Sizin meslekte kaçıncı yılınız ve destek aldınız mı?neler yaparak azalttınız.Destek almayı düşünüyorum.Anladığım kadarıyla sonuç vermesi kolay bi tedavisi yokmuşBenim de vardı ama eskisi kadar değil. Bunu da yaş ilerledikçe ve mesleğimde bir düzen sağladıkça azalttım. Hiç destek almayı düşündünüz mü? Eğer baş edemeyecek gibiyseniz destek almanızı öneririm
Sizin meslekte kaçıncı yılınız ve destek aldınız mı?neler yaparak azalttınız.Destek almayı düşünüyorum.Anladığım kadarıyla sonuç vermesi kolay bi tedavisi yokmuş
Yaa çok teşekkür ederim nefesin kontrol etmenin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum .Ben öğrencilerime karşı çok rahatım çünkü küçükler.Benim daha çok otoriteye karşı daha çok oluyor sanki. Tabi Veli toplantıları vs de öyle.İnşallah aşabilirim5 senelik araştırma görevlisiyim, 150 kişilik amfilerde ders anlatıyorum artık. İlk zamanlarda elim ayağım zangır zangır titrerdi. Çaktırmamaya çalışırdım, ellerimin titrediğini saklamak için kollarımı önümde bağlardım sürekli :) nefes kontrolü de çok önemli. Sakince derin bir nefes almak, basit gibi görünse de cidden çok faydalı. Çünkü stres anında vücutta salgılanan maddeler kanı asite kaydırıyor, oksijeni bol aldığınızda bu asit tamponlanıyor ve kam ph dengeleniyor. Nefes almak çok önemli. Ben hiç destek almadım açıkcası. Ve şöyle bir şey de oluyor mesela, 3 ay ders anlatmıyım yine başa dönüyor gibi oluyorum. Sık sık yapmak önemli bence.
Merhaba arkadaşlar,sosyal fobim var.Öğretmenim.Topluluk önünde konuşamıyorum.Heyecanlanma ,kalp çarpıntısı,ne diyeceğini bilememe durumları oluyor.Sanki tüm gözler benim açığımı arıyormuş da alaycı bi şekilde izleniyormuş gibi hissediyorum.Tabi bu daha çok toplantılarda ,törenlerde vs oluyor.Normal sohbetimi gayet güzel yapıyorum.İletişim becerilerim gayet iyi.İlgi odağı olmayı sevmiyorum.Kendimi sürekli teskin etmeye çalışsam da hep aynı şeyler oluyor.Aramızda sosyal fobisi olup da ilerleme kaydeden var mı?
Merhaba. Aynı sorunları bende yaşıyorum. Belki de daha fazlasınıMerhaba arkadaşlar,sosyal fobim var.Öğretmenim.Topluluk önünde konuşamıyorum.Heyecanlanma ,kalp çarpıntısı,ne diyeceğini bilememe durumları oluyor.Sanki tüm gözler benim açığımı arıyormuş da alaycı bi şekilde izleniyormuş gibi hissediyorum.Tabi bu daha çok toplantılarda ,törenlerde vs oluyor.Normal sohbetimi gayet güzel yapıyorum.İletişim becerilerim gayet iyi.İlgi odağı olmayı sevmiyorum.Kendimi sürekli teskin etmeye çalışsam da hep aynı şeyler oluyor.Aramızda sosyal fobisi olup da ilerleme kaydeden var mı?
Siz çalışıyor musunuzMerhaba. Aynı sorunları bende yaşıyorum. Belki de daha fazlasını
Peki görüştünüz mü hiç psikologla falanEvet öğretmenim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?