How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Öğretmenler bakabilir mi

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
İyi akşamlar ben doğu da bir sınıf öğretmeniyim. Burdan bir polisle evlilik düşünüyoruz. Kendisi bu yaz giresun ya da orduya tayin isteyecek . Ben de seneye kadroya geçicem ve onun yanına tayin isteyeceğim. Sorum şu sıınıf öğretmenlerinin eş durumunda da tayin işi zor mu ve polis askerle evlenmenin tayin durumlarına bir önceliği var mı eskiden vardı diye biliyorum şuan durumm nedir ve şuan 2. yılım sneeye 3 . yılım olacak yine de çıkar mı +1 yapmadan

Lütfen beni mazur görün. Sorularinizin cevabını bilmiyorum ama ilçe milli egitimi arayip sorabilirsiniz. Ben Ordu'yu görünce yazmadan gecemedim. Memleketiniz Ordu mu?

Malesef bir önceligi yok asker polis eşi olmanın ama eş durumundan tayin olunca boş kadro olmasa bile il emri verilerek sizi o ile atıyorlar ve görevlendirme çalıştırıyorlar.
Sınıf öğretmenlerinin kaderi genelde çoğu yerde boş kadro bulamamak ama Karadeniz de durum nedir bilemiyorum.

Back