Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları ogretmenler anneler hepınızın yorumuna ıhtıyacım var lutfen !!

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
kızlar gecen sene kızımı anaokuluna yazdırdım kabus dolu 10 gun gectı ılk 2 gun hıc bır sorun yokken 3ç gunden ıtıbaren 10 gun boyunca sınıf kapısında beklettı benı olmadı olmadı konustum odulendırdım kızdım olmadı ogretmenımızde ugrasmak ıstemedı bastan sagdı alısmadıysa bundan sonra alısmaz dedı ve bu tutumunu surdurdu sımdı anasınıfına baslayacak ve okul konusunda 1 senedır motıve edıyorum ama bılıyorum yıne aynı seylerı yasıycam yasadıgım sorunlara gelınce tıtrıyor aglıyor kusuyor ellerı buz gıbı oluyor yalvarıyordu yanı cıddı sarsılıyodu benım gıtmemden korkuyodu yanı ben ordaysam sorun yok ben gıdersem bunlar oluyor nolur ne yol ızlıycem bu sene baslıyınca yıne okulda beklemelımıyım yoksa 2 gun sonra aglasada donmelımıyım ogretmenden destek alamassam ne gıbı haklarım var (dıger ogretmen okuldan alın demeye getırmıstı bu sene asla olmaz yoksa 1. sınıf kabusa doner)yardım edın tecrubelerınızı paylasın

kızlar gecen sene kızımı anaokuluna yazdırdım kabus dolu 10 gun gectı ılk 2 gun hıc bır sorun yokken 3ç gunden ıtıbaren 10 gun boyunca sınıf kapısında beklettı benı olmadı olmadı konustum odulendırdım kızdım olmadı ogretmenımızde ugrasmak ıstemedı bastan sagdı alısmadıysa bundan sonra alısmaz dedı ve bu tutumunu surdurdu sımdı anasınıfına baslayacak ve okul konusunda 1 senedır motıve edıyorum ama bılıyorum yıne aynı seylerı yasıycam yasadıgım sorunlara gelınce tıtrıyor aglıyor kusuyor ellerı buz gıbı oluyor yalvarıyordu yanı cıddı sarsılıyodu benım gıtmemden korkuyodu yanı ben ordaysam sorun yok ben gıdersem bunlar oluyor nolur ne yol ızlıycem bu sene baslıyınca yıne okulda beklemelımıyım yoksa 2 gun sonra aglasada donmelımıyım ogretmenden destek alamassam ne gıbı haklarım var (dıger ogretmen okuldan alın demeye getırmıstı bu sene asla olmaz yoksa 1. sınıf kabusa doner)yardım edın tecrubelerınızı paylasın

Bu konu hakkında yorum yapabilmek için çocuğunuzun nasıl bir ortamda olduğunu bilmek gerek.Size çok mu bağlı acaba.Ve eğer Siz yine aynı sorunları yaşayacam diye düşünüp bunu ona hissettiriyorsanız zaten zor görünüyor işiniz ciddi bir problem olmadı ise okul ya da arkadaşları yada öğretmeni taafından biraz size bağımlı gibi düşünüyorum ben.bu konuyu çok büyük bir olay haline getirmemeye AMAN NE YAPICAM BEN ŞİMDİ diye düşünmemeye çalışın
ama kusuyor elleri buz gibi oluyor demişşsiniz bunu da ihmal etmemek gerekiyor bir çocuk uzmanına götürmenizi tavsiye ederim

sevgiler a.s.

Canım, daha öncede burada bir yerlerde yazmıştım ama gene tekrar edeyim. Ben oğlumu dikkat eksikliği için psikiyatra götürüyorum, terapi sırasında ben bekleme odasındayken sehpanın üzerinde okul fobisi diye bir kitap gördüm, yazarı oğlumu götürdüğüm doktordu. Açtım okudum. Senin çocuğun gibi aşırı tepki veren çocukların muhakkak bir uzmana götürülmesi gerektiği yazıyordu. Yani daha önceden benimde bildiğim gibi okula bırakıp ağlasada ses çıkarmamak her çocukta işe yaramıyormuş, hatta bazılarında büyük bir boşluğa neden oluyormuş.
Onun için bir uzmana götürüp şimdiden önlemini al derim ben.
Keşke İstanbul'da olsaydın o zaman sana oğlumun doktorunu tavsiye edebilirdim. Ama eminimki bulunduğun yerdede iyi doktorlar vardır. Allah yardımcın olsun güzelim.

X