öğretmenler günü

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
Selam arkadaslar.Kisaca konuya gireyim oglum krese gidiyor.Malum ögretmenler gunu yaklasti hediyemizi cumadan vermeyi dusunuyorum.Okulda toplamda üc ögretmen var okulun kurucusuda bir egitimci hatta ve surekli cocuklarla icli disli bir bayan oglumun uzerinde hepsinin de emegi var bana gore.Simdi benim icimden hepsine birer hediye almak geliyor.Bu arada okulun temizlik ve yemek isine bakan bir teyzemizde var onuda dahil etmek istiyorum sizce abartirmiyim yada her birine ufakta olsa bir hediye alsam nasil olur ve ne onerirsiniz (iyi ki konuya kisaca girdim :))

Öğretmenler babalar anneler sevgililer vs
Dini milli günler doğum ölüm günleri kandiller mevlutler
Ne boş beleş bir toplumuz
365 güne yay bu günleri bir ay boş değiliz allama çok şükür:KK53:
Ne alırsanız kime alırsanız alin hayırlı olsun diyorum

Bence hepsiyle birlikte bir pasta kesebilirsiniz birde cicek alirsiniz yeterli olur.

Kresteki cocuklara ve calisanlara cocugunuzla birlikte kurabiye yapin. Ozel olarak vermek istediklerinizi minik kutulara koyun. Ne olursa olsun bu tip gunlere cocugunuzu dahil edin ve emek harcamasina gayret edin. Asil amac bu degil mi? Cocuklarin bu gunleri fatk etmeleri...

Oğlum kreşe giderken 2 sorumlu öğretmen birde yardımcı ablamız vardı hepsine almıştım.

herbirine farkli kutuda guzel kupa bardaklar var onlardan alabilirsiniz cocugunuza da her birine resim yapip hediye vermesini söyleyip birlikte verebilirsiniz

Bence pasta, çiçek çikolata veya diğer velilerle beraber hazırlanmış minik bir kutlama çok hoş olurdu. Maddi hediyedense maneviyatı yüksek olsun.

Selam arkadaslar.Kisaca konuya gireyim oglum krese gidiyor.Malum ögretmenler gunu yaklasti hediyemizi cumadan vermeyi dusunuyorum.Okulda toplamda üc ögretmen var okulun kurucusuda bir egitimci hatta ve surekli cocuklarla icli disli bir bayan oglumun uzerinde hepsinin de emegi var bana gore.Simdi benim icimden hepsine birer hediye almak geliyor.Bu arada okulun temizlik ve yemek isine bakan bir teyzemizde var onuda dahil etmek istiyorum sizce abartirmiyim yada her birine ufakta olsa bir hediye alsam nasil olur ve ne onerirsiniz (iyi ki konuya kisaca girdim :))
Küçük de olsa alabilirsiniz ben öğretmenler gününde öğretmenlere hediye alınması taraftarıyım pahalı şeylere gerek yok zaten öğretmenler maddi şeylere değil manevi şeylere daha çok sevinir

Back
X