıt parasını vermekten bir hal olduk
* mütavazi bir yer olmalı henüz çocugum yok ama oldugu zaman rahatça büyütmeliyim
* gezmeyi dolaşmayı eğlenmeyi seven bir aileyiz bu yönden de seçenekleri olmalı
* yeşil olmalı doğayla iç içe olmalı
* memleketlerimiz de afyonla kastamonu ne çok uzak ne çok yakın olmalı ailelerede istediğim zaman bahane edip gitmeyecek kadar uzak istediğim an hemen çıkıp gidecek kadar yakın olmalı
* ne bileyim çok pahalı bir şehir olmamalı evimi ve arabamı alabilmek için birikim yapabilmeliyim orada hatta nereye atanırsak oradan ev alıp yerleşecek kadar sevmeliyiz

******sizce neresi olabilir gezip gördüğünüz yaşadıgınız duydugunuz önermek istediğiniz nereler var

Eskişehir tabiki de yiyecekler icicekler uygun fiyatlar da yol sorununuz zaten yok her yer yakın zaten eglence dersenız ıstedıgınız kadar kıralarda 300den baslıyor cnm oda 3+1ler merkezden uzaklastıkca kıralar dusuyor merkezın tam ortasında 550 lıra 600 kendı memleketım dıye ovmuyorum tatlım ama orayı gıden goren de aynı şeyı soyluyor yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana

Son düzenleme:
ben de öğretmenim. Eskişehirli degilim ama üniversiteyi burda okudum ve Eskişehir'de yaşamaya karar verdim. 4 senedir burdayım ve çok mutluyum. Bütün istediklerine uygun bir yer. Yalnızca çooook soğuk. ( Bu konuda ben bile bazen başka yerde yaşamak istiyorum) Bunun dışında yerleşmek için mükemmel diyebilirim.

Bende Eskişehir de yaşıyorum. Yeni yapılan bütün binalarda ısı yalıtımı da mevcut. Bizim kaloriferler merkezi sistem sabah akşam yanıyor camlar açık oturuyoruz bazen abartısız ve 100 geliyor en fazla..

teşekkür ederim yorumlarınız için evet eskişehir kesinlikle çok güzel bir şehir kiraları ne kadar yada ev almak istesek nasıl imkanlar orada

Oturulacak evlerde kiralar 400 den başlıyor ama ev alırken daha ucuz. Genelde öğrencilere kiralandığı için kiralar satın almaya göre pahalı

doğuya yakın değil, türkiye nin en batısında ama aradıkların kesinlikle izmir de var.
insanı sıcak, pahalı olmayan bi şehir, deniz kenarı, sosyal imkanları herşeyi var.
çocuğun olduğunda rahatlıkla güvenle büyütürsün.
gezilecek bir sürü yeri var, sıcacık.
insanı güleryüzlü, komşuluk ilişkileri güzel
tayin şansım olsa en güzel yer memleketim ama ah ahh ben istanbul a mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…